Agneska étterem értékelései

Értékelései
4
6
6
6
1
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Agneska értékeléseit!

Olvasd el Agneska étterem értékeléseit!

A környék legjobb fagyija -

Barta Kávéház Tata

2017. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. július 23. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A cukrászda Tatán az Angolpark bejáratával szemben helyezkedik el, sajnos nincsen saját parkolója, így a parkolás nagyon nehézkes. Az útszélén lehet megállni, de hogyha ez sikerül, a cukrászda maga már szuper. Kívülről is mutatós, belülről szép, rendezett, tiszta, modern, tágas. Sütemények finomak, fagyi szuper, ízben és választékban is egyaránt.
Megosztom
Családias környezet! -

Grill & Cocktails Tata Tata

2017. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. július 23.
Az étterem a tatai tó partján helyezkedik el, kellemes belső környezet, szép külső terasz, rálátás a tóra. Külseje nem kelti fel a figyelmet, nagyon egyszerű. Igen poros saját parkolója van, mely nem túl tágas. Az ételek nagyon finomak, ízletesek, kicsit drágák, ár- érték arány nem teljesen megfelelő. Tisztaság is hagy maga után némi kivetni valót.
Megosztom
Tökéletes étterem! -

Cocoon Étterem Tata

2017. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. június 27.
Forró vasárnapon tértünk be férjemmel az étterembe egy tökéletes ebédre. Az étterem saját parkolóval rendelkezik. Klimatizált hely, így a nagy melegben is jól esett a finom ebéd a hűs helyiségben. Mindenhol tökéletes tisztaság, gyors, segítőkész és kedves személyzet. Életek nagyon finomak, gusztán tálalva, adag hatalmas. Italok jól behűtöttek.
Megosztom
Igazi cukrászda! -

Molnár Cukrászda Komárom

2017. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. június 25. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A cukrászda a termálfürdővel szemben helyezkedik el, sajnos parkolója nincsen, a túloldalon kell parkolni, de gyalogátkelő sincs, ami megnehezíti az átkelést az úton, de ez nem a cukrászda hibája. A cukrászdához való eljutás után, maga a cukrászda jó, süteményválaszték megfelelő és finom, fagylalt többféle és nagyon finom. Személyzet kedves.
Megosztom
Jó hely jó áron, kisebb hibákkal! -

Kocsis Vendéglő Komárom

2017. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. június 25. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az étterem svédasztalos rendszerben üzemel. Már többször megfordultunk az étteremben, a kínált ételek mindig finomak, de a választék napokon át ugyanaz, alig 1-1 másikféle ennivaló. Az ebéd és a vacsora ára eltérő sőt még hétköznapi és hétvégi ebéd és vacsora árakat is megkülönböztetnek, de a választék mindig egyforma. Nem értem az árkülönbséget? !
Megosztom
2016. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. február 14.
Gyakran látogatjuk az éttermet párommal családdal egyaránt és mindig elégedetten és nagyon jóllakottan távozunk. / Sokszor nem is tudjuk elfogyasztani az adagot, de mindig kedvesen, higiénikusan becsomagolják kérés nélkül /
Széles választék, hatalmas adagok, finom, ízletes ételek, gyors és kedves kiszolgálás, rugalmasság.
Megosztom


TérképX