Bagira
1 helyen Gasztrokirály
Országjáró - 44 városban járt márNépszerű író - 41 hasznos szavazat3 évnyi aktív tagság
Fotói
12 fotó
Itt járt már

Bagira adatlapja

91Értékelés
Így utazok, így járok étterembe
Szeretem az újat, mindig felfedezni valami mást. Ha betérünk egy helyre, vagy szállásra, mindig a hely kategóriájához képest értékelem. Nem várok pompát, és csillogást, puccos ételeket egy út széli kis kocsmától. Amit minden esetben szeretnék, az a figyelem, a kedvesség, a normális időn belüli kiszolgálás.
Ilyen vagyok
Városi barangoló  •  Ínyenc  •  Nyugalomra és csendre vágyó  •  Természetbarát  •  Húsimádó  •  Aktívan pihenő  •  Vízimádó  •  Mindenevő  •  Kritikus
Regisztráció2016.01.09
Utoljára itt2023.02.28

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2023. január 30.gyerekekkel járt itt
Indulás előtt ránéztem pár értékelésre az oldalon, és elkeseredtem egy kicsit. Megérkezésünkkor kedves volt a fogadtatás. Recepción minden részletre kitérően tájékoztatást kaptunk mindenről. 8. voltunk, panorámás szoba, gyönyörű, kilátás lélegzetelállító. Kellemes illat fogadott, végig az is maradt.
Kiváló 2023. január 3.a párjával járt itt
Imádom ezt a kort, amiből itt maradt ez a szálloda nekünk. Minden olyan volt, mint amit vártam. Mivel régi, nem vártam, hogy csillogjon villogjon minden, az idő az épületen, berendezéseken is ott hagyta a nyomát, de ez így van jól. Szobánk nem volt a legnagyobb, de romantikus. A képek alapján úgy gondoltam, a főtérről nyílik a szálloda, így alig találtuk meg a sétaállóutcán.
Kiváló 2023. február 25.családjával járt itt
Maximálisan elégedettek voltunk mindennel! A bejelentkezés gyors, minden információt megkaptunk mint szóban, mint írásban, amire szükségünk lehetett. A szobánk tágas, és teljesen új, a bútorok, a fürdő, az ágynemű, minden! A pótágy egy kihúzható kétszemélyes kanapé, ami kamasz lányunknak hatalmas fekvőfelületet biztosított, és még így is kényelmesen elfértünk hárman a szobában.