Bagira szállás értékelései

Értékelései
27
39
50
43
1
0
12

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Bagira értékeléseit!

Olvasd el Bagira szállás értékeléseit!

Bagira értékelései

Repülés előtt vagy után célnak megfelelő. -

Airport Hotel Budapest Vecsés

2018. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. december 12.
Nagyon közel a reptérhez. Folyamatos ki-be csekkolás, reggel négytől reggeli. Ha akkor már utazni kell, bőséges hideg csomag. Transzfer a reptérre tökéletesen jól működik, gyors, pontos. Parkolóhely bőven volt. Szoba tágas, kényelmes, célnak megfelel. Az étlap elég húzós, nem vacsoráztunk a hotelbe, a reggeli megfelelő volt. Célnak megfelelt.
Megosztom
Csodállatos hely, gyenge ételekkel -

Thermal Hotel Visegrád Visegrád

2018. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. december 12. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Tökéletes hely. Szoba nagysága, berendezése, ágy kényelme, több, mint kiváló. Hotel elrendezése tökéletes, wellness részleg tágas, sok medencével, mindenféle hőfokkal télen is 2 kinti medencével! Szaunák bősége, minden mindenhol megtalálható és ott, ahol kell. Viszont az étkezés nekem nagyon negatív volt ehhez a színvonalhoz.
Megosztom
2018. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 2.
Mindentől távol, hegyes, erdős vidéken csak a pnazió. . nagyon nyugodt, csendes, tiszta levegő, jéghideg víz, hűvös a legforróbb nyári melegben is. Mindenki nagyon kedves, segítőkész, barátságos. Mindenen látszik a törődés, a szépérzék, a tulajdonos, és az alkalmazottal odafigyelése, hogy tényleg egy felhőtlen kikapcsolódás legyen az ott töltött idő.
Megosztom
Minden egybevág, tökéletes!! -

Onyx Luxury Sárvár Sárvár

2018. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. február 18.
Közel a fürdőhöz, új építésű színvonalas, tágas, kényelmes, apartman modern design berendezéssel. Recepción kedvesek, tiszta, jól felszerelt apartman várt bennünk tágas fürdőszobával. Akár egy hetet is kényelmesen el lehet itt tölteni. Étterem része is csodaszép, egyedül a reggelinél az U alakú tálalórészen változtatnék, nehéz hozzáférni így az ételekhez.
Megosztom
Kifogástalan! -

Hotel Európa Fit Hévíz

2018. februárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. február 18.
Minden tökéletes! Az elhelyezkedés, a tisztaság, az ételek, személyzet, minden kiváló. Családi szobában voltunk, kényelmes, tágas, kellemes, ágyak pihentetőek! Wellness tágas, több medencével, sosem volt tömeg. Az ételek egészségesek, nem túl fűszerezettek, mindig minden húsfajtából van választék a rengeteg hidegtál mellett.
Megosztom
Hirtelen ötlet, tökéletes döntés -

Hotel Forrás Zalakaros Zalakaros

2017. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. július 1. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hirtelen ötlet alapján mentünk egy éjszakára. Aznap foglaltam a szállást, így nagyon jó árat sikerült kifognunk. Fürdő szomszédságában, könnyen megközelíthető helyen lévő szocialista időkből származó szálloda. Belülről szépen felújított, harmonikus, tiszta, mindenhol kedves, mosolygós személyzettel! Apartmanunk egy éjszakára kiváló volt, biztosan egy hétre is megfelelő.
Megosztom
2017. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. május 27. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az első hely, ahol felkísértek minket a szobánkba! Tágas, kényelmes, feledhetetlen panorámával! Az ágyból is látszik a csodálatos táj, köszönhetően az így megtervezett üvegfelületeknek! Minden tiszta,modern, rendezett. Az ételek egyszerűen tökéletesek! ! Aki rántott húst szeretne hasábburgonyával, ne ezt a szállót válassza, igaz elkészítik kérésre.
Megosztom
2017. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. január 29. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy komplex tökéletesség. . Szerteágazó, szinte belegondolhatatlan, mekkora az egész építmény, és a felhasznált mindenféle anyag mekkora gazdaságot foglal magában. Nekem ez egyszerűen tökéletes. Mégsem ment el az összes értelmes felszolgáló külföldre, mert itt hölgyek urak mind mind mosolygósan arra törekednek, hogy kedvesen fel, és kiszolgáljanak.
Megosztom
Kényelmes, barátságos. -

Diána Panzió Sopron

2016. decemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. január 2.
Végre egy hely, ahol a szoba sokkal tágasabb, és szebb volt, mint a képen:-) Belépve olyan benyomásom volt, mintha egy kis mini hotelban lennénk. Karácsonyi szünet alatt voltunk a panzióba családi szobában. Családi szoba igazi családi, tágas, 2 nagyobb szoba (mindkettőben asztalok, székek ), üvegajtóval elválasztható, igazán kényelmes, praktikus.
Megosztom
Letüntk kor fáradhatatlan lendülettel! -

Hotel Nagyerdő Debrecen

2016. novemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. november 7. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az ára vonzott. Tudtam mire számíthatok, ezért is választottam. Igen, kopott a szőnyeg a lift előtt! Igen, van vízkő a fürdőben. . Igen, ráférne egy felújítás. . DE! ! ! a 10 lépésnyire lévő szállodában egy sima, nem kiemelt időszakban 592. 030. -Ft, azaz ötszázkilencvenkettőezert forinttal lett volna drágább ez a négy nap! ! ! ! ! ! Azért gondolkozzunk el.
Megosztom
3 oldalon / 27 találat


TérképX