Bajajani szállás értékelései

Értékelései
8
12
11
19
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Bajajani értékeléseit!

Olvasd el Bajajani szállás értékeléseit!

Tisztaság, egyszerűség -

Regina Apartman Hegykô

2018. decemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. december 25.
Nagyon tiszta, kellemes szállás. ár-érték arányban kiváló! A kulcsátvétel, nagyon korrekt, a fizetés szintén. A tulajdonos segítőkész. Ausztria közelsége miatt kiváló választás egy bécsi kirándulás szállásának, vagy a Fertő tó körüli túrákhoz pihenőhelynek. Könnyen megközelíthető, a településen fürdő is található.
Megosztom
Nyaralás Erzsébet pályázat -

Castrum Termálpanzió & Kemping Lenti

2018. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. július 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A szálláshely NAGYON tiszta! Ez 10 pont! Nagyon jó, hogy naponta többször is be lehet menni a fürdőbe! Ez is 10 pont! Az étkezések bőségesek, bár nem a legjobb! Nagyon sós volt minden, kissé egyhangú (ez egyéni ízlés) ez 7 pont! A személyzet kimért, kedves ugyan, de csak amennyire szükséges! Nem igazán segítőkészek! Ez 5 pont!
Megosztom
2016. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. november 8. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagy várakozással mentem Szolnokra, valamikor régen ott dolgoztam. A szálló valamikori patinájából nagyon sokat vesztett! Ez már nem az a Tisza! A személyzet végig nagyon kedvesen válaszolt a feltett kérdésre, ha kérésünk volt igyekeztek! Igazából hozták a kötelezőt, de nem tettek hozzá semmit! (Bár ott-tartózkodásunk alatt volt a születésnapom, nem vették észre!
Megosztom
Augusztus 20 Pécsen! -

Hotel Makár Sport & Wellness Pécs

2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. október 7.
A nyári látogatásunk után úgy döntöttünk, hogy ismét ellátogatunk a Makárba! A mostani utunk kimondottan a pihenés jegyében indult! Érkezésünkkor a recepción gyorsan végeztünk. Múltkori távozásunkkor a recepciós hölgy javasolta, illetve szórólapon is megkaptuk, közvetlen szállodai foglalás esetén "garantáltan a legjobb áron foglalhat" szállást!
Megosztom
Két keréken a Kis-Balatonnál -

Kis-Balatoni Vendégház Zalavár

2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. október 7.
Kis-Balaton kerékpártúránk szállásának a zalavári Kis Balatoni Vendégházat választottuk. Nem volt rossz választás! A falu közepén, a templommal szemben, csodálatos virágokkal tele ültetve található a Vendégház. A tulajdonosok már a kapuban vártak minket. Rövid bemutatás után távoztak. Szépen rendben tartott, virágos porta!
Megosztom
Balatoni kerékpártúra -

Retro Szálló Balatongyörök

2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. október 7.
Balatoni kerékpártúránk egyik megállójaként a Retro Szállást választottuk! A foglaláshoz képest nem okozott gondot az üzemeltetőnek, hogy egy héttel korábban mentünk! Telefonon is nagyon segítőkész volt! Könnyen megtaláltuk az útmutatás alapján. A nyár utolsó hétvégéjén, kihasználva a jó időt sikerült eltekerni. Maga a szálló tényleg retró, azonban ki kell hangsúlyozni, hogy TISZTA!
Megosztom
2014. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2014. október 31.
A szálloda a város csendes részén a Római parton található. Ha nem lett volna GPS, akkor nem biztos, hogy este megtaláljuk. A szobák aranyosak, kényelmesek, nem nagyok! A személyzet kedves, segítőkész! Kissé furcsa, hogy este 6-kor már nem működik a konyha, sem a bár. Vacsorázni egy közeli cukrászda-pizzériába kellett elmenni.
Megosztom
Munkásszálló Budapest szélén! -

Macskajaj Fogadó Budapest

2014. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2014. augusztus 2. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy éjszakára kerestünk szállást, Budapesten átutazóban. Bárcsak máshol találtunk volna. A panzió a város szélén található, jó messze a belvárostól. A személyzet strandpapucsban rövid klottgatyában fogadott. Fizetni előre kellett, anélkül a kulcsot sem kaptuk volna meg! Tisztára mint egy filmbéli garniszálló! A szállásunk egy két szobás apartman igazán érdekes volt!
Megosztom


TérképX