Minden alkalommal lenyűgöz...
- 2017. szeptemberben, családjával járt itt

Értékelt: 2017. szeptember 5. -
1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mostani látogatásunk apropóját a fiam párjának névnapja adta. Az eseményt egy 4 személyes Csillagvár tállal koronáztuk meg. Mivel mi már tudtuk - Velük ellentétben - mire számíthatunk, főképp az Ő reakcióikra voltunk kíváncsiak. Nem csalódtunk. . . . a tágra nyílt szemekből áradó hitetlenkedő nézés és a beszédet megszakító tátva maradt száj, azt gondolom mindennél beszédesebb.
Ez a műalkotás a fél asztalnyi méretével, a körethegyekre halmozott 10 szelet ízletesebbnél ízletesebb 4 féle húsával mindenkit ámulatba ejt. Állítólag volt már csapat aki üresre tudta enni a tálat, jelentem nekünk - bár erősen próbálkoztunk - most sem sikerült. Az a baj, hogy még eldönteni sem tudnám melyik féle hús ízlett jobban, a natúr szelet a lecsómártással, a sajtal és tarjával töltött ízbomba, a szezámmagos, vagy a végtelenül ízgazdag fokhagymás sült tarja szelet. A levest bölcsen kihagytuk, a desszertre nem maradt kapacitás. Most is csodáltam a szervezés, és a kiszolgálás profi megvalósítását. A fanyalgók és bérkommentelők, valamint a konkurencia legnagyobb bánatára a hely népszerűsége töretlen :-) :-)
Hasznos volt ez az értékelés?
Évek óta próbálkoztunk most ismét sikerült.....
- 2017. augusztusban, a párjával járt itt

Értékelt: 2017. augusztus 19.
Jó pár évvel ezelőtt egy fantasztikus estebédet sikerült itt elfogyasztani. Több (4-5) éven keresztül rendre minden alkalommal rendezvény miatt zárt ajtókat találtunk. Ebben az évben - mintegy utolsó próbálkozásként - ismét megálltunk, és láss csodát annak ellenére, hogy egy lagzit vártak teljes fegyverzetben, még az egyik utolsó vendégként kiszolgáltak, az utánunk érkezőket viszont már nem.
Imét egy bakancslistás hely
- 2017. júliusban, a párjával járt itt

Értékelt: 2017. augusztus 2. -
1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ajánlás alapján tértünk be. A hely szinte tele volt szombat ebédidő után. A rendelésnél gond volt a választás a széles és kívánatos választék miatt :-)
A kiszolgálás diszkrét és gyors volt, a rendelt ételek mennyisége, minősége, ár/érték aránya kiváló. Egy kezemen meg tudnám számolni a helyeket, ahol ilyen ízletesen főznek.
Teljesen átlagos retro hely
- 2017. májusban, egyedül járt itt

Értékelt: 2017. június 27.
Régóta rajta volt a bakancslistámon, most alkalmam nyílt kipróbálni. Tikkasztó melegben, kimondottan nem éhesen tértem be, kíváncsiságból. Picit ebédidőn túl, már erősen hiányos volt a választék. A harmadik "sajnos már elfogyott" válasz után, elhárítva az én ízlésvilágom szerint össze nem illő ajánlást, végül egy gyümölcsleves mellett döntöttem.
Korrektül megkaptam, leültem, elfogyasztottam. . . Teljesen átlagos volt, nem túl hideg, nem túl meleg, elegendő mennyiségű, megfelelő állagú, vendéglős ízvilágú, az ára is ehhez arányuló. Ha tápanyagpótlás kell elvárások nélkül, pont jó ez a hely, ha bármiben magasabb igényed lenne, csalódni fogsz.
Ha hétköznap, akkor Mézesmackó
- 2017. júniusban, a párjával járt itt

Értékelt: 2017. június 27.
Az ember évekig válogat, próbálgat, felfedez új helyeket. Majd lassan kikristályosodik, lecseng a válogatás és lehorgonyoz egy helyen, kitartva mindaddig, ameddig a hely negatívan meg nem változik. A Mézesmackó is immár egy ilyen törzshellyé vált a hétköznapokban. A jól kitalált és jó ízléssel összeállított menüsora úgy látom még évekig ide fog láncolni, napról-napra hétfőtől péntekig.
Megérett a hely egy személyzeti vérfrissítésre - Dödölle 3.
- 2017. júniusban, egyedül járt itt

Értékelt: 2017. június 26.
A 2016 tavaszi affér után ősszel borzongással haladtam el mellette. Majd lezártuk a 2016-os évet. . . . az idő tompítja a negatív élményeket. 2017. Junius --- Csak hiányzik az itt kapható kiváló minőség. 06. 19. Este fél kilenc, egy kellemes nap után a kehidai fürdőben kellően ellazulva félretéve a negatív emlékeket betérek.
Fiatal, friss, udvarias pincér, korrekt kiszolgálás, ahogy az ember elvárná. . . 06. 24. délidőben Két éltesebb(korosabb) pincér kajánul közli - miután két percig tudomást sem vesznek rólam az elmélyült beszélgetésük közben - legalább fél órát kell(ene) várnom. . . . várok én, csak máshol. . . hmmm
06. 25 délidőben ismét egy "régi" páros. . . . . csak apró vitánk támad arról, hogy hány tartóba kellene csomagolni a rendelést(2 adag). A pincér "Úr" dohog, morog, bírál, láthatóan dühös, hogy felülbírálom az elképzelését. . . . . . vendégbarát? , aligha. Kedves Kiss József, üzletvezető Úr ! Maradéktalanul kijavította a hibát, köszönet érte. Sajnos a régi személyzet továbbra sem vendégbarát, és ez - szerintem nagy baj. Vajon hány vendég lesz egyszeri betérő, a vendégbarátnak nehezen nevezhető hozzáállásuk miatt ? ? Mennyi bevétele eshet ki a helynek emiatt ? ? Érdemes a kiváló konyhát egy kelletlen személyzettel lerontani ? ?
Hasznos volt ez az értékelés?
Nagyon minőségi ételek kellemes árakon, emberes mennyiségben
- 2016. júliusban, a párjával járt itt

Értékelt: 2016. július 16. -
2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A net-ről néztem ki a helyet, mondván egy ebédre pont jó lesz. Pont egy kétrendezvényes - teltházas napot sikerült kifogni, de ez nem volt zavaró és sok más hellyel ellentétben nem érződött a kiszolgáláson sem. Viszont ennek okán már csak a kerthelységben tudtak szabad asztalt biztosítani - ami számunkra tökéletesen megfelelt.
Amikor a minőséget agyoncsapja a kapzsiság
- 2016. júniusban, egyedül járt itt

Értékelt: 2016. június 15. -
3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Óriási csalódás. . . Egy éve még a legjobbnak neveztem az éttermet, de a mostani tapasztalatom alapján már sajnos kerülni fogom. . . . . jónagy ívben
annak ellenére, hogy az étel minősége kiválló. A történet sajnos mindennapos és banális, ez történik, ha valakit megcsap a pénz csábítása. Már 2015 őszén és sajnos most 2016 Júniusában is megpróbáltak ÁTVERNI.
Egyszerűen mást próbáltak számlázni, mint amit kértem és kaptam. Jelesül tartanak az étlapon köretként dödöllét és főfogásként pici eltéréssel ugyanazt dupla áron. Mindkét alkalommal, a köretes verziót kértem, és a főfogásos árat próbálták velem kifizettetni. Ősszel, még - mivel egy fiatal látszólag kezdő - pincérnő követte ezt el, a véletlen számlájára írtam. Most pár napja viszont egy vérprofi és ehhez társuló korú (törzs, vagy beltag) volt a próbálkozó, és mivel jeleztem, hogy én nem a főfogást kértem, pikkirt megjegyzést engedett meg magának, és [moderálva - a szerk. ] módon - hogy mégis Ő legyen a nyertes - erősen megkurtitotta a mennyiséget. Ezzel betelt a pohár. Ide SOHA TÖBBET. . . .
Hasznos volt ez az értékelés?
Egy jó kisvendéglő majdnem a semmi közepén
- 2015. szeptemberben, a párjával járt itt

Értékelt: 2015. szeptember 10. -
2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Buzsák-Csisztapuszta szinte ismeretlen hely, a magyarok körében, a környékbelieket kivéve, pedig a németek szeretik, és nem véletlenül. Ezen a Balatonhoz közeli eldugott helyen - amit megközelíteni sem könnyű - található egy oázis, egy gyógyfürdő képében. A régi idők mementójaként termetes csarnokszerű épület emlékeztet a nagyobb tömegek étkeztetésére.
Házias ételek, barátságos környezet
- 2015. szeptemberben, a párjával járt itt

Értékelt: 2015. szeptember 10.
Olyan tip-top kis hely, belépsz és érzed, látod, hogy itt minden tiszta, hogy rád vártak és jó helyen vagy. A kínálat nem zavaróan bőséges, de biztosan találsz benne magadnak valót. Az ételek tálalása/látványa egyszerű, letisztult és igényes. Nem kábítanak színkavalkáddal, textúrákkal, grafikai tálalással. Itt is - mint minden(szerintem) jó helyen - az étel adja el önmagát.