Balog L. étterem értékelései

Értékelései
2
22
26
43
8
1
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Balog L. értékeléseit!

Olvasd el Balog L. étterem értékeléseit!

Minden alkalommal lenyűgöz... -

Csillagvár Étterem Balatonszentgyörgy

2017. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 5. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mostani látogatásunk apropóját a fiam párjának névnapja adta. Az eseményt egy 4 személyes Csillagvár tállal koronáztuk meg. Mivel mi már tudtuk - Velük ellentétben - mire számíthatunk, főképp az Ő reakcióikra voltunk kíváncsiak. Nem csalódtunk. . . . a tágra nyílt szemekből áradó hitetlenkedő nézés és a beszédet megszakító tátva maradt száj, azt gondolom mindennél beszédesebb.
Megosztom
Évek óta próbálkoztunk most ismét sikerült..... -

Liget Vendégfogadó Recsk

2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 19.
Jó pár évvel ezelőtt egy fantasztikus estebédet sikerült itt elfogyasztani. Több (4-5) éven keresztül rendre minden alkalommal rendezvény miatt zárt ajtókat találtunk. Ebben az évben - mintegy utolsó próbálkozásként - ismét megálltunk, és láss csodát annak ellenére, hogy egy lagzit vártak teljes fegyverzetben, még az egyik utolsó vendégként kiszolgáltak, az utánunk érkezőket viszont már nem.
Megosztom
Imét egy bakancslistás hely -

Kurta Kocsma Vendéglő Solt

2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 2. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ajánlás alapján tértünk be. A hely szinte tele volt szombat ebédidő után. A rendelésnél gond volt a választás a széles és kívánatos választék miatt :-)
A kiszolgálás diszkrét és gyors volt, a rendelt ételek mennyisége, minősége, ár/érték aránya kiváló. Egy kezemen meg tudnám számolni a helyeket, ahol ilyen ízletesen főznek.
Megosztom
Teljesen átlagos retro hely -

Paprika Önkiszolgáló Étterem Salgótarján

2017. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. június 27.
Régóta rajta volt a bakancslistámon, most alkalmam nyílt kipróbálni. Tikkasztó melegben, kimondottan nem éhesen tértem be, kíváncsiságból. Picit ebédidőn túl, már erősen hiányos volt a választék. A harmadik "sajnos már elfogyott" válasz után, elhárítva az én ízlésvilágom szerint össze nem illő ajánlást, végül egy gyümölcsleves mellett döntöttem.
Megosztom
Ha hétköznap, akkor Mézesmackó -

Mézes Mackó Cukrászda & Vendéglő Marcali

2017. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. június 27.
Az ember évekig válogat, próbálgat, felfedez új helyeket. Majd lassan kikristályosodik, lecseng a válogatás és lehorgonyoz egy helyen, kitartva mindaddig, ameddig a hely negatívan meg nem változik. A Mézesmackó is immár egy ilyen törzshellyé vált a hétköznapokban. A jól kitalált és jó ízléssel összeállított menüsora úgy látom még évekig ide fog láncolni, napról-napra hétfőtől péntekig.
Megosztom
Megérett a hely egy személyzeti vérfrissítésre - Dödölle 3. -

Piki Centrum Étterem Balatonszentgyörgy

2017. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. június 26.
A 2016 tavaszi affér után ősszel borzongással haladtam el mellette. Majd lezártuk a 2016-os évet. . . . az idő tompítja a negatív élményeket. 2017. Junius --- Csak hiányzik az itt kapható kiváló minőség. 06. 19. Este fél kilenc, egy kellemes nap után a kehidai fürdőben kellően ellazulva félretéve a negatív emlékeket betérek.
Megosztom
Nagyon minőségi ételek kellemes árakon, emberes mennyiségben -

Horváth-Kert Vendéglő Kisújszállás

2016. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. július 16. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A net-ről néztem ki a helyet, mondván egy ebédre pont jó lesz. Pont egy kétrendezvényes - teltházas napot sikerült kifogni, de ez nem volt zavaró és sok más hellyel ellentétben nem érződött a kiszolgáláson sem. Viszont ennek okán már csak a kerthelységben tudtak szabad asztalt biztosítani - ami számunkra tökéletesen megfelelt.
Megosztom
Amikor a minőséget agyoncsapja a kapzsiság -

Piki Centrum Étterem Balatonszentgyörgy

2016. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2016. június 15. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Óriási csalódás. . . Egy éve még a legjobbnak neveztem az éttermet, de a mostani tapasztalatom alapján már sajnos kerülni fogom. . . . . jónagy ívben
annak ellenére, hogy az étel minősége kiválló. A történet sajnos mindennapos és banális, ez történik, ha valakit megcsap a pénz csábítása. Már 2015 őszén és sajnos most 2016 Júniusában is megpróbáltak ÁTVERNI.
Megosztom
Egy jó kisvendéglő majdnem a semmi közepén -

Szent Hubertus Kisvendéglő Buzsák

2015. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. szeptember 10. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Buzsák-Csisztapuszta szinte ismeretlen hely, a magyarok körében, a környékbelieket kivéve, pedig a németek szeretik, és nem véletlenül. Ezen a Balatonhoz közeli eldugott helyen - amit megközelíteni sem könnyű - található egy oázis, egy gyógyfürdő képében. A régi idők mementójaként termetes csarnokszerű épület emlékeztet a nagyobb tömegek étkeztetésére.
Megosztom
Házias ételek, barátságos környezet -

Nádas-tó Önkiszolgáló Étterem Budapest

2015. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. szeptember 10.
Olyan tip-top kis hely, belépsz és érzed, látod, hogy itt minden tiszta, hogy rád vártak és jó helyen vagy. A kínálat nem zavaróan bőséges, de biztosan találsz benne magadnak valót. Az ételek tálalása/látványa egyszerű, letisztult és igényes. Nem kábítanak színkavalkáddal, textúrákkal, grafikai tálalással. Itt is - mint minden(szerintem) jó helyen - az étel adja el önmagát.
Megosztom
3 oldalon / 26 találat


TérképX