boogi étterem értékelései

Értékelései
12
42
55
27
0
1
5

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg boogi értékeléseit!

Olvasd el boogi étterem értékeléseit!

boogi értékelései

Guszta Gusto és nincs apróséf -

Gusto13 Bistro & Delicate Veszprém

2019. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. október 18.
Bocs a béna címért. Nem akartam pátoszos lenni vagy nagyzoló, inkább kínrímet bírtam kitalálni. A hely: próbáld ki! Elégedett leszel! Felszolgálás, ételek, italok: kifogástalan. Belső: ízlés dolga. Mi ragyogó napsütésben kint ültünk a teraszon, az csodás volt. A WC jópofa. Az Étterem hét programján voltunk, olyan 3 fogásos menüt kaptunk, hogy be. .
Megosztom
Ne ijesszen el a környék -

Harapó Mókus Vendéglő Budapest

2019. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 14.
A címmel kezdeném: most újítják fel az utat, mindenféle gépek állnak, mennek, szúk a hely. Kicsit ijesztő, de bent ebből nem sok érzékelhető, sőt, a teraszon sem. A felszolgálás picit lassú, nem egyszerre kaptuk meg az italokat, sőt az ételeket sem, de ezt leszámítva korrekt hely, kellemes környezet, baráti árak.
Megosztom
Szeretem a mackókat. Brumbrum. -

Brumbrum Eger

2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 20.
Brumbrum. Ha nem tudnád, több helyre is ki van írva. Büfének mondja magát, de nem az. Fiatalos, modern környezet, büfénél sokkal szélesebb választék, látványkonyha, jó hangulat, kedves felszolgálók. Végre egy jó hely Egerben, már ráfért a városra. Ha valakinek a nevesebb [moderálva - a szerk. ] túl drága, vagy épp tele van (mi így jártunk) a kistesó jó választás.
Megosztom
Kánikulában is kellemes -

Rozmaring Vendéglő Noszvaj

2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 20. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Éhesen, piszkosan, fáradtan tértünk be kirándulás után. Annyira jól éreztük magunkat, hogy másnap, kulturáltabb kinézettel visszatértünk. Mindkét nap nagyon meg voltunk elégedve mind a kiszolgálással, mind az ételekkel. Nyáron, a legnagyobb melegben is kellemes a fedett terasz. Sokan vannak,. de gyors, pontos és udvarias a kiszolgálás. A szederleves pedig.
Megosztom
2019. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 4.
Olyan helyet kerestünk, ami napsütésben árnyékos, esőben védett. Ez nem sikerült 100%-ban. Ha egy kicsit jobban kihúzzák a mapernyőt, mindannyian árnyékban ülhettünk volna, de a felszolgáló szerint úgyis elmegy a nap, jó így. Kellemetlen meglepetés volt az is, hogy csak hétköznap van hideg gyümölcsleves. Ki akar forró húslevest enni nyáron?
Megosztom
A környéken ez a legjobb -

Tengerszem Panzió étterme Bánk

2019. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. június 16.
Ha a környéken kirándulsz vagy a Bánki-tónál strandolsz, ide érdemes jönni. Viszonylag nagy, tehát nem kell attól félned, hogy nincs hely. Hagyományos ételeket találsz, egyedül a desszertekkel próbálnak némi újhullámot becsempészni. A kiszolgálásról nem tudok objektíven nyilatkozni, hiszen a hőségben értékelni kell, hogy egyáltalán valaki dolgozik, és néha még mosolyogni is próbál.
Megosztom
Fogyókúra kizárt -

Pata Negra Buda Budapest

2019. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. március 31.
Könnyű vacsora, kis csipegetés ebből-abból. . . Hát ez itt nem megy. Csak megkóstolom, na még egy falat, mert olyan finom. Hú, ez is guszta. Így zajlott a vacsink, miközben degeszre ettünk magunkat. Azok, akik szeretnek mások ételeibe is beleenni, azoknak ideális a hely. Akik ezt utálják, azok itt szenvedni fognak, mert pont ez a tapas lényege: egy is ez, egy kis az.
Megosztom
2019. márciusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. március 16.
Meglepetés:
1. Miért nincs ott a legjobb vidéki vendéglők toplistáján? 2. Semmitmondó épület a lakótelep szélén, főút mellett. Nem néznéd ki belőle, mit tud. Guglibarátunk segítségével találtam rá, tehát kicsit vakszerencse volt. Jobb, mint gondoltam, azzal együtt, hogy jó értékeléseket kapott eddig is. Jópofa hely, kellemes környezet belül.
Megosztom
Tokaj új ékköve -

LaBor Bistro Tokaj

2019. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. január 12. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már külsőre megtetszett. Bent még jobban megtetszett. A felszolgálás is tetszett. az ételek tökéletesek. Pici hely, bár alul van egy különterem. Rajtunk kívül egy olasz csoport is volt, szemmel láthatólag ők is elégedettek voltak. Tokaj annyira lehangoló, városnézés után igazi felüdülés ez a kis vendéglő.
Megosztom
2018. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. november 22.
Az valami csoda. Mintha a friss érett sárgabarackba haraptál volna. . . Nem vagyok iszákos. Az egész úgy kezdődött, hogy nagyon finom ebédet ettünk és mind megettük. Szusszanni nem bírtunk, nemhogy desszertet is együnk. Ekkor jött az ötlet, hogy pálinka! És bizony jó ötlet volt: helyreállt a világbéke.
Megosztom
6 oldalon / 55 találat


TérképX