boogi étterem értékelései

Értékelései
12
42
55
27
0
1
5

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg boogi értékeléseit!

Olvasd el boogi étterem értékeléseit!

boogi értékelései

2018. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. május 27.
Vihar után, éhesen, szomjasan tértünk be. na jó, csalok, mert foglaltunk asztalt, csak mázlink volt, hogy a vihar addigra elvonult. Viszont a teraszra nem tudtunk kiülni, mert minden csurom vizes volt. Ennek csak azért van jelentősége, mert bent pont egy kicsivel volt hangosabb a zene, mint kellett volna. beülünk régen látott barátainkkal és beszélgetés helyett kiabálunk.
Megosztom
Többet ígér, kevesebbet ad -

Most Kortárs Bisztró Budapest

2018. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. április 22.
Véletlenül tértünk be a Most-ba: megtetszett a dizájn. Az étlap is szimpatikus volt, maradtunk egy baráti vacsorára. Mivel rosé kacsamellet rendeltem, gondoltam jó lesz hozzá rosé bor: a pincér nem mondta, milyen boruk van, csak hozta. Kicsit melegebben a kelleténél, egy átlagosa, semmilyen bort. ásványvízzel felhígítva jó fröccs lett belőle, de nem erre vágytam.
Megosztom
Ezt a gekkót szeretem -

Gekko Pub Szombathely

2018. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. január 20.
Utálom a gekkókat. De itt a fémgekkók annyira aranyosak! Igazándiból nem ide akartunk jönni, hanem a Tópart étterembe, ami zárva volt. Gyors guglizás után döntöttünk a Gekkó mellett, és teljesen elvarázsolt, bár csapatunk férfitagjai kicsit szűknek érezték a helyet. Ha sikerült fal melletti asztalt kapnod, az kényelmesebb, és több helyed van, mint középen.
Megosztom
Csak teljesítménytúra után! -

Határmenti Vigadó Bozsok

2018. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. január 20. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mert akkorák az adagok, hogy ötletem sincs, ki bírja megenni. Természetesen elcsomagolják. Mi sajnos szállodában laktunk, így nem volt módunk elvinni a maradékot. Pedig 3 napig ettük volna még. A mennyiség nem megy a minőség rovására, persze eleve szeretni kell ezt a fajta konyhát. Diétázók ne ide jöjjenek. Ez még a hagyományos, jó étterembe vett magyaros vendéglátás háza.
Megosztom
2017. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2017. november 25. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szép őszi hétvégén mentünk fel a Fenyőgyöngyébe családi ebédre. Rengeteg kirándulót láttunk a környéken: a baj csak az, hogy ők is kocsival jönnek. Parkolni a világvégén tudtunk, amit utólag nem bántunk: jól esett a séta a kiadós ebéd után. A választék széles, az árak barátiak. A pincérek kicsit kapkodtak, de mindezt udvariasan, mosolygósan tették, így meg tudtunk bocsátani nekik.
Megosztom
2017. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. november 25.
A budai Vakvarú szinte a semmi közepén áll, mégis hétvégén tele van: arra gondolnánk, hogy annyira jó a hely, hogy messziről kocsival is érdemes idejönni. Ez majdnem igaz is. Semmi rosszat nem tudok mondani: finomak az ételek, kedvesek a felszolgálók, de valami mégis hiányzik. Ha csak leszaladnék a szomszédba jót enni, azt mondom ok, de ezért nem autózok át a fél világon.
Megosztom
Ebéd előtt tízóraizz! -

Bableves Csárda Alsótold

2017. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2017. október 29.
Gyönyörű őszi nap, irány a természet! Amitől az ember aztán megéhezik. Már többször voltunk évekkel ezelőtt a Bableves Csárdában, úgy élt bennünk, mint az éhes vándor oázisa. Egyszerű, olcsó, finom, laktató. Ezek az értékek ma is megmaradtak. Tényleg kellenek ilyen helyek a kiránduló útvonalak mentén. A bibi csak az, hogy ha nem akarsz éhen halni, akkor előbb uzsonnázz be.
Megosztom
2017. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2017. október 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nem régenolvastam a helyről, gondoltam, egy kirándulás után jó lesz. Tévedtem: ide eljönni bármikor, bármilyen időben érdemes! Kellenek az ilyen helyek: jó értelemben vett vidéki polgári vendéglő. Már a ház külseje megnyerő, a berendezés tovább fokozza a hangulatot. Tetszik a pálinkafőző is. Ez nem csak egy vendéglő, hanem palinkafőzde is.
Megosztom
A zsibvásárt kerüljék el -

Panificio il Basilico - Király utca Budapest

2017. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. július 16.
Kétszer is jártunk itt, egyszer hétvégén ebédre, másik alkalommal hétköznap vacsorázni. Mindkétszer a teraszon ültünk:vasárnap a gardróbvásár hangzavarja kicsit zavaró, de erről nem az étterem tehet. Arról viszont igen, hogy melletttünk ott húzkodták nagy hanggala kenyeres kocsikat kiszállításra. Ezt leszámítva elégedettek voltunk a kiszolgálással és az ételekkel.
Megosztom
A falu mindent visz -

Sáfránkert Vendéglő Paloznak

2017. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. július 16.
Ha a vendéglő közepes lenne, akkor is érdemes lenne elutazni ide, mert Paloznak varázslatos. De a vendéglő se nem közepes, se nem átlagos. Teszik ezt úgy, hogyelőször alig találtuk meg: a nyolcvanas években épült bolt egyik felét fogllaták el. Belépve viszont nyoma sincs a kocka egyen és igénytelen stílusnak! Kívül belül ízléses, kellemes a légkör.
Megosztom
6 oldalon / 55 találat


TérképX