boogi étterem értékelései

Értékelései
12
42
55
27
0
1
5

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg boogi értékeléseit!

Olvasd el boogi étterem értékeléseit!

boogi értékelései

2016. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. július 26.
Kettős érzése van a hellyel kapcsolatban az embernek: vannak igényes részek, miközben például kiteszik a szép kőburkolatra a légkondi kinti egységét. WC csak az egyik épületrészben működik, a másik raktár. Az ételek nem rosszak, egy kis valami viszont hiányzik, hogy igazán finom legyen. Grillezett csirkemellet ettem fokhagymás spenóttal: a spenót isteni volt, a csirkemell viszont ízetlen.
Megosztom
Jó, de nagy a sor -

Daubner Cukrászda Budapest

2015. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 26.
A pogácsáik még mindig fantasztikusak, jobb, mint anyámé vagy a nagyiké (csak meg ne tudják). Az édességek is jól eltaláltak, nem túl édesek. Csak ne lenne az a nagy sor. És nem biztos, hogy mindent kapsz, amit szeretnél, mondjuk vasárnap délután. Az árak nem olcsók, de ünnepekkor kényeztessük magunkat. A fagyijuk viszont elég általános, semmi extra (de az is drága).
Megosztom
Szép, de lehetne még jobb -

Lifestyle Hotel Mátra étterme Mátraháza

2015. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. július 27. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Másodszor voltunk itt: tetszik a szálloda, igényes a dizájn. A környezet fantasztikus. A nagy kánikulában is elviselhető az erdőben az idő. A szálloda légkondicionált, mindeg jó idő van. Ami tetszetett: az étterem kínálata. Az á la carte drága, a kiszolgálás lassú, az étel vagy sós vagy ízetlen.
Megosztom
2015. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. május 9. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Májusi hétvége, kiránduló idő. Fantasztikus helyen van a szálloda, de csak kocsival, vagy gyalogtúrával közelíthető meg (emlékeim szerint régen feljött idáig a menetrendszeri busz hétvégén). Parkoló kevés a vendégforgalomhoz képest. Rengetegen voltak, de jutott még nekünk szabad asztal. Tetszik, hogy hagytak teret a gyerekeknek futkározni, játszani.
Megosztom
Jó kis vendéglő Kőbányán -

Torockó Vendéglő Budapest

2015. januárban, családjával járt itt
Értékelt: 2015. január 9. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hangulatos hely hagyományos konyhával. Finom ételek, hatalmas adagok, jó borok, kedves pincérek. Mindehhez pénztárcabarát árak. Többször jártunk itt családdal, mindeg meg voltunk elégedve. Amit nem tudunk együltő helyünkben megenni, azt elcsomagoltatjuk, így megvan a másnapi ebéd is. Pár éve megnyílt a kerthelyiség is. Újdonság: napi menü hétközben 650 Ft-os áron.
Megosztom
6 oldalon / 55 találat


TérképX