boogi étterem értékelései

Értékelései
12
42
55
27
0
1
5

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg boogi értékeléseit!

Olvasd el boogi étterem értékeléseit!

boogi budapesti értékelései

Gyere ki Kőbányára! -

Zila Vendéglő Budapest

2020. márciusban, családjával járt itt
Értékelt: 2020. március 17.
Családi rendezvényt tartottunk itt. A menü összeállításától kezdve a kivitelezésig mindennel az egész család (35 fő) nagyon meg volt elégedve. Az ételek finomak voltak, a felszolgálás figyelmes, udvarias. Minden extra kívánságunkat készségesen teljesítették, praktikus tanácsokkal láttak el. Az árak pedig. . . nem hittük el, hogy csak ennyit fizettünk.
Megosztom
Klassz az épület és a bosztro is -

Pasarét Bisztró Budapest

2020. januárban, családjával járt itt
Értékelt: 2020. január 31.
Gyerekkoromban sokat sétáltam errefelé, mindig is tetszett a busz végállomás épülete és a templom. Barátaink mondták, hogy nyílt egy bisztró a végállomáson, ahol jó a kaja. Tényleg jó. Bisztró, tehát nincs nagy választék, de változatos és finom. Ajánlom a limonádéjukat, jó a bor kínálat is. Nekem kicsit fura ugyan, hogy kézben, nem tálcán hozzák az italokat, de ez az ő bajuk.
Megosztom
2020. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. január 31.
Szerettem régebben a Zingeseket, de ez a Moszkva téri hely kiütötte nálam a biztosítékot. Iszonyú hideg van. Mintha arra rendelkeztek volna be, hogy elvidd a kaját, vagy beülj és sokat igyál a bárban. A kaja nem rossz, de mintha kisebbek lennének az adagok a régihez képest. Szóltak előre, hogy kb. negyedórát várni kell, ez OK, elfogadható.
Megosztom
2019. novemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. december 1.
Visszafogott: a hangulat pozitív értelemben az, nagyon elegáns, barátságos, meghitt mind a berendezés, mind a zene. Nagyon jól kitalálták. A felszolgálás profi. Visszafogott: az ételek nekem kicsit túl visszafogottak. Újhullámos nemzetközi konyha úgy, hogy közben látszik, hogy igyekeznek minden ízlésnek megfelelni. Lehetnének bátrabbak!
Megosztom
2019. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. december 1.
Barátaink vannak oda a Vakvarjúért, többször jártunk a budaiban. Bevallom, cseppet sem örültem, amikor végre Pesten találkozunk, megint a Vakvarjút ajánlották. De kellemesen csalódtam. Ugyan a hely felkapott, nagy forgalmú, hétvégén állandóan tele van, de mégis gyors a kiszolgálás, lehet beszélgetni, nem érezzük szűkösen magunkat.
Megosztom
Amikor a pincér magának ad borravalót -

Púder Bárszínház Budapest

2019. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. október 18.
Kezdem a végén: amikor fizetni akartunk kártyával, a felszolgáló közölte, hogy a szervízdíjat nem tartalmazza a számla és magától hozzá akarta adni a végösszeghez. Nem ránk bízza, ő megmondja, mennyit adjunk. A másik fele: divat ez az ütött-kopott, bolhapiaci dizájn, van egy hangulata, csak nem kényelmes. A hely nagyon felkapott, hétköznap este is tele van, pedig nem kicsi.
Megosztom
Ne ijesszen el a környék -

Harapó Mókus Vendéglő Budapest

2019. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 14.
A címmel kezdeném: most újítják fel az utat, mindenféle gépek állnak, mennek, szúk a hely. Kicsit ijesztő, de bent ebből nem sok érzékelhető, sőt, a teraszon sem. A felszolgálás picit lassú, nem egyszerre kaptuk meg az italokat, sőt az ételeket sem, de ezt leszámítva korrekt hely, kellemes környezet, baráti árak.
Megosztom
2019. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 4.
Olyan helyet kerestünk, ami napsütésben árnyékos, esőben védett. Ez nem sikerült 100%-ban. Ha egy kicsit jobban kihúzzák a mapernyőt, mindannyian árnyékban ülhettünk volna, de a felszolgáló szerint úgyis elmegy a nap, jó így. Kellemetlen meglepetés volt az is, hogy csak hétköznap van hideg gyümölcsleves. Ki akar forró húslevest enni nyáron?
Megosztom
Fogyókúra kizárt -

Pata Negra Buda Budapest

2019. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. március 31.
Könnyű vacsora, kis csipegetés ebből-abból. . . Hát ez itt nem megy. Csak megkóstolom, na még egy falat, mert olyan finom. Hú, ez is guszta. Így zajlott a vacsink, miközben degeszre ettünk magunkat. Azok, akik szeretnek mások ételeibe is beleenni, azoknak ideális a hely. Akik ezt utálják, azok itt szenvedni fognak, mert pont ez a tapas lényege: egy is ez, egy kis az.
Megosztom
Előre kell asztalt foglalni -

Kadarka Borbár & Borkereskedés Budapest

2018. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. november 22.
Novemberben hétköznap este telt ház? Igen, és nem véletlenül. A Király utca elején (a Deáktól indulva) csupa street food, nemzetközi lánchoz tartozó hely után egy sarkon megtalálod az igazit. Ha foglalsz előre asztalt. Mert a hely annyira ismert, hogy tele van vendégekkel, magyarokkal és külföldiekkel is. És nem azért, mert divatos, felkapott, hanem mert tényleg jó.
Megosztom
2 oldalon / 19 találat


TérképX