boogi szállás értékelései

Értékelései
12
43
57
29
0
1
5

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg boogi értékeléseit!

Olvasd el boogi szállás értékeléseit!

Amikor a környezet viszi a szállodát -

Hotel Marina-Port Balatonkenese

2019. szeptemberben, üzleti partnerrel járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 29.
Most voltam, és mégis nehéz előkaparni a benyomásokat, annyira semmilyen a szálloda. Na jó, kívülről ronda. Belül jobb. Szoba? Nem kicsi, de amúgy semmilyen. Reggeli? Semmi extra, semmi nem rossz, de nem kiemelkedő. Vacsora? Mindent megettem, de nem hagyott nyomot. Személyzet? Kedves, udvarias, hozza a 4* elvárásokat, de semmi plusz.
Megosztom
2019. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. január 12. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mielőtt ide mentünk, sok véleményt elolvastam. Volt közöttük nem egy, amelyik azt hangoztatta, ez nem ötcsillagos. De mi az objektív kritériuma egy 5*-os szállodának? Én szubjektív vagyok, az érdekel, hogy éreztem magam adott helyen. Nem szeretnék arról vitatkozni, hogy 5*-nak jár-e fedett parkoló, miközben több száz éves pince húzódik alatta.
Megosztom
2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 5. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Badacsonyban még mindig az olcsó, gagyi és az igényes, magasabb árkategóriájú szolgáltatások versengnek a turistákért. Valahol ezt érzem a szállodában is. Ami jó: Jó helyen van, saját parkolóval, sétatávolságra a kikötőtől. A reggeli az árhoz képest jobb, mint elvárható: finom a kávé, a croissant kiemelkedő, a többi a megszokott.
Megosztom
2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. május 27.
Kettős érzéssel foglaltam le a szállásunkat a Templomvölgyben: egyrészről vonzó a honlapja, és sokan elragadtatva írtak róla, másrészről jó páran drágának tartják. Az igazszág ppersze a kettő között van. Tény, hogy csodálatos környezetben fekszik az épület, amit szépen rendbe hoztak. Nem tetszik a berendezés is: egyszerű, elegáns, nem hivalkodó.
Megosztom
2018. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. január 20.
Szeretném leszögezni, hogy ez egyáltalán nem rossz szálloda. Azért adok csak 3 pontot, mert sokkal jobb is lehetne egy kis odafigyeléssel. Lehet, hogy szerencsétlen időszakban voltunk ott, hiszen telt ház volt és a nyugati országrészt már elérte a szakképzett munkaerő hiány. Néhány a bosszantó apróságból: 15h-tól lehet elfoglalni a szobákat, mi 16h után érkeztünk, mégsem volt bekészítve a szobákba a törölköző.
Megosztom
KIrály szálloda és étterem a királynék városában -

Villa Medici Hotel & Restaurant Veszprém

2017. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. október 28.
Az októberi hossszú hétvégén voltunk Veszprémben. Utolsó pillanatban foglaltunk, így már csak standard szoba maradt. Ezek a szobák kicsik, de hangulatosak. Tetszett a fürdőszaba berendezése: nem csak hangulatos, hanem pőraktikus is: végre ott van a konnektor, ahol kell, van elég polc a női cuccoknak. Finom tusfürdő és testápoló bekészítés.
Megosztom
2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 15.
A szálloda design-a lehet, hogy megosztó (nekem túl fehér), viszont a környezet adta lehetőségeket jól maximálisan kihasználták. Ehhez jár egy kedves, barátságos csapat a szálloda minden részén. Tehát minden adott a tökéletes pihenéshez. És ezt ki is használtuk. Sajnos csak rövid időt tölthettünk itt, reméljük, lesz lehetőségünk visszatérni.
Megosztom
Az a fránya szigetelés! -

Wellness Hotel Viktória Nagyatád

2017. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. június 5.
Az ittjartam. hu-n nyertem párommal egy 2 éjszakás hétvégét a szállodában. Most mondhatják, hogy ajándék lónak ne nézd a fogát, de szerintem ez az oldal pont a korrekt értékelésekről szól. Szóval jót és rosszat is megosztok mindenkivel. A korábbi értékelések kiemelik a szálloda tisztaságát, a személyzet kedvességét. Ezt csak megerősíteni tudom.
Megosztom
Igényes, szép és praktikus -

Avalon Resort & Spa Miskolctapolca

2017. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. január 15. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mivel négyen voltunk (2 pár), rönkházat vettünk ki. A ház alsó és felső szintje elválasztható vagy egybe nyitható. A ház hatalmas, ízléses és tele van olyan aprósággal, ami jól esik a vendégnek, és máshol nem tapasztaltuk. Pl. minden este szoktam ágyban olvasni: itt végre volt állítható olvasólámpa a hangulatvilágítás mellett.
Megosztom
Ahol az ónos eső sem tudja elrontani a kikapcsolódást -

Bambara Hotel Felsôtárkány

2016. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. január 10.
A szálloda a falutól kicsit messzebb, hegyek között az erdőben fekszik. Hatalmas kalandparkját éppen hogy tudtuk felfedezni a rossz idő miatt, de amit láttunk, az alapján elmondható, hogy kicsi és nagyobb gyerekek, felnőttek is jól el tudnak lenni a hatalmas területen. A rossz idő viszont nem akadályozott meg minket, hogy jól érezzük magunkat.
Megosztom
2 oldalon / 12 találat


TérképX