BTimi

BTimi adatlapja

12Értékelés
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Regisztráció2013.05.18
Utoljára itt2025.09.03

Néhány kiemelt értékelés

Átlagos 2025. augusztus 29.a párjával járt itt
Kockás abroszos, rántott étterem. Minden kb rántva volt :) Nyilván aki ezt szereti, annak tökéletes egy vasárnapi ebéd hangulatával, nekünk annyira nem tetszett. Ami plusz negatívum volt, hogy rengeteg darázs volt. Nyilván nehéz ez ellen tenni, de borzalmas úgy étkezni, hogy percenként darazsak repkednek az ember karjára, az ételekre, italokba
Ettől függetlenül, aki egy átlagos magyaros vasárnapi ebédre vágyik, annak ajánlom.
Gyenge 2025. augusztus 29.a párjával járt itt
Ételintolerancia esetén a tejfehérjéseknek nincs könnyű dolguk, de ez máshol sem sokkal jobb sajnos. Reggelinél többféle alternatív tej van, de kb ennyi, amire nagyon odafigyelnek. Süteményekből egyáltalán nem ehettem, mert mind tejes volt minden este. A pincér csak annyit mondott, hogy hát nem tud mit csinálni. Mindegy, nem akadtam le ezen.
2025. szeptember 3.a párjával járt itt
Meg is feledkeztem erről a relax hétvégénkről, pedig kár lenne. Ha jól tudom egy ideig zárva volt, én előtte jártam már itt, de kíváncsi voltam milyen mostanság. Nem csalódtam igazából. A szobánk nagyon szép volt, sarki, templomra néző, tiszta. Kutyussal voltunk, mivel nagyon állatbarát szálloda, ez is külön jó pont!