2014. július 23.gyerekekkel járt itt 55 Szívesen ajánlom mindenkinek, többször jártam itt és 1x sem csalódtam. Jó helyen van saját parkolóval, stranddal és igen jó konyhával! Szerencsére nincs a belvárosban, pont emiatt választjuk a jövőben is egy kellemes nyaralás helyszínéül. Valóban igényes wellness részleggel, nem úgy mint sok más szálloda, amelyek csak wellness-nek hirdetik magukat.
. . . tessék itt egy példa manager hölgyek/urak kedves szálloda tulajdonosok lehet utánozni!
2014. július 23.a párjával járt itt 55Már többször jártunk itt, sok más wellness szállodában is, de itt meg még néhány helyen valóban igényes és kényelmes wellness részleg várja a vendégeket. Sok más szálloda amely wellness-nek hirdeti magát 1 db baba pancsolóval itt nyugodtan körülnézhetnének drága managerek! ! !
Jó ételek, tisztaság és nagyon szép kilátás vár mindenkit.
2014. július 23.a párjával járt itt 35 Alapjában a választás a készséges recepciósok miatt esett erre a szállodára. 4 xxxx? Szobánk egy igen gazos tetőre nézett, az lehet a "BIO"? ? ? :) A wellness rész kicsi, az épület unalmas, az ételek jó közepesnek mondhatóak, kivéve a szó szerint büdös avas képviselőfánkot ami osztályon aluli és ez nagyon elszomorító volt.
Javaslom a vezetőség néha menjen át más 4 csillagos hotelekbe egy picikét gondolkodni. . .