csonki89 étterem értékelései

Értékelései
3
2
4
1
0
0
1

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg csonki89 értékeléseit!

Olvasd el csonki89 étterem értékeléseit!

Meghitt hangulatú teázás, a mesés Kelet élményével -

Darjeeling Indiai Teaház & Kávézó Budapest

2020. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. február 12.
Többször jártam már itt, mint vásárló vagy éppen konkrétan be is ültem egy finom teára, mint randevú vagy szimplán baráti találkozó helyszíneként. Remek keleti atmoszféra mellett a teák íze és minősége is kiváló. A kiszolgálás is remek. Az ár-érték arány is megfelelő. Tisztaságra pedig végképp semmi panasz.
Megosztom
Indiai életérzés Budapest szívében -

Haveli Indiai Étterem Budapest

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. október 18. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Igazi autentikus indiai hangulatban éreztük magunkat. Ehhez igazodó remek kiszolgálással és minőségi ételekkel. A mosdók állapota is kiváló. A tisztaságra sincs panasz. A nyelvtudása is remek volt a pincéreknek. Az étterem elhelyezkedése pedig központi, így könnyen elérhető a város bármely pontjából tömegközlekedéssel vagy akár autóval is.
Megosztom
Kiváló étterem és remek ár-érték arány -

Shalimar Indiai Étterem Budapest

2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 16.
Kiváló és minőségi étterem. Remek ár-érték arány. Az ételek és italok valódi autentikus indiaiak és ízletesek. A kiszolgálás rendkívül jó és barátságos. Az adagok mennyisége is megfelelő, sőt még elvitelre is jutott belőle. :) Remek a helyszín is a Belvárosban. Mindenkinek tudom ajánlani. Biztos vagyok benne, hogy Mi sem csak egyszeri vendégek voltunk ott.
Megosztom
Kevés adag, remek hangulat, ízletes ételek -

KönyvBár & Restaurant Budapest

2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 16.
A hangulatra, kiszolgálásra és ételek/italok minőségére nincs panaszom. Nagyon finomak és minőségiek, az atmoszféra pedig mondhatni egyedülálló. Viszont a magas árhoz képest nevetségesen kis adagokat szolgálnak fel. Ezen kellene változtatni. Egyébként az ötlet is jó és az olvasásra való buzdítást is támogatom.
Megosztom


TérképX