eGerda étterem értékelései

Értékelései
4
9
17
6
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg eGerda értékeléseit!

Olvasd el eGerda étterem értékeléseit!

2016. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2016. október 31. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ez az étterem remek választás, ha házias ízekre vágyunk! Nagyon finomak az ételek, nagy a választék, nem lőhetünk mellé, akármit is választunk, akár levesről, akár főételről, akár desszertről van szó. A kiszolgálás kifogástalan. Minden szempontból meg vagyunk vele elégedve, ha ide jövünk. Az adagok megfelelőek, sőt még nagyok is. Az ár-érték arány is jó!
Megosztom
Gyöngyös egyik legjobb cukrászdája -

Nagy Cukrászda Gyöngyös

2016. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. október 31.
Gyerekkorom óta gyakori vendégek vagyunk itt. A választék folyamatosan változik, bővül. A fagyik is nagyon finomak itt, bár abból nem olyan nagy a választék. A citromfagyijuk kifejezetten a kedvencem. Gyors, korrekt és jó a kiszolgálás. Az adag megfelelő. A sütemények is finomak, viszonylag nagy választékkal. Nyáron a legjobb menni ide, nagy kiülős része van, ahol sokan elférünk.
Megosztom
Finom lepény a Mátrában -

Lepény 21 Gyöngyös

2016. októberben, csoporttal járt itt
Értékelt: 2016. október 31.
A hely hangulata jó, barátságos, igaz elég kicsi. A választék bőséges, mindenki megtalálhatja a neki való ízeket. A kiszolgálás rendben van, viszonylag gyors és friss az étel. Előnye még, hogy vállalnak házhoz szállítást is, amit gyorsan kihoznak. Viszont negatívum, hogy elég drága egy lepény, máshol körülbelül egy egész pizza ára.
Megosztom
Egyszerű és jó -

Kagyló Büfé Gyöngyös

2016. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. október 31.
Egy nagyon konzervatív és egyszerű helyről van szó, semmi puccosság, régies bútorok és hangulat jellemzi. Retro hangulatú az egész, általában retro zenéket játszanak. Igazándiból semmiből nem nagy a választék, de egyik legolcsóbb hely Gyöngyösön. Hamburger és szendvics a jellemző étel itt, ami kapható.
Megosztom
A legnépszerűbb gyorsétterem -

McDonald's - Nyugati Pályaudvar Budapest

2016. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. október 31.
Nagyon közel van ahhoz az egyetemhez, ahol jelenleg tanulok, így néha betérünk ide a hallgatótársaimmal. Ez a Meki is ugyanolyan igazából mint a többi, külsőben van némi különbség, kicsit talán egyedibb a többinél. A hely hangulata barátságosabb, elegánsabb, fényesebb az egész. A kiszolgálás gyors, az étel bár finom, de mint tudjuk nem a legegészségesebb.
Megosztom
Állati hely! -

Zoocafé Budapest

2016. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. október 24.
Állatbolond lévén nagyon régóta el szerettem volna menni ide, és végül sikerült is hosszú idő után. Direkt a hely különlegessége miatt látogattuk meg a kávézót, az állatok miatt, abban nem csalódtunk, de az árak magasak, azt hiszem nem mindennapi kávézó ez, minden téren. Aki csak kávézni szeretne de nem szereti az állatokat annak semmiképp sem ajánlom!
Megosztom
2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. október 18.
Párommal és szüleivel voltunk itt vacsorázni, szülinapot ünnepelni. Ők már ismerték ezt a helyet, sokszor járnak ide, én még nem voltam korábban. Némelyik ételt nagyon eltalálják, és nagyon jól elkészítik, de van amelyik csak középszerű. Az adagok megfelelőek voltak, és valószínűleg, ha erre járunk, legközelebb is betérünk.
Megosztom
2016. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. október 17.
Ahhoz képest, hogy korábban sok pozitívat hallottam a helyről, csalódnom kellett, mert nem egy nagy durranás. Jó ételek és italok vannak, változatos is, nagy a választék, azonban elég drága ahhoz képest, mint amit nyújtanak. Budapesti árakhoz képest lehet, hogy közép kategóriába esik, de nem járnék ide túl gyakran. A kiszolgálás egyébként jó, a sütiket kifejezetten szeretem.
Megosztom
2016. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. október 11.
Először is a pozitívumot emelném ki, mert olcsó és gyors, annyira mint egy átlagos gyorsétterem, pizzéria. Azonban kicsi a hely, nem túl nagy a választék. Ha igényes helyen, igényes ételt szeretnénk enni, semmiképp sem ajánlom, csak akkor ha idő szűkében vagyunk és gyorsan akarunk harapni valamit olcsón. Hátul a konyhát megnézném azért, hogy hogy készül az étel, mekkora a tisztaság stb.
Megosztom
Nagy remények, kevés megvalósulással -

Palacsintavár Eger

2016. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2016. október 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Direkt a Palacsintavár miatt utaztunk el Egerbe, mert apukám nagy kedvence a palacsinta, édes és sós változatban is, ezért szülinapjára megleptük ezzel. Kimondhatjuk, talán ő csalódott a leginkább. Nagyobb reményeket fűztünk ehhez, mert hallottunk jót a helyről. Azonban ahhoz képest nagyon is drága.
Megosztom
2 oldalon / 17 találat


TérképX