2014. június 2.a párjával járt itt 45 A hotel belülről nagyon szép, közvetlen a parton fekszik. A szoba gyönyörű, modern, nagyon formatervezett, jól felszerelt. Az erkélyről szép kilátás nyílik a Balatonra. A külső medence különleges a magasított résszel, több élményelemet tartalmaz és innen is a Balatonra nyílik a kilátás.
A wellness részen sok a lehetőség, infraszauna, szoft szauna, finn szauna, jégbarlang, merülő, gőzfürdő, caldarium, tepidárium és élménymedence is van és mindig van ott valaki, aki segít, ha szükség van valamire. Van külön wellnessbár is, ez nagyon jó ötlet, illetve terasz a wellnessrészhez. A masszázsrész hangulatos, gyönyörű szobákkal (nagyon szuper masszázst kaptam). Az étterem szép, hangulatos, nagy a választék, a bárnak van külső, kiülős része is. A koktélok szuperfinomak, a kávé különleges. Van külön udvari parkoló és grillterasz hátul. A környék rendezett, szép, közvetlen a hotel mellett a sétány és a vízpart. A belső élménymedence vize kicsit hideg, 10 percnél többet nem nagyon volt benne senki - egy melegvízű pezsgőfürdő vagy minimedence jó lenne.
2014. június 2.a párjával járt itt 45 A hotel gyönyörű helyen van, gyakorlatilag az erdő közepén a hegyoldalban, kilátással a folyóra. Szép a belső udvar, szökőkúttal, a napozóteraszról nagyon szép a kilátás. A szoba egyszerű, de tiszta. A wellness részben sok a lehetőség, sókamra, bio szauna, finn szauna, caldarium, gőzkabin, jégkút, dézsa, pezsgőfürdő, élménymedencék sok elemmel.
A wellnesbárban kedves, szolgálatkész hölgyek. Szuper volt a masszázs és a kozmetikai kezelés. Azért egy kültéri medence jó lenne, akkor is, ha nem túl nagy. Az étel nagyon választékos és finom volt, a kiszolgálás gyors, udvarias. A drink bár hangulatos lett volna, ha működik. Sajnos oda nem nagyon jött ki senki, csak ritkán, be kellett menni az étterembe szólni, ha szerettünk volna valamit inni.
2014. június 2.a párjával járt itt 45 Ami tetszett: A hotel kívülről kicsit retro, de belülről kellemes csalódás volt mind a lobby, mind a szoba. Szépen fel van újítva, minden tiszta, rendezett. A szobában új és jó állapotú a padlószőnyeg és a bútor, bár erkély nincs. A hotelhez tartozik egy hangulatos, szép kis park.
Az étterem nagy, sok asztallal, az ételválaszték és minőség pedig simán megfelelt egy négycsillagos helynek. Legfőbb erénye :) ami miatt mi is ide jöttünk, az az, hogy közvetlen összeköttetésben van a gyógyfürdővel (ami igazán csúcs, de hát ez most nem a gyógyfürdő értékelése). Kérésre intéznek a recepción chip-es belépőt is a fürdőbe, amivel bármikor ki-be lehet lépni a hotel és fürdő között. Amiért nagyon hálás voltam, hogy volt lehetőség a korai érkezésre (persze előzetes egyeztetés után), így nyertünk pár órát az érkezés napján :)
A szállodának saját wellness részlege is van, úszómedencével, pezsgőfürdővel, finn szaunával, gőzfürdővel, infraszaunával, pihenővel, így este vacsora után kellemesen lehet eltölteni az időt itt. Egy valami hiányzott nagyon, a légkondicionálás a szobából (bár lehet, hogy ez a háromcsillagos szállodánál nem követelmény, nem tudom) és még inkább az étteremből. Legalább az étteremben kellene valami hűtés, mert a kánikulában csak folyt rólunk a víz, így nem lehet normálisan étkezni. És egy apróság: a lobby bár este 9 után bezárt, pedig az volt kiírva, hogy 11-ig nyitva :( (a szobai minibárban pedig csak víz volt).