2019. júliusban, családjával járt itt

Értékelt: 2019. július 12.
Patinás, régóta működő étterem, aminek múltja van és jelene is a mai rohanó világban. Nagyon kedves felszolgáló személyzettel, akik a vendégek kedvébe járnak. Szép kerthelység van, még a gyerekek is tudnak játszani, ha nem bírnak egy helyben ülni, mert ki van nekik alakítva kicsi játszótér. Jól főznek, udvariasak.
2018. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt

Értékelt: 2018. július 17.
Nagyon jól főznek, olyan a pizzájuk, mintha Olaszországban készült volna. Vékony tészta, kiválóan megcsinálva. Én négy évszak pizzát ettem most, jó választás volt, de biztos vagyok benne, hogy a többi pizza is jó. Sokféle van. Kétszer voltam itt, de a fiamék rendszeresen idejárnak. Jó a teraszon ülni, kellemes hely. Nagy a választék, udvariasak a pincérek.
Hangulatos étterem a fogaskerekűnél
- 2017. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt

Értékelt: 2017. március 26.
Főleg pizza és tészta van az étlapon, de halat is lehet kapni. A rántott ponttyal nem volt gond, de a krumpli hozzá nagyon barna volt, valószínűleg nem friss olajban sütötték, erre azért jobban kéne figyelni. A gyerekeknek van egy kis játszósarok, így ajánlom kisgyerekes szülőknek is. Végül is egy kellemes hely, főleg azoknak akik a hegyen kirándulnak és megéheznek.
Rendkívül impresszív étterem
- 2014. novemberben, csoporttal járt itt

Értékelt: 2015. május 5.
Az étterem nagyon jó helyen, egy sétálóutcában helyezkedik el. Régi, antik bútorokkal van berendezve, nagyon hangulatos. Halászlevet ettünk és lángoló Gundel palacsintát. Utána remek olasz kávét ittunk. Mindennel meg voltunk elégedve. A személyzet is rendkívül kedves volt. Nagyon tudom ajánlani a helyet. Érdemes elmenni oda abédre is és vacsorára is.
Hangulatos vendéglő a Duna partján
- 2015. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt

Értékelt: 2015. május 5. -
2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Sok jót olvastam már eddig is erről az étteremről, de pár napja személyesen is meggyőződhettem milyen jókat lehet itt enni. Közkedvelt helynek tűnik, hisz vasárnap délután nagyon sokan voltak az étteremben. Az étterem valóban hasonlít egy angol pub-hoz, olyan jellege van, olyan az atmoszférája.
Én halászlevet ettem, ami finom volt, harcsafilét próbáltunk még ki, marhagulyást, hamburgert és milánói makarónit. Mindennel meg voltunk elégedve, a kiszolgálás is kifogástalan volt. Vissza fogunk térni, ha arra járunk.
Hasznos volt ez az értékelés?