Flower21 étterem értékelései

Értékelései
6
6
5
8
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Flower21 értékeléseit!

Olvasd el Flower21 étterem értékeléseit!

2019. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. július 12.
Patinás, régóta működő étterem, aminek múltja van és jelene is a mai rohanó világban. Nagyon kedves felszolgáló személyzettel, akik a vendégek kedvébe járnak. Szép kerthelység van, még a gyerekek is tudnak játszani, ha nem bírnak egy helyben ülni, mert ki van nekik alakítva kicsi játszótér. Jól főznek, udvariasak.
Megosztom
2018. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. július 17.
Nagyon jól főznek, olyan a pizzájuk, mintha Olaszországban készült volna. Vékony tészta, kiválóan megcsinálva. Én négy évszak pizzát ettem most, jó választás volt, de biztos vagyok benne, hogy a többi pizza is jó. Sokféle van. Kétszer voltam itt, de a fiamék rendszeresen idejárnak. Jó a teraszon ülni, kellemes hely. Nagy a választék, udvariasak a pincérek.
Megosztom
Hangulatos étterem a fogaskerekűnél -

Fogas Pizzéria Budapest

2017. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. március 26.
Főleg pizza és tészta van az étlapon, de halat is lehet kapni. A rántott ponttyal nem volt gond, de a krumpli hozzá nagyon barna volt, valószínűleg nem friss olajban sütötték, erre azért jobban kéne figyelni. A gyerekeknek van egy kis játszósarok, így ajánlom kisgyerekes szülőknek is. Végül is egy kellemes hely, főleg azoknak akik a hegyen kirándulnak és megéheznek.
Megosztom
Rendkívül impresszív étterem -

Vörös Postakocsi Étterem Budapest

2014. novemberben, csoporttal járt itt
Értékelt: 2015. május 5.
Az étterem nagyon jó helyen, egy sétálóutcában helyezkedik el. Régi, antik bútorokkal van berendezve, nagyon hangulatos. Halászlevet ettünk és lángoló Gundel palacsintát. Utána remek olasz kávét ittunk. Mindennel meg voltunk elégedve. A személyzet is rendkívül kedves volt. Nagyon tudom ajánlani a helyet. Érdemes elmenni oda abédre is és vacsorára is.
Megosztom
Hangulatos vendéglő a Duna partján -

Cadran Pizzéria Pub Ráckeve

2015. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. május 5. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Sok jót olvastam már eddig is erről az étteremről, de pár napja személyesen is meggyőződhettem milyen jókat lehet itt enni. Közkedvelt helynek tűnik, hisz vasárnap délután nagyon sokan voltak az étteremben. Az étterem valóban hasonlít egy angol pub-hoz, olyan jellege van, olyan az atmoszférája.
Megosztom


TérképX