Gardonnya étterem értékelései

Értékelései
13
11
7
7
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Gardonnya értékeléseit!

Olvasd el Gardonnya étterem értékeléseit!

Grillben sütve minden -

Géza Konyhája Gyula

2020. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. október 20.
Legjobb barátnőmmel, Kittivel együtt érkeztünk azért, hogy gyorsan megtömjük magunkat, mielőtt Ő maga hazautazik vonattal. A grillen sütött kolbász furcsán nézett ugyan ki, de a körítés meg a zöldségek nagyon ízlettek nekem. Aztán, amíg vártuk, hogy fizetni lehessen, megcsodáltam egy öreg halászt, aki a folyó partján üldögélt békésen.
Megosztom
Fagylalt nélkül -

Százéves Cukrászda Gyula

2020. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. október 13.
Nagyon szép cukrászda lehet, már tavasz óta nagyon vártam, hogy kipróbálhassam. Az őszi üdülésem harmadik napján, vagyis hétfő délután támadt hozzá kedvem. Csak 70 métert kellett gyalogolnom, és máris ott álltam mellette. Sajnos a fagylaltot nem próbálhattam ki, mert akkor éppen esett az eső. Viszont egy kis süteményt ehettem uzsonnára.
Megosztom
2019. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 25.
Nagyon szép, tarka étterem volt, csak nagy kár számunkra, hogy másfél évet kellett várnunk, mire megjavítják. De azért a szép üvegablakok miatt élvezetes volt kipróbálni. Itt kivételesen még egy pohár bort is megittam a család kedvéért. Olyan ételt rendeltem magamnak, ahol zöldségköret is van. Óvatosan ettem, nehogy elszoruljon a torkom, és mindenki elégedett volt, hogy végre egészséges ételt kértem.
Megosztom
Ágnessel érkeztünk! -

Manna Mia Cafe Balatonföldvár

2020. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 17.
Nagyon büszke voltam az étterem kínálatára, mert már talán 4 hónapja, éppen az "elkülönítés" miatt nem ettem olasz specialitást, aztán a nevét látva az ABBA-zenekar musicalje jutott hirtelen az eszembe. A belső teremben pedig kedves plüssfigurákat is találtam. Csütörtökön aztán Ágnest is elhoztam magammal, mire ő is megkóstolta, és nem győzte köszöngetni nekem.
Megosztom
Táborozók az egyesületemtől. -

Iluska Étterem Igal

2020. júliusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2020. július 13.
Nagyon kedves volt Éva és József részéről, hogy ebbe a híres fürdővárosba szervezték meg a saját táborozásomat, immár ötödik alkalommal. Ilyenkor mindig ebben az étteremben ebédelünk, legalább háromszor. Nagyon ízletesek a pörköltjeik, bár néha azért más finom specialitást is választok én külön. Csak két napon hiányoztunk az ebédről, de főleg a búcsú napján.
Megosztom
Lakoma külföldi vendégekkel -

Búsuló Juhász Étterem Budapest

2017. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. május 23.
Valójában távoli országból érkezett, és egyben a mi családfánkra tartozó rokonokat akartunk itt megvendégelni, de én nagyon örültem, hogy pont ezt az éttermet választottuk végül. Különösen a zenészek és az ő válogatott slágereik, zenés műsoruk tetszett legjobban. Köszönet érte a családomnak, hogy elvittek magukkal. Bárcsak jövőre újra megkóstolhatnám a főztjüket.
Megosztom
Nyugdíjas jubileumi ünnep -

Trófea Grill Étterem - Óbuda Budapest

2018. januárban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. március 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Tudják meg kérem, hogy itt ünnepeltük Nagymamát, ugyanis Ő az idén töltötte be a 90. életévét. Ráadásul Ő maga ajánlotta, hogy itt rendezzük meg a bulit. Miért? Mert hát csak kevesen tudnak manapság 90 vagy esetleg 100 évig élni, valamint minden tizedik születésnap ún. szuper-jubileumnak számít. Sohasem fogom elfelejteni ezt a zsúrt, hiszen mindannyian együtt voltunk.
Megosztom


TérképX