gasztrobetyár
1 helyen Gasztrokirály
Országjáró - 42 városban járt márFelfedező - 28 helyen első értékelőNépszerű író - 38 hasznos szavazat7 évnyi aktív tagság
Fotói
2 fotó
Itt járt már

gasztrobetyár adatlapja

111Értékelés
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Ilyen vagyok
Ár-érték figyelő  •  Ínyenc  •  Borbarát  •  Nyugalomra és csendre vágyó  •  Természetbarát  •  Húsimádó  •  Házias ízek kedvelője  •  Magyaros ízek kedvelője  •  Gyermekkel utazó  •  Nagyétkű
Regisztráció2015.01.26
Utoljára itt2025.08.06

Néhány kiemelt értékelés

2025. július 13.gyerekekkel járt itt
Régóta szemeztem már ezzel a hellyel. Születésnapot tartottunk,
így hát fiammal és barátommal tértem be az étterembe. Barátságosan fogadtak miket, ahol kellemes hangerőn szólt a zene. Én rament kértem amire nem sokat kellet várni, és az eddigi
legjobb amit Pesten eddig ettem. . . ,kiváló!
2025. július 13.gyerekekkel járt itt
Többször jártunk már itt, ha leszállunk a buszról általában éhesek vagyunk. Mi, a két éhenkórász, persze hogy betévedünk ide. A hamburgerek finomak, a Pesti pipi
tállal nem voltam túl elégedett. A kiszolgálás jó, nem lassú. Ár- érték arány jó. Ide nyugodt szívvel beugorhatunk egy hambira. . .
Kiváló 2025. július 13., kollégákkal járt itt
Munkatársakkal tértünk be ide. Álmomban sem gondoltam hogy valaha is
betérek ide mert mindig nyüzsi van. Azt pedig végképp nem gondoltam,
hogy ilyen megtiszteltetésben lesz részem, hogy meghívnak vacsorázni. . . Ezúton is szeretnék köszönetet mondani! Most nem voltak sokan, gyorsan megkaptuk a gyönyörű kétszemélyes tálakat.