Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!
gyerekek
3920313
Országjáró - 49 városban járt márFelfedező - 21 helyen első értékelőNépszerű író - 45 hasznos szavazat2 évnyi aktív tagság
Fotói
13 fotó
Itt járt már

gyerekek adatlapja

62Értékelés
39
20
3
13
Bemutatkozás
Az Országos Kék Túra egyik jelen teljesítője vagyok, párommal együtt, ezen kívül imádok futni. Amikor hazaérek egy-egy túráról, utána olvaok az ott látottaknak. Nagyon szeretem a magyar tájat, és minden évszakban meg tud lepni vmivel.
Így utazok, így járok étterembe
Szállást leginkább a túra útvonalak mentén keresünk, és ha nem önellátós a hely, akkor félpanziót választjuk, vagy csak a reggelit.
Ilyen vagyok
Környezettudatos  •  Ár-érték figyelő  •  Táplálkozástudatos  •  Ínyenc  •  Borbarát  •  Természetbarát  •  Házias ízek kedvelője  •  Tésztakedvelő  •  Gyermekkel utazó  •  Kultúraéhes
Regisztráció2016.01.19
Utoljára itt2023.03.16

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2022. szeptember 19.gyerekekkel járt itt
Bogácson nyaraltunk, és a nagy gyermekeink ide hívtak meg Bennünket egy vacsorára. Ettől jobb helyet nem is választhattak volna. Helyet foglalni kell, mert nagyon sokan vannak, és "forog" a vendég. Személyzet gyorsan és pontosan hozott mindent, hamar megkaptuk a rendelésünket, és ezekre az igazi gasztro ízekre nem lehetett egy szavunk sem.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
5Ár / érték arány
5Tisztaság
Kiváló 2022. október 12.a párjával járt itt
Másodszorra szálltunk meg ebben a Vendégházban, és megint a kis egyszerű szobánkat kaptuk. Kék túra teljesítése alkalmával voltunk már itt, de hogy a piros túra útvonala megváltozott, ismét visszatértünk ebbe a kis csendes falucskába. Szállásadónk nagyon kedvesen fogadott bennünket.
5Személyzet
4Tisztaság
5Ár / érték arány
4Kényelem
4Szolgáltatások
4Étkezés
5Elhelyezkedés
Kiváló 2022. szeptember 28.gyerekekkel járt itt
Remek szállás erdőszélen, gyerekekkel. Állatkertbe ingyenesen bemehettünk amikor csak akartunk, reggeli után megnéztük az állatok etetését. Szobánk tágas volt, ágyak kényelmesek, este és hajnalban érdekes állathangokra ébredtünk, de szerencsére hamar vissza tudtunk aludni. Vacsora, reggeli bőséges volt, és nagyon finom.
5Személyzet
5Tisztaság
5Ár / érték arány
5Kényelem
5Szolgáltatások
5Étkezés
5Elhelyezkedés