gyerekek étterem értékelései

Értékelései
24
29
11
23
0
0
13

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg gyerekek értékeléseit!

Olvasd el gyerekek étterem értékeléseit!

Isteni rántotta a Takarosban -

Takaros Vendéglő Kislőd

2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Vacsoránkat és a reggelit is nagyon gyorsan megkaptuk, vendéglátónk kérdezte mikorra legyen kész, és pontosan elkészült minden. Este finom, és bőséges volt a leves, és a milánói. Reggelire szintén megkérdezték mit kérünk, rántotta, főtt virsli, és a szokásos szendvicsbe való közül lehetett választani. Párom rántottát kért, mert ez az Ő kedvence, és teljesen el volt ragadtatva.
Megosztom
Szülinapi vacsi -

Buffalo Steak House Budapest

2019. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. május 27. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Fiam 20 éves lett, ezt az évfordulót szerettük volna megünnepelni egy olyan helyen, olyan kajával amit Ő nagyon szeret. Nem csalódtunk, fogadtatás kedves volt, a kerthelységben foglaltunk asztalt 6 főre. Kiszolgálás figyelmes, hibátlan volt, és gyorsan megkaptuk a rendelésünket. Adagok bőségesek, finomak voltak, szószok is nagyon ízletesek, ezért előre nem is mertünk desszertet rendelni.
Megosztom
Ismét egy csodás este volt -

Trófea Grill Étterem - Buda Budapest

2018. decemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. február 20. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már egyszer értékeltem erről a helyről, 2016-ban. Most a Gyermekeinkkel tértünk ide vissza, és megint nem csalódtunk mind az ételek, mind a kiszolgálás terén. Szeretem a grillezett dolgaikat, azt hogy több féle ételt falatonként is meg lehet kóstolni, és ezzel kipróbálni. Nem kell egy nagy tállal venni, aztán ha nem ízlett otthagyni.
Megosztom
Egy nap megKoronázása -

Koronás Vad Étterem Vágáshuta

2018. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 6.
Egy kiadós Kék Túra után érkeztünk erre a csodaszép helyre. Három kutyi fogadott Bennünket, Edit előtt érkeztek a kapuhoz, és már is megbarátkoztak Velünk. Később érkezett Tamás is, és csinált egy nagyon finom, kiadós vacsorát. Amíg készítette, kicsit körbe néztünk a házban, és a teraszon is, aminek volt egy fedett része.
Megosztom
2018. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. június 19.
Tavaly nyáron már írtam erről a helyről egy kis szösszenetet, és most hogy újra kilátogattunk ide, megint nagy kedvel teszem ezt. Fiam ballagására foglaltunk helyet, 20 fő részére. A főpincér úr nagyon kedvesen visszahívott, és közölte, hogy két esküvő, egy másik ballagás, és a saját vendégek mellett szeretettel várnak Bennünket.
Megosztom
Vacsora a Tanyában -

Tanya Csárda Monorierdő

2017. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 24.
A szomszéd városban Monoron lakom, de itt még soha nem jártam. Hallani hallottam róla, de vhogy soha nem úgy jött ki a lépés hogy itt együnk. Párom hirtelen ötlete volt hogy itt vacsorázzunk. Nem voltak sokan, kb 18 óra körül mentünk. Szerencsére rendezvény sem volt, a parkoló is szinte üres. Jó idő lévén kint foglaltunk helyet, és a pincér is jött azonnal az étlapokkal.
Megosztom
A szarvasi különszoba -

Szeparé Kávézó & Étterem Szarvas

2017. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szarvason töltött utolsó esténken gondoltuk meglátogatjuk ezt a kellemes helyet. Barátaink ajánlották, hogy ha tehetjük ne menjünk haza anélkül, hogy megnézzük a mellette található és fényárban úszó szép szinpadot, szökőkutat, távolabb a fából készült, és a Holt Kőröst átívelő hidat. Illeteve mind ezt este tegyük, mert akkor sokkal káprázatosabb.
Megosztom
A Szurdiktól Hildáig -

Hilda Cukrászda Pilisszentkereszt

2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 15. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Párommal együtt az a véleményünk, hogy a Pilisi kirándulásainkban eddig még nem csalódtunk. A Pomázi útról letérve a Dera szurdok lábánál letettük kocsinkat, és innen mentünk tovább az Országos Kéktúra útvonalon egészen be Pilisszentkeresztre. A Szurdokba két éve jártam utoljára, és annyira tetszett, hogy ismét látni akartam.
Megosztom
Kiszolgálás mosolyogva -

Aranyszarvas Étterem Szarvas

2017. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 11. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Családommal, párommal és a gyerekkel nyaraltunk nem rég Szarvason, és gondoltuk kipróbáljuk ezt az éttermet. Az étteremhez tartozik szállás is, meg egy szép partszakasz, ahova érdemes kisétálni, körbe nézni. Esetleg bérelni kenut, vízibiciklit. Nem csak az étterem volt szép tiszta, izlésesen berendezett, hanem a szálloda is gyönyörű volt, átlátszóan tiszta szép medencékkel.
Megosztom
2015. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. június 13.
Szép környezet, barátságos kiszolgálás, nagyon finom ételek. Kell ettől több egy kellemes családi hétvégéhez? Szülinapok megszervezésére is kiváló, én a páromat leptem meg ezzel a vacsorával! Legközelebb a gyerekeinket is elviszzük. Mindenkinek nagyon ajánlom! :)
A környéken előtte-utána sétáltunk egy jót, és a tisztaságnak, végre,nagyon örültem.
Megosztom
2 oldalon / 11 találat


TérképX