Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!
gyerekek
4836930
Országjáró - 64 városban járt márFelfedező - 32 helyen első értékelőNépszerű író - 45 hasznos szavazat3 évnyi aktív tagság
Fotói
30 fotó
Itt járt már

gyerekek adatlapja

93Értékelés
48
36
9
30
Bemutatkozás
Az Országos Kék Túra egyik jelen teljesítője vagyok, párommal együtt, ezen kívül imádok futni. Amikor hazaérek egy-egy túráról, utána olvasok az ott látottaknak. Nagyon szeretem a magyar tájat, és minden évszakban meg tud lepni vmivel. Van egy gyönyörű husky kutyusunk, akivel szintén nagyon sokat túrázunk, és futok vele rendszeresen. Minden ami mozgás az kikapcsol.
Így utazok, így járok étterembe
Szállást leginkább a túra útvonalak mentén keresünk, és ha nem önellátós a hely, akkor félpanziót választjuk, vagy csak a reggelit. Ha nagy ritkán a wellness mellett döntünk, azt is körbejárjuk, és eddig szerencsére nem döntöttünk rosszul. Szeretem a jó magyar borokat, a kiváló magyar pálinkát, és a hazai ízvilágot. Sokat utazunk tömegközlekedéssel a túrák alatt is, és ilyenkor gyönyörködünk a szép hazai tájban. Pont ezért szeretem ezt az országot!
Ilyen vagyok
Környezettudatos  •  Ár-érték figyelő  •  Táplálkozástudatos  •  Ínyenc  •  Borbarát  •  Természetbarát  •  Házias ízek kedvelője  •  Tésztakedvelő  •  Gyermekkel utazó  •  Kultúraéhes  •  kutyussal túrázó
Regisztráció2016.01.19
Utoljára itt2024.02.21

Néhány kiemelt értékelés

Kihagyhatatlan 2023. október 18.a párjával járt itt
Párom nézte ki ezt a helyet, ha Badacsony környékén járunk, ne hagyjuk ki, és végre nézzük meg. Igaza volt, a címet is Ő adta, és valóban a Balaton egyik ékköve ez a hely, ahol igazi kikapcsolódás körbe járni és megcsodálni a ritkán látott, főleg külföldön őshonos fa fajtákat.
Felhasználó fényképei:
Folly Arborétum Badacsonyörs - Folly Arborétum Badacsonyörs - Folly Arborétum Badacsonyörs - Folly Arborétum Badacsonyörs - Folly Arborétum Badacsonyörs -
Még több kép (2 db) >>
Kiváló 2023. május 2.családjával járt itt
Gyermekeim leptek meg ezzel a vacsorával az 50. szülinapomra. És valóban igazi meglepetés volt, mert nem számítottam erre a külön ajándékra. Egy kiváló fürdőzés után jöttünk ide. Maga a hely nem túl nagy, de a választék, a személyzet kiszolgálása, szíve, még a rohanásban is annál nagyobb.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
5Ár / érték arány
5Tisztaság
Kiváló 2023. november 6.a párjával járt itt
Tudom van sok cukrászda, és lehet olcsóbb is Győrben, de ide akkor is érdemes bejönni, legalább egyszer. Kiszolgálás nagyon kedves, még ha tele is van a cuki, és kígyózó a sor, akkor is megpróbálják gyorsan, mosolyogva teljesíteni a rendelést. Tisztaság van mindenhol, mosdók is mindig rendben vannak.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
4Ár / érték arány
5Tisztaság