gyerekek étterem értékelései

Értékelései
31
39
15
37
0
0
13

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg gyerekek értékeléseit!

Olvasd el gyerekek étterem értékeléseit!

Ekkore lehet a szád -

Bécsikapu Étterem Kőszeg

2019. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. október 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Túra után érkeztünk, és éhesek voltunk. Szállásadónk a Várkör Panzió adta a helyet vacsora, és a reggeli elfogyasztására. Kicsit már hűvös volt, ezért beinvitált bennünket egy kedves felszolgáló hölgy. Középkori hangulat fogadott, szépen berendezett étterem résszel.
Megosztom
Útban Zalaegerszeg felé -

Vadászcsárda Zalacsány

2019. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. október 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Zalaegerszegi nyaralásunk során látogattunk el ide, a Kis Balatonnál tett kirándulásunk után. Éhesek is voltunk, tetszett az étterem Csárda hangulata, gondoltuk megnézzük közelebbről is. Tiszta, rendezett volt kint és bent, az asztalok is tisztán fogadták a vendégeket. Még nem volt este, de már ebéd idő sem, volt hely a kinti teraszon is bőven.
Megosztom
Zalai Csárda hangulat -

Hegyalja Csárda Zalaegerszeg

2019. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. október 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nyaralásunk alatt látogattunk el erre a helyre, a négy gyermekünkkel. A Csárda kívül belül szépen hangulatosan van berendezve. A kiszolgálásnál egy kedves pincérhölgyet kaptunk, aki gyorsan hozta ki az italainkat, és a friss ételeket is. Borokból, sörökből lehetne nagyobb a választék, de a limonádék nagyon finomak voltak. És ez volt a fontosabb a gyerekek miatt.
Megosztom
Bakonyi túra végére kiváló -

Betyár Csárda Bakonyszentlászló

2019. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. október 8. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Cseszneki vár után, Bakonyszentlászló felé tettünk egy gyönyörű sétát, a Cuha patak völgyében. Túránk végén álltunk itt meg, fáradtan, éhesen. Aránylag gyorsan érkeztek az ételek, finomak, kiadósak voltak. Kiszolgálás udvarias kedves volt. Gyerekbarát hely, kívül belül hangulatos étteremmel. Aki szereti a falusi ízeket, és hangulatot annak ajánlom látogasson el ide.
Megosztom
Isteni rántotta a Takarosban -

Takaros Vendéglő Kislőd

2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Vacsoránkat és a reggelit is nagyon gyorsan megkaptuk, vendéglátónk kérdezte mikorra legyen kész, és pontosan elkészült minden. Este finom, és bőséges volt a leves, és a milánói. Reggelire szintén megkérdezték mit kérünk, rántotta, főtt virsli, és a szokásos szendvicsbe való közül lehetett választani. Párom rántottát kért, mert ez az Ő kedvence, és teljesen el volt ragadtatva.
Megosztom
Szülinapi vacsi -

Buffalo Steak House Budapest

2019. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. május 27. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Fiam 20 éves lett, ezt az évfordulót szerettük volna megünnepelni egy olyan helyen, olyan kajával amit Ő nagyon szeret. Nem csalódtunk, fogadtatás kedves volt, a kerthelységben foglaltunk asztalt 6 főre. Kiszolgálás figyelmes, hibátlan volt, és gyorsan megkaptuk a rendelésünket. Adagok bőségesek, finomak voltak, szószok is nagyon ízletesek, ezért előre nem is mertünk desszertet rendelni.
Megosztom
Ismét egy csodás este volt -

Trófea Grill Étterem - Buda Budapest

2018. decemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. február 20. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már egyszer értékeltem erről a helyről, 2016-ban. Most a Gyermekeinkkel tértünk ide vissza, és megint nem csalódtunk mind az ételek, mind a kiszolgálás terén. Szeretem a grillezett dolgaikat, azt hogy több féle ételt falatonként is meg lehet kóstolni, és ezzel kipróbálni. Nem kell egy nagy tállal venni, aztán ha nem ízlett otthagyni.
Megosztom
Egy nap megKoronázása -

Koronás Vad Étterem Vágáshuta

2018. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 6.
Egy kiadós Kék Túra után érkeztünk erre a csodaszép helyre. Három kutyi fogadott Bennünket, Edit előtt érkeztek a kapuhoz, és már is megbarátkoztak Velünk. Később érkezett Tamás is, és csinált egy nagyon finom, kiadós vacsorát. Amíg készítette, kicsit körbe néztünk a házban, és a teraszon is, aminek volt egy fedett része.
Megosztom
2018. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. június 19.
Tavaly nyáron már írtam erről a helyről egy kis szösszenetet, és most hogy újra kilátogattunk ide, megint nagy kedvel teszem ezt. Fiam ballagására foglaltunk helyet, 20 fő részére. A főpincér úr nagyon kedvesen visszahívott, és közölte, hogy két esküvő, egy másik ballagás, és a saját vendégek mellett szeretettel várnak Bennünket.
Megosztom
Vacsora a Tanyában -

Tanya Csárda Monorierdő

2017. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 24.
A szomszéd városban Monoron lakom, de itt még soha nem jártam. Hallani hallottam róla, de vhogy soha nem úgy jött ki a lépés hogy itt együnk. Párom hirtelen ötlete volt hogy itt vacsorázzunk. Nem voltak sokan, kb 18 óra körül mentünk. Szerencsére rendezvény sem volt, a parkoló is szinte üres. Jó idő lévén kint foglaltunk helyet, és a pincér is jött azonnal az étlapokkal.
Megosztom
2 oldalon / 15 találat


TérképX