Josh étterem értékelései

Értékelései
4
7
6
8
0
0
4

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Josh értékeléseit!

Olvasd el Josh étterem értékeléseit!

2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 29.
Évek óta jártunk ide, de talán most utoljára ültünk be ide. A kiszolgálás mindig nagyon nyájas volt. Talán túlságosan is, de a mostani az igen kettősre sikerült. Az egyik pincér nagyon kimért, távolságtartó volt a másik hozta a régi formát és nyájas volt. Az étel ami ugyan nem volt rossz, de a tárkonyos vadragu leves minden volt csak nem tárkonyos és nem vadragu.
Megosztom
Zalakaroson csak ide -

Kilátó Borozó Zalakaros

2018. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 20. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ha erre járunk csak ide megyünk. Kifogástalan a kiszolgálás és fantasztikusak az ételek. A kemencében folyamatosan sülnek a jobbnál jobb finomságok. Ezeket nem szabad kihagyni, de babgulyásuknak sincs párja. Ha jól emlékszem 3 fix kemencés étel van: Kacsacomb, Csülök, Tarja/Oldalas. A hely hangulatos és gyönyörű a környék is.
Megosztom
2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Újfent írnom kell a helyről, mert idén sem hagyhattuk ki. Most végre kipróbáltuk a pizzákat is és nem kellett csalódnom. Igazi olasz vékony tésztás finomságokat kaptunk. Minőség mit sem változott, továbbra is kiemelkedő. Olvastam olyan értékelést ahol kicsinylették az adagokat.
Megosztom
Az új kedvenc helyem! -

Rozmaring Vendéglő Noszvaj

2016. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. július 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A feleségemmel jártunk itt az elmúlt pár napban, több mint négyszer. A szüleimtől hallottunk a helyről és már régen ki akartuk próbálni. Hát mondható nem bántuk meg. Az új kedvenc helyünk lett! A hely kellemes, a kiszolgálás gyors és pontos, na és az ételek. . . hát azok fantasztikusak. Ettünk több féle levest és a főételek közül is jó párat megkóstoltunk, minden tökéletes volt.
Megosztom
Ide többet biztosan nem. -

Halászkert Étterem Balatonfüred

2014. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. március 9. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
2014 augusztusban voltunk itt először és azt hiszem utoljára is. Hogy mitől nagy hírű ez az étterem azt nem tudom és azt sem, hogyan kerülhet a második helyre itt. A kerthelyiség nagyon kellemes ez tény, de talán itt be is tudom fejezni a pozitívumokat! A pincérek csak lassan találtak oda hozzánk, pedig érkezésünkkor köszöntünk is.
Megosztom
Remek ételek, kiváló kiszolgálás! -

Juliska Csárda Zalakaros

2014. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. március 9. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Évek óta visszajáró vendégek vagyunk Zalakaroson. Ilyenkor nem maradhat ki a strand sem természetesen és még nem fordult meg a fejünkben, hogy máshol együnk! Az étterem személyzete minden visszajáró vendéget szinte barátként üdvözöl és fogad. Emlékeznek az emberre és mindig kifogástalanul kedvesek és udvariasak.
Megosztom


TérképX