kicsi87 étterem értékelései

Értékelései
23
55
76
52
35
1
410

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg kicsi87 értékeléseit!

Olvasd el kicsi87 étterem értékeléseit!

kicsi87 értékelései

2018. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. március 31.
Úgy döntöttünk Párommal, hogy vasárnap megnézzük ezt a számunkra új helyet Tatán. Sokszor elmentünk már mellette, de most jutottunk el odáig, hogy be is térünk! Belül az étterem nagyon hangulatos, színek, asztalok díszítése nagyon tetszett. Kedvesen is fogadtak, 2 fiatal pincérrel találkoztunk. Kiválasztottuk az ételeket (én sajnos picit melléfogtam) de ez nem a hely hibája, hanem az enyém.
Megosztom
2017. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. február 22.
Balatonlellén töltöttünk egy hétvégét, baráti körben. Nem szerettünk volna főzéssel bajlódni, így séta közben erre az étteremre bukkantunk. Egy idősebb bácsi invitált be minket a szinte üres helyre. . . mondtuk neki, hogy mindannyian ebédelni szeretnénk. Fiúk levest is rendeltek, ami ízlett nekik. A bácsika hozzáállása nagyon vicces volt egész végig.
Megosztom
barátnőkkel sütizés -

Petre Cukrászda Tata

2017. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. január 23.
Barátnőimmel jártunk a cukrászdában, szerettünk volna egy csajos délutánt. Nyáron voltunk ott, épp hőségben. A cukrászda felső szintjére mentünk fel, nagyon meleg volt, így megkértük az egyik ott dolgozó lányt, hogy indítsa be a klímát. Fel is jött, babrált a berendezéssel, de sajnos fél óra elteltével sem hűlt le a levegő. . .
Megosztom
2017. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. december 23.
Karácsony előtti időszakban benéztünk a győri Árkádba. Gondolkoztunk, hogy kellene valamit ennünk és pont elsétáltunk a fagyizó előtt. Úgy döntöttünk, a hideg tél ellenére mi most fagyizni fogunk! :D Árat drágának találtam, de bevállaltuk. Ketten voltunk, és mindketten 2 gombóc mellett döntöttünk. De miután megláttuk, hogy egy adag kettőnek felel meg, hát néztem nagyokat.
Megosztom
kedvenc pizzériánk -

Pizzafaló Tatabánya

2017. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. december 6. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Pizzafaló a mi kedvenc pizzériánk Tatabányán. Már több helyet is kipróbáltunk előtte, de mióta az Ő pizzájukat megkóstoltuk, csak tőlük rendelünk. Általában a házhoz szállítást kérjük. A pizza tésztája nem vékony (éppen tökéletes) a feltétek rajta bőségesek és nagyon sok variáció közül lehet választani. Árakkal sincsenek elszállva, 3 méret közül választhatunk.
Megosztom
2017. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2017. november 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Elég sok ázsiai büfét kipróbáltunk már, de a budaörsi minőséget, ízeket egyik sem éri el. Egyszerűen tökéletes minden ételük. . . a mézes szezámos csirkéjük mennyei, nekem az a kedvencem! Imádom! A szakács érti a dolgát, bízom benne nem cserélik le. . . ő tudja mi a dörgés ízekben! Az adagok elég nagyok, még akkor is, ha csak kicsit kérünk!
Megosztom
2017. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. november 20.
Budaörsön jártunk, nagybevásárlás és ebéd után szerettünk volna kávézni. Ez esett a legközelebb, így a Caffeeshopot választottuk. A hely nagyon hangulatos, az illatok, a kinézet - megjön az ember kedve a kávéhoz, de az árak valóban a csillagos egekben! Nagyon sajnálom, de azért kipróbáltuk. Hosszú kávét ittunk, íze tökéletes. . . kávéimádók tuti kedvence!
Megosztom
vacsorázni mentünk -

Vadkacsa Csárda Kecel

2017. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2017. november 10.
Családdal érkeztünk Kecelre és esti programunk a Csárdában volt. A kiszolgáló személyzet kedvesen fogadott és a kedvesség kitartott a vacsoránk végéig. Amíg az ételekre vártunk, jól telt az idő, nem is kellett sokáig várnunk. A leves, majd a második fogás finomra sikerült. Főként húsokat ettünk, mindenkinek ízlett.
Megosztom
2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. november 1.
Odaérkezésünkkor (miután elfoglaltuk a szobánkat) a bár felé vettük az irányt, megnéztük milyen is a koktélkínálat. Kikértük az ott dolgozó fiú véleményét, mert a jól csengő név nem tudtuk mit takar. Pontos adatokat persze nem mondott, de sikerült választanunk! Párom egy erősebb, én gyengébb, csajos koktélt kóstoltam meg.
Megosztom
2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. október 29.
Egyáltalán nem értek egyet az előttem szólóval. Mi is kipróbáltuk az étterem részleget, bő választékkal, tökéletes döntés volt. Nem is kellett sokat várnunk, a húsok a körettel nagyon gusztusosan voltak tálalva. . ízvilág tökéletes volt számunkra. Páromé kissé fűszeres. . . én ízlésemet eltalálták. A felszolgálók nagyon kedvesek voltak, semmi panaszunk nem volt.
Megosztom
8 oldalon / 76 találat


TérképX