kicsi87 étterem értékelései

Értékelései
23
55
76
52
35
1
410

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg kicsi87 értékeléseit!

Olvasd el kicsi87 étterem értékeléseit!

kicsi87 értékelései

Kávé és tea -

Menta Bár Egerszalók

2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. október 24.
Itt tartózkodásunk alatt kipróbáltuk a bár különlegességei közül párat. Párom nagy kávéimádó, én inkább a tea mellett voksoltam. A Hotel különleges mentateája isteni finom, jól esett több alkalommal is. Párom szerint a kávék is nagyon finomak voltak, napi szinten többet is ivott, mindig más formában. A bár kialakításban nagyon hangulatos, kijössz a medencéből és várnak rád ezek a finom nedűk.
Megosztom
2017. júliusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 18.
Nyáron barátaink a lakodalmukat a Park Étteremben tartották. Amikor először meghallottam, picit meglepődve fogadtam, mert emlékeimben egy teljesen más kép volt erről a helyről. Nagy meglepetésemre egy óriásit tévedtem! ! ! KITŰNŐ volt, én még esküvőn ilyen jót nem ettem és nem is buliztam. Profi volt a kiszolgálás, a pincérek jófejek, a hely - maga a díszítés nagyon tetszett!
Megosztom
Hortobágyi palacsinta -

Hortobágyi Csárda Hortobágy

2017. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 25.
Debrecenből Hortobágy felé vettük az irányt, a vásárról és a híd nézegetése után megéheztünk és betértünk a Csárdába. Élő zene szólt, 2 úriember húzta a nótát - nagyon tetszett. Kint ültünk le, egyből odajöttek hozzánk, az étlap bőséges volt, az árakon nem lepődtem meg. Hortobágyon járva Hortobágyi palacsintát rendeltünk :D Kíváncsiak voltunk vajon mennyiben különbözik az otthonitól.
Megosztom
2017. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 10. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Első napunkat töltöttük Hajdúszoboszlón és este sétálni indultunk. Mindenképpen szerettünk volna fagyizni és ez a fagyizó elcsábított. Az árakon meghökkentünk, de a hölgy elmagyarázta, hogy és mint készülnek a fagylaltok, semmi felesleges adalékanyag nem kerül bele. Másik dolog a KENÉS. . és a mérés. . . Nekem ez nagyon furcsa volt.
Megosztom
2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 8.
Sosem jártam még ezelőtt Egerszalókon, ezen a nyáron egy helyi hotelben szálltunk meg, de a szobafoglalásunkig még volt pár óránk. Így addig gondoltuk felfedezzük a falut, először is kávéra szomjaztunk. Ezt a vendéglőt láttuk meg, hát beültünk. Valóban régi kocsma feelingje van a helynek, de az ott dolgozó hölgy roppant kedves és segítőkész volt, akármit kérdeztünk szívélyesen válaszolt.
Megosztom
Nyeremény ebéd -

János Étterem Budapest

2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 7. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Pár hónappal ezelőtt nagy örömömre nyertem! De csak most sikerült eljutnunk az étterembe, Párommal 2-en mentünk. Gondoltam előre foglalok asztalt, de pici kavarodás történt. . mindegy, mert szerintem nem is kellett volna előre foglalnom. Péntek délután 2-3 óra között érkeztünk és csak mi ketten voltunk az egész étteremben!
Megosztom
2017. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. július 31.
Barátaink ajánlására tértünk be az étterembe, mert mindig azt mondogattuk, hogy szeretnénk végre egy igazán finom, laktató hamburgert enni - nem pedig gagyi műkaját. SIKERÜLT, rátaláltunk! Normál hamburgert rendeltem és akkora adagot kaptam, hogy alig bírtam megenni. . . isteni finom benne a marhahús, nagyon gusztusos maga a szendvics.
Megosztom
fagyi és tópart -

Korzó Coffee Tata

2017. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már többször jártunk itt, hol barátokkal, hol csak ketten Párommal. Legutóbb picit később este gondoltunk egyet és a tóparti sétát a Korzóval zártuk. Beugrottunk egy "csináld magad" fagyira. :D Nagyon tetszett, hogy úgy állíthattuk össze a fagyinkat, ahogy akartuk. . . akár öntettel, akár cukorkákkal vagy épp csokireszelékkel.
Megosztom
2017. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. május 28.
Barátokkal jártunk itt már nem első alkalommal. Legutóbb egy szülinappal összekötött játék miatt érkeztünk a Bowlingba. 2 órát játszottunk, nagyon jó hangulatban telt el az idő. . . nagyon szeretünk bowlingozni! Ezután az előre lefoglalt asztalunkhoz ültünk és mindenki más - más ételt rendelt, a pizzától a húsokig kipróbáltunk mindent.
Megosztom
Picit hűvös volt, de fagyiztunk -

Margaretta Cukrászda Szentendre

2017. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. május 1.
Szentendrén jártunk a barátainkkal és délután szerettünk volna a belvárosban körülnézni. Hangulatos séta a parton, a belváros tiszta utcái mind mind nagyon tetszettek. Picit hűvös volt, de úgy döntöttünk fagyizunk és éppen ennél a fagyizónál álltunk meg. Az idő ellenére volt sor, de kivártuk. A választék nagy volt, picit meg is nehezítette a dolgunk.
Megosztom
8 oldalon / 76 találat


TérképX