kicsi87 étterem értékelései

Értékelései
23
55
76
52
35
1
410

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg kicsi87 értékeléseit!

Olvasd el kicsi87 étterem értékeléseit!

kicsi87 értékelései

2016. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. április 14.
Siófokon évekkel ezelőtt próbáltuk ki először ezt a pizzériát, mert már akkor viccesnek tartottuk a helyet. Mindenki más - más pizzát rendelt, de ízre ugyanolyan finomak voltak! Mennyeiek! ! Tavaly nyáron újra betértünk ide a párommal, évek alatt semmit sem változott a pizzák minősége, isteni finomak voltak akkor is!
Megosztom
beszélgetős délután -

Vikor Cukrászda Tata

2016. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. április 2.
Barátnőmmel Tatán találkoztunk és a Vikor Cukrászdába szeretett volna beülni. Nagyon kis kedves, barátságos hely, előtte egyszer jártam itt, de csak egy gyors fagyira. :) Most viszont a megrendelt üdítővel kiültünk az udvarára és egy jót beszélgettünk, majd megkívántunk egy sütit is! :) Finom volt, nem csalódtam!
Megosztom
egész nap Lillafüreden -

Park Büfé Lillafüred

2016. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. január 31. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Barátainkkal egy teljes napot Lillafüreden töltöttünk, szinte minden kirándulónak felajánlott szolgáltatást kipróbáltunk. Ebédidőben a Park Büfét választottuk, ami utólagosan nagyon jó választás volt! Hamar elkészültek az ételek, 2 különböző menüt választottunk. Mi párommal rántott húst ettünk, körettel - amin a hús akkora volt mint maga a tányér!
Megosztom
2016. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. január 22.
Barátnőmmel ezt a cukrászdát választottuk egyik délután. Jókat hallottam a helyről és tényleg igaznak bizonyult. Egy - egy FINOM süti és kávé elfogyasztása alatt jót beszélgettünk. Maga a hely nem olyan nagy, éppen akkor nem is voltak ott sokan. Mi csak ajánlani tudjuk mindenkinek. Legközelebb tuti Macaronozni fogok, nagyon gusztusosak voltak!
Megosztom
2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. december 25. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Győrben jártam egyetemre, pár évvel ezelőtt. Szinte kötelező látogatás volt pár naponta a Lapos Tanszék! :D Miután befejeztem a tanulmányaim, ott tartottunk egy kis összejövetelt, búcsúképpen! Kaja - pia, kiszolgálás mindig tökéletes volt, fiatalos csapat, jó hangulat az már tuti! ! :D Év közben néha csak beültünk egy üdítőre, jókat beszélgettünk közben, máskor jókat buliztunk ott!
Megosztom
2016. januárban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2016. december 19.
Egy téli nap jártunk Győr belvárosában, mivel mindenki nagy kávés és erről a helyről sokat hallottunk, ki szerettük volna próbálni. Picit a kávézót kicsinek tartom, nagyon sokat betértek ide akkor és rengetegen voltunk, szinte hallottam a másik asztalnál miről beszélgettek! De ezt leszámítva minden nagyon stílusos és a kávé választék bőséges!
Megosztom
legjobb pub -

Vegas Pub Szeged

2016. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. november 26.
Augusztusban a barátainkkal jártunk Szegeden. Egyik este kicsit ki szerettünk volna kapcsolódni, így neten keresgéltünk a közelben lévő helyek között. Így akadtunk erre a pubra. Kívülről egyszerű, belül pedig nagyon hangulatos hely fogadott. Egy fiatalos játékterem egy csomó szolgáltatással. . legyen szó billiárdról, dartsról, ételről-italról.
Megosztom
2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. október 26.
Alig vártam, hogy végre vacsorázhassunk az étteremben! Éhesen, korgó gyomorral érkeztünk ide és már a folyosón megcsapott az a jóó illat. Egy idősebb Úr kísért az asztalunkhoz, nagyon kedves és illedelmes volt! Első fogásként egy sajtkrém levest kóstoltunk meg. . de a lehető legjobb választás volt! Valami mennyei íze volt, nem tudtam betelni vele!
Megosztom
2016. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2016. október 2.
Egy kedves rokonunk születésnapját tartottuk az étteremben! Előre foglaltunk helyet, kinti teraszon kaptunk volna asztalt, de az időjárás miatt inkább szerettünk volna bent ebédelni. A pincérek készségesen megoldották ezt is, megterítettek. Változatos ételek és italok közül választhattunk, én személy szerint a szárnyasok közül választottam.
Megosztom
Kilátóhoz mentünk... -

Kilátó Borozó Zalakaros

2015. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 27. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Zalakaroson jártunk és gondoltuk megnézzük a magasból. Csak a kilátóhoz szerettünk volna menni, de a Borozó becsalogatott! :) Isteni illatok, kedves személyzet - szóval minden nagyon csábító volt. Először csak italozni szerettünk volna, ajánlottak is párat - volt sok választék. Majd újra az ételek finom illata elcsábított! Rokonaink sültet ettek, nagyon finomnak találták.
Megosztom
8 oldalon / 76 találat


TérképX