kicsi87 étterem értékelései

Értékelései
23
55
76
52
35
1
410

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg kicsi87 értékeléseit!

Olvasd el kicsi87 étterem értékeléseit!

kicsi87 értékelései

barátságos hely -

Boss Grill & Café Tatabánya

2016. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. április 29. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Barátainkkal szerettünk volna kipróbálni egy új helyet és akkor hallottunk erről a kávézóról. Amikor odaértünk nagyon tetszett a hely, nagyon fiatalos, modern kialakítása van. Lehet ebédelni és az italválaszték is elég bő. Fiúk kávéztak, mi csajok pedig forrócsokiztunk. Mégpedig mentásat. Annyira szépen feldíszítették, pillanatok alatt el is fogyott.
Megosztom
2015. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. április 18.
Anno családdal voltunk az étteremben, szülinapot ünnepeltünk. Akkoriban nagyon hangulatos volt a hely, bőséges választékkal, finom ételekkel. Akkor semmire nem lehetett panaszunk. Viszont tavaly úgy alakult, hogy messziről jött barátainkat meglepjük egy ebéddel, így gondoltuk újra visszamegyünk az étterembe. Kicsit csalódtam. . .
Megosztom
2015. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. március 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Baráti társasággal próbáltuk ki az Agora kávézóját. Letisztult, teljesen kellemes hely fogadott minket, mosolygós pincérekkel. Kávézni mentünk és 1-2 kellemes órát töltöttünk el ott. Berendezés nagyon tetszett és tényleg odafigyelnek a vendégekre. Ha úgy alakul szívesen visszatérünk oda, akár egy jó kis ebédre is. . Erről sajna még nem tudok információt adni.
Megosztom
2015. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. március 3. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Elég messze lakunk Nyíregyházától, így nem ismertünk arrafelé semmit. Véletlen tértünk be az étterembe, nagyon szimpatikus volt már az elejétől fogva. Udvariasan fogadtak bennünket, kaptunk egy jókis asztalt, majd jött egy idősebb pincér úr, aki kérdezte hozhat -e valami frissítőt? Baráti társasággal voltunk, a fiúk pálinkák után érdeklődtek.
Megosztom
Lehetnének kedvesebbek a vendégekkel -

Turul Cafe & Étterem Tatabánya

2015. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. február 28.
Baráti összejövetelek alkalmával már 2 alkalommal ültünk be a Turul Cafe-ba. Bár nem a mi ötletünk volt, hanem a barátainké. Első benyomásom a helyről, hogy amint beléptem feszélyezve éreztem magam. Főleg annak köszönhetően, ahogy a pultban lévő személyzet ránk nézett. Nem tűntek túl barátságosnak, nem is figyeltek ránk túlságosan. Kihozták a megrendelt üdítőket.
Megosztom
Ha Angol park, akkor fagyi is a Bartában -

Barta Kávéház Tata

2015. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. február 26.
Szinte mindig úgy indul a programunk, hogyha sétát tervezünk az Angol parkban, akkor előtte betérünk a cukrászdába. Nyáron sok alkalommal látogattunk el ide, mert a fagyi választék elnyerte a tetszésünk, kiszerettünk volna próbálni minél többet. (legalább a séta alatt ledolgoztuk :D ).
Megosztom
tortát csak is onnan -

Stop Cukrászda Tatabánya

2015. novemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. február 26.
Ha tortáról van szó, egyből a Stop cuki jut eszembe. Sok - sok finom tortát ettem, amit mind onnan rendeltünk. Kedvencem az évfordulónkra készült közös fényképes eper torta volt. Nagyon szépre sikeredett. . Okozott is meglepit! Családunk gyerkőc tagjainak különféle figurás tortákat is rendeltünk az évek során, mind nagyon szép és finom volt.
Megosztom
2015. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. február 19.
KEDVENC cukrászdám, akárhányszor a környékén járunk, tuti meglátogatjuk nyáron fagyizás, télen sütizés miatt. Párom szülei Soltvadkert közelében laknak, mi sajnos jó messze tőle, így évente kb. 2x tudunk csak eljutni oda. De ki nem hagynám. Igaz, hogy nagyon sokan vannak ott mindig, de ahhoz képest mi minden alkalommal elég hamar megkapjuk az áhított fagyit vagy sütit.
Megosztom
Valentin nap -

Cocoon Étterem Tata

2016. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. február 19. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Valentin nap alkalmából ellátogattunk a Cocoonba, egy jó kis ebédre. Ezt a helyet régebben csak bulik alkalmával látogattam, de egyre több embertől hallottam, hogy mostanság milyen jókat ettek itt. Hangulatosan át lett alakítva, mióta nem láttam. . . ízléses asztalok, kellemes légkör fogadott.
Megosztom
2015. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. január 3.
Korábban is jártam már itt, ballagás utáni vacsorát tartották az étteremben a rokonaim. Most viszont a szilveszteri bulira érkeztünk Tardosra! Életem első bálja volt, mármint az év utolsó napján. Este 8 óra után érkeztünk, nagyon szépen feldíszített terem és asztal fogadott minket. Egyből kérdezték, hogy tálalhatják -e a vacsorát, szépen sorban kaptuk a fogásokat, amik nagyon is bőségesek voltak.
Megosztom
8 oldalon / 76 találat


TérképX