kicsi87 étterem értékelései

Értékelései
23
55
76
52
35
1
410

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg kicsi87 értékeléseit!

Olvasd el kicsi87 étterem értékeléseit!

kicsi87 értékelései

2015. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. november 23.
Nem ismertem Hegykő éttermeit, de valami miatt erre esett a választásunk vasárnap 12 óra után. Mikor odaértünk tele volt a hely, így a pincér azt mondta, kb. fél óra múlva jöjjünk vissza és foglal nekünk asztalt. Így is lett, visszamentünk.
Megosztom
Jót választottunk -

Tio Pepe Étterem Győr

2014. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. július 28.
Szerettünk volna a barátainkkal együtt beülni és egy jót ebédelni! Barátnőm ajánlására választottuk ezt az éttermet és jól is tettük, hogy hallgattunk rá! Mikor kívülről láttam a helyet, nem gondoltam, hogy tetszeni fog, de szerencsére pozitívan csalódtam benne, mikor beléptem! Főleg mikor kihozták az általam választott fő fogást, hát azóta is próbálom otthon elkészíteni!
Megosztom
2014. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. július 28.
Már olyan sok ismerőstől hallottuk, hogy mennyire jó a Hajó, így mi is elmentünk és kipróbáltuk! Mindenkinek igaza volt, nagyon hangulatos hely, isteni finom kajákkal! Párom, aki egyébként nagyon sokat is tud enni, ez a mennyiség még rajta is kifogott! Megfizethető és cserébe élményt kapsz, hiszen mégis csak egy Hajón eszel!
Megosztom
Egy kis ünneplés -

Grill & Cocktails Tata Tata

2014. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2015. július 28.
Családommal jártunk a Grillben nem is olyan régen! Barátságosan fogadtak minket, majd kaptunk egy asztalt, ami a tóra nézett. Nagyon szép látvány volt, szeretünk ilyen környezetben egy jó ebédet elfogyasztani. Az ételek, mind finomak voltak és megfizethető áron teljesen jól laktunk! A desszertet egyszerűen imádtam, csak kár, hogy már nem fér belém több!
Megosztom
2014. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. július 28.
Mielőtt a Fregattba mentünk volna, nem néztünk utána milyen is a hely valójában, így mikor megérkeztünk engem nagyon meglepett a látvány. Óriási ötlet így kialakítani egy éttermet. Nagyon hangulatos! Az ételek nagyon finomak voltak, csupán annyi kifogásolnivalóm volt, hogy keveset kaptunk (ennyi pénzért). De ettől függetlenül jól éreztük magunkat és vissza is mennénk!
Megosztom
Mindig tökéletes -

Várkanyar Vendéglő Tata

2015. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. július 28.
Már sokadik alkalommal jártunk a Várkanyar Vendéglőben és mindenkinek csak ajánlani tudjuk. Az ott dolgozók mind egytől egyig barátságosak, maga az étterem szépen kialakított, az ételek finomak, ízletesek! Tavaly a barátainkkal szülinapoztunk az étteremben, ők is csak dicsérték a helyet! Amikor csak tehetjük, a környéken mi ezt választjuk, és most már a barátaink is!
Megosztom
8 oldalon / 76 találat


TérképX