kicsi87 étterem értékelései

Értékelései
23
55
76
52
35
1
410

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg kicsi87 értékeléseit!

Olvasd el kicsi87 étterem értékeléseit!

kicsi87 oroszlányi értékelései

szülinapi vacsora -

V8 Vendéglő Oroszlány

2019. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. március 21.
Barátainkkal szülinapozás alkalmával választottuk ezt a helyet. A hely nagyon pazar, igazi amerikai hangulat, nagyon jó díszítések, tökéletes! ! 6-an voltunk, felvették a rendelésünket, annyira nem kellett sokat várnunk. De sajnos az én rendekésem nem úgy érkezett, ahogy az étlapon szerepelt. Kihagyták belőle a brokkolit, ami a csirkemell és a krumpli mellett ott kellett volna, hogy legyen.
Megosztom
2019. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. július 18.
Már többször jártunk az étteremben, most is egy szülinapot jöttünk ünnepelni a családommal. Szép időnk volt, egy kinti asztalt kaptunk, tetszetősen feldíszítve. Nagyon vegyesen kértünk ételeket, kezdve a levesekkel. Személy szerint egy hagymalevest kértem, nagyon finom volt, jó sok sajttal. Ezután szépen sorban kikértük a főételeket, mivel 10-en voltunk, picit azért várnunk kellett.
Megosztom
2016. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2016. október 2.
Egy kedves rokonunk születésnapját tartottuk az étteremben! Előre foglaltunk helyet, kinti teraszon kaptunk volna asztalt, de az időjárás miatt inkább szerettünk volna bent ebédelni. A pincérek készségesen megoldották ezt is, megterítettek. Változatos ételek és italok közül választhattunk, én személy szerint a szárnyasok közül választottam.
Megosztom


TérképX