kicsi87 egyéb értékelései

Értékelései
23
55
76
52
35
1
410

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg kicsi87 értékeléseit!

Olvasd el kicsi87 egyéb értékeléseit!

kicsi87 értékelései

2019. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. december 28.
Utolsó Siklóson töltött napunkon szerettük volna megnézni az egyik látványosságot, a Várat. A belépésnél nagyon kedves volt a bácsi, korhűen beöltözve várta a látogatókat. A térkép segítségével végigjártuk a látnivalókat. Még nem voltak sokan, így minden alaposan megtudtunk nézni, el tudtunk olvasni. Még egy Holland kórus előadását is meghallgathattuk.
Megosztom
2019. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. december 28.
Pár hónappal ezelőtt jártunk Siklóson, kipróbálva a fürdőt is. Rengetegen voltak, szinte alig találtunk üres napozóágyat a nagyobb medencékhez közel. Egy hátsó részen sikerült lepakolnunk, de ott pedig hatalmas poloska invázióval találkoztunk. Vissza a medencékhez. . . ki szerettem volna próbálni a pezsgőfürdős részeket, de vagy egy órát kellett várnom, mire újra beindult.
Megosztom
2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 20.
Direkt a fürdő miatt érkeztünk Sárvárra, már nyitásra odaértünk, így aránylag hamar bejutottunk. Egész napos jegyet váltottunk. . Az emeleten kerestünk fekhelyet magunknak, ezután kezdtük a fürdő felfedezését. Nagyon nagy részen terül el, kezdésnek a kinti gyógyvizet próbáltuk ki. Kellemes volt áztatni magunkat.
Megosztom
kellemes séta egy kellemes helyen -

Budakeszi Vadaspark Budakeszi

2019. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 7. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Tavasszal látogattunk el a Vadasparkba, már nyitásra ott voltunk. A picit távolabbi parkolóban hagytuk az autót, így pár perc séta után érkeztünk a bejárathoz. Már ott a hölgy nagyon kedves volt, beszélgettünk pár szót. Belépés után készítettek rólunk egy fényképet, amit meg is lehetett venni (azt azért megjegyezném, hogy 1500 Ft-ért - de az üzlet az üzlet) :P Elkezdődött a sétánk, nagyon kellemes volt.
Megosztom
2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. január 10.
Nyáron látogattunk el Császárra, mert már sokszor hallottunk a western faluról. Már az meglepő, hogy nincsen belépő. . mégis minden annyira jópofa, hangulatos. Felszálltunk egy régi vonatra, telis teli régi ereklyékkel, képekkel. . nosztalgia vonat! :) Szuper! ! Tényleg, mintha visszamentünk volna az időben. Az épületek fantasztikusak, volt szerencsénk egy előadáson is részt venni.
Megosztom
2018. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. december 11.
Barátainkkal, 4-en látogattunk el Pannonhalmára, elsősorban az Apátságot szerettük volna megtekinteni. Valóban már messziről ki lehet szúrni, eltévedni lehetetlen. A parkoló tágas, reggeli időszakban még egyáltalán nincsenek sokan. Legjobban az Apátsági könyvtár nyűgözött le. . . felbecsülhetetlen érték, az már biztos. De önmagában a hely nagyon szép.
Megosztom
2018. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. október 7.
Barátainkkal jártunk a Gyulai Várfürdőben még a nyáron. Egy nagyon meleg, kellemes napot töltöttünk el ott. Szinte minden medencét kipróbáltunk. . . a gyógyfürdőktől a hullámmedencéig (amiről meg meg hogy jegyezzem, minden csengetést alig vártam), jó buli volt. :D Ebédkor sok lehetőség közül lehetett választani, mi az épületben lévő kis éttermet választottuk egy egyszerűbb ebédre.
Megosztom
2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 1. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Jártunk már Veszprémbe, de akkor az állatkert kimaradt. Most csak emiatt jöttünk a városba és nagyon jó élmény volt. Nyitásra már ott voltunk, épp kellemes sétálós időnk volt. Az állatok aktívak voltak, látszott, hogy jó helyük van. Jó hosszú séta várt ránk, de megérte. Közben elérkeztünk a dínókhoz is, amiről nem is hittem, hogy ennyire fantasztikus élményt fog nyújtani.
Megosztom
2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 21.
Mátraházára menet (már korábban hallottunk a parkról) így benéztünk ide. Első dolgunk a bobozás volt - nagyon jóó! ! Jópárszor lecsúsztunk rajta. . :) Utána jöhetett egy finom ebéd, majd a környék többi részének felfedezése. Szépen kialakított, kicsiknek - nagyoknak egyaránt érdekes, jó pár órás program mindenkinek. Nem utolsó a látvány és a friss levegő.
Megosztom
egy jó kis nap -

Szegedi Vadaspark Szeged

2017. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. október 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Barátainkkal Szeged felfedezése közben betértünk a Vadasparkba. Előzetesen olvastunk a helyről és cseppet sem csalódtunk. A park könnyed sétával jó pár órát igénybe vesz, imádtuk az egészet. Az állatok jól tápláltak, szépek. . a gondozók barátságosak, szívélyesen válaszoltak a kérdéseinkre. :) Ebédidőben is ott tartózkodtunk, a büfében nem drágák az ételek.
Megosztom
4 oldalon / 35 találat


TérképX