kicsi87 szállás értékelései

Értékelései
23
55
76
52
35
1
410

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg kicsi87 értékeléseit!

Olvasd el kicsi87 szállás értékeléseit!

kicsi87 értékelései

Vegyes érzések -

Hotel Castello Siklós

2019. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. október 12. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagyon messziről érkeztünk Siklósra a Hotel Castelloba. Megérkezésünkkor nagyon tetszett a szálloda és egy szép szobát is kaptunk az első emeleten. Ízléses volt és tiszta, teljesen elégedettek voltunk. Aztán jött a "fekete leves", a wellness részleg. Nos, mint már előttem többen írták, ez bizony össze van kapcsolva a Gyógyfürdővel és egyáltalán nincs wellness hangulata.
Megosztom
2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 3. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Idén a Caramell Hotelre esett a választásunk. Pénteki nap érkeztünk a szállodába, 1 órával azelőtt, hogy elfoglalhattuk volna a szobánkat. A recepciónál nagyon kedves volt a hölgy és a papírok kitöltése után már el is foglalhattuk a szobánkat. Egy kellemes hangulatú, első emeleti szoba lett a miénk, amivel teljesen elégedettek voltunk.
Megosztom
2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 1.
1 napos 3 fogásos ebéddel egybekötött wellnessre érkeztünk ide. Azért választottuk a helyet, mert korábban nagyon jókat hallottunk a helyről. Hát ezért csalódtam én ekkorát. . . Odaérkezéskor még nagyon pozitív voltam, tetszett a kártyás beléptető rendszer, az öltöző. Aztán jött a wellness. . . nem is tudom mit mondjak? !
Megosztom
2018. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 1.
Párommal a közelünkben szerettünk volna kicsit pihenni, így esett a választásunk a hotelre. Amint odaértünk már meg is kaptuk a szobánkat, ami a 4. emeleten volt. Bejelentkezéskor, igaz barátságosak voltak, de túl sok infót nem kaptunk, sem az étkezésekről (időpontokról), sem az esetleges programlehetőségekről. A szobánk nagyon tetszetős volt, tiszta és tágas, nagyon tetszett nekünk.
Megosztom
kedves fogadtatás -

Füzesi Vendégház Veszprém

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 2.
Veszprém belvárosától kb. 5 km-re található, csendes környezetben a Füzesi Vendégház. A ház felső emeletén helyezkednek el a kiadó szobák, közös konyhával és nappalival. A szobához külön tartozik egy fürdőszoba. Autóval érkeztünk, az udvarban estére biztonságban tudhattuk. A vendéglátó hölgy nagyon kedves, hozzá lehet fordulni bármivel.
Megosztom
Gyulai nyaralás -

Hellasz Apartman Gyula

2018. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 23.
Gyulán töltöttünk pár napot, szállásunk a Hellasz Apartmanban volt, pont a Végvári napok alkalmával. Amikor oda érkeztünk a szállásadó nagyon jófej volt, laza és minden információt elmondott a várossal és a szobáinkkal kapcsolatosan. Még kedvezményt is kaptunk az itt közlekedő dottóra, a fürdőbe és egy étterembe.
Megosztom
Fantasztikus hétvége -

Puchner Kastélyszálló Bikal

2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. május 18. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Régóta nézegettem a Kastélyszállót, de most volt alkalmunk a Párommal felkeresnünk. 3 nap 2 éjszakát töltöttünk el itt, ami hatalmas élmény volt számunkra. Gyorsan megtanultuk, mi merre található. . el is hagyhattuk az első napon kapott térképet. A Középkori város egyik lakásában volt szerencsénk lakni, ami külön CSILLAGot érdemel! !
Megosztom
baráti összejövetel -

Rózsa Apartman Balatonlelle

2017. decemberben, csoporttal járt itt
Értékelt: 2018. március 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Barátainkkal egy kis összejövetelre foglaltuk le a szállást, 8-an voltunk egész pontosan. A ház nagyon nagy, az emeleten kialakított 4 külön szobás, nappali-konyhás, 2 fürdőszobás részleg tökéletes volt számunkra. Mindenki kényelmesen elfoglalhatta a szobát, kedvünkre süthettünk-főzhettünk, minden adott volt a felszerelt konyhában.
Megosztom
2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. október 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Bakancslistás hely volt, ahová végre sikerült eljutnunk a Párommal. Alig vártuk, hogy beléphessünk és elfoglalhassuk a szobánkat és felfedezhessük a Hotelt (amiről korábban mindenkitől csak jót hallottunk). A recepción kedvesek voltak velünk, útba igazítottak és elkezdődhetett a pihenés! A szobánkkal elégedettek voltunk, a földszinten helyezkedett el.
Megosztom
2016. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 11.
Párommal úgy döntöttünk, hogy körbeautózzuk a Balatont. Első megállónk Siófokon volt (szállás ügyileg), a második pedig Fonyódon. A Napsugár Kempinget választottuk előzetes információink alapján. Kiválasztottuk a megfelelő helyet a sátornak és az autónak, a placc tiszta és gondozott volt! Viszont nagyon közel van a vonat, így ez akár zavaró is lehet.
Megosztom
3 oldalon / 23 találat


TérképX