kiskati64 étterem értékelései

Értékelései
10
12
4
3
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg kiskati64 értékeléseit!

Olvasd el kiskati64 étterem értékeléseit!

2016. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. január 24.
Párommal ugrottunk be ebédelni,mert sok jót hallottunk az étteremről.Valóban ár-érték arány megfelelő.Nem csalódtunk a tál bőséges és finom volt,nem is tudtuk megenni,ezért szó nélkül becsomagolták a maradékot.A kiszolgálás is megfelelő volt.Ha arra járunk,máskor is megállunk egy jó kis ebédre!Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Megosztom
Hangulatos kis étterem -

Aredo Étterem & Kávézó Aszód

2016. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2016. november 24.
Családommal szoktunk időnként vacsorázni náluk. Nagyon bőséges a választék ételből és italból is,sőt még házhoz szállítást is vállalnak ami megkönnyíti egy egy nagyobb családi rendezvény lebonyolítását. Csak ajánlani tudom! Visszatérő vendégek vagyunk ebbe a kis hangulatos étterembe. Évek óta a környék legjobb étterme!
Megosztom
2016. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. május 29.
Családommal voltunk vacsorázni. Kifogástalan volt minden! A pincérek udvariasak,az ételek NAGYON finomak voltak és rengeteg! A mosdó tisztasága is tökéletes volt! Az ár megfizethető! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Nekünk a kedvenc éttermünk lett! A halászlé isteni finom és bőséges,a frissensültek csoda finomak és szintén bőségesek!
Megosztom
Ha egy jó étteremet keresel,gyere a Majorba -

Major Panzió étterme Hajdúszoboszló

2013. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2013. december 6.
Nagyon finom ételek vártak minden nap egy héten keresztül,a tisztaság is teljesen megfelelt az elvárásainknak.A személyzet nagyon udvarias volt.Csak ajánlani tudom mindenkinek!Én a családommal voltam és nagyon meg voltunk elégedve az étterem kiszolgálásával.Ha legközelebb megyünk nyaralni,valószínű hogy ugyanitt fogunk étkezni.
Megosztom


TérképX