Mucika szállás értékelései

Értékelései
7
9
2
8
0
0
137

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Mucika értékeléseit!

Olvasd el Mucika szállás értékeléseit!

2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 24. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A szállodára adott értékelésem 2-es. Azt a kettest csak azért kapják, mert az ételek nagyon finomak voltak, a felszolgálók is kedvesek. Viszont most jön a DE! Még soha nem jártam úgy, hogy éjszaka közepén kellett elhagynunk egy szállodát. Vadászházba tették a szállásunkat. Itt viszont a szobában nem volt termosztát, csak az alaksorban, KAZÁN mellett.
Megosztom
2017. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. november 5. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Legalább 10 éve- vagy lehet több is már, szerettem volna ellátogatni a hotelba. Most ez szerencsére meg is valósult. Nagyon szép környezetben helyezkedik. Az ősz színei pompásak. A hotel díszei nagyon szépek. Pont az én stílusomnak megfelelő. Rengeteg képet készítettem róla. A szoba kényelmes. Bár este kicsit meleg volt.
Megosztom
Bővéges étel :) -

CE Plaza Hotel Siófok

2017. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. október 29. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagyon jól éreztünk magunkat :) Felejthetetlen 4 napot töltöttünk ott. Először kicsit félve indultam el, mert rengeteg negatív kommentet olvastam itt minden féléről. Hála istennek pozitívan csalódtam. Ilyen jó wifi kapcsolatom még nem volt egyetlen egy szállodában sem- pedig jártam már jópárban. Étel nagyon bőséges. Minden fajta, finom étellel.
Megosztom
Karácsony a Xavinban -

Hotel Xavin Harkány

2015. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2016. május 10.
Az első közös karácsonyunkat a Xavin Hotelben töltöttük. Életem első wellness nyaralása karácsonykor. Jól döntöttünk, mikor ezt a szállodát néztük ki utazásunk helyszínének. Hogy miért is? Ennek több oka is van, ezt szeretném részletezni. Pozitívumok: 1. Mivel ünnepi időszak volt, ezért délután kaptunk sütit és kávét ajándékba, ami isteni volt. 2.
Megosztom
Nekem Balaton a Riviéra -

Club Aliga Balatonvilágos

2015. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 18.
Mivel nekem a Balaton a Riviéra, muszáj évente legalább egyszer ellátogatnom hozzá. Idén a Club Aligára esett a választásom, ismételten, de főképp azért, mert meg szerettem volna mutatni ezt a helyet a barátomnak. Mi, a part melletti épületben voltunk, ami 5 méterre van a parttól, ez nagy előny. Igazi retrü hangulat fogadot, bár van néhány kivetni való ott.
Megosztom
Az én is kis Gyulám -

Elizabeth Hotel Gyula

2015. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 18. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A családommal a húsvétot itt töltöttük. Nem csalódtunk. Itt minden megvan, ami egy igazi pihenéshez szükséges. A sóbarlangjuk, vagy más néven sószobájuk olyan, hogy közben lehet filmet is nézni. Mert kicsit unalmas is lenne, ha csak üldögélni lehetne ott, így azért nem fáradunk el. Kellemes élmény.
Megosztom
2014. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egyik kedvenc helyem közé sorolhatom, ahol az ár és a szolgáltatás arányban van. A mai wellness szállásokhoz képest olcsónak mondható és mégis rendes pl a wellness részlegünk. Félpanziót érdemes választani, még egytálételt ebédet is adnak. Érdemes kihasználni. Szakács remek. A marhapörköltet istenien készítik el, nyami! :)A személyzet is kedves.
Megosztom


TérképX