mugab étterem értékelései

Értékelései
1
4
10
6
0
0
1

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg mugab értékeléseit!

Olvasd el mugab étterem értékeléseit!

Majdnem jó... -

Potykacsárda Baja

2017. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. június 18.
Azt hiszem az itteni vélemények alapján kissé túlzott elvárásokkal látogattuk meg a helyet. A berendezés kissé retro jellegű és bár a hely a duna partján van mégsem látható ebből semmi. A kiszolgálás kissé hűvöskés, az első hiba hogy rendelés után nem hagynak ott egy étlapot. Rántott velőt és rántott húst rendeltünk.
Megosztom
Étterem jó kilátásokkal... -

Öreg Kőrössy Halászcsárda Szeged

2017. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. március 25. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Párszor már jártunk itt, és bár első ránézésre kiesik a turista főcsapásból azért mégis érezhető a vonzás. Az ételek korrektek, a pincérek sem rosszak, bár mindig van egy 5 perces reakcióidő még akkor is ha alig vannak. Ez gondolom valami szakmai fogás lehet. . . Az árak nem a legolcsóbbak, de ez itt gondolom nem is cél.
Megosztom
Még mindig a környék legjobbja -

Amigó Étterem és Pizzéria Siófok

2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 3.
Mostmár jópár éve követjük figyelemmel a helyet. Alapból sem volt rossz, de minden évben mégis tudott valamiben fejlődni. Nos idén megint nagyot lépett a hely, miközben az eddigi értékek megmaradtak, az étlap megújult! Jópár olyan étel került fel amit eddig okkal hiányolhatott a közönség. Le is teszteltem a "malomkerék" fantázianevű ételt, ami a cigánypecsenyére hajaz.
Megosztom
Kellemes meglepetés -

Diana Restaurant Siófok

2016. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. július 27.
Kicsit gyanús volt, hogy már egy kilométerről ki van táblázva a hely, sokáig nem is mertük tesztelni, de az itt olvasottak alapján gondoltuk teszünk egy próbát. Nem csalódtunk. Csak apró hibákat tudnék említeni: Az ételre kicsit sokat kell várni, nem nagyon van karaktere a fogásnak (gyenge fűszerezés), és kicsit drága a hely.
Megosztom
Patinás hely kis csorbával -

Dunagyöngye Halászcsárda Dunaújváros

2015. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. december 5.
Ennek a helynek történelme van, a kérdés az hogy a múlt mellett jövője is lesz e. Ehhez valószínűleg váltania kell, mert az hogy este cigányzene szól az üzletpolitika, de hogy a sótartó egy nyitott edény, az erőspaprikát sem tudod előtted hányan fogták meg, valamint hogy a WC-ben meg lehet fagyni, és nem lehet bezárni az ajtaját, ezen kívül hogy öt perc után kikapcsol a világítás, az igénytelenség.
Megosztom
Kihagyhatatlan -

Fasor Étterem Szeged

2015. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. november 6. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Jópárszor voltunk már itt, míndig elégedetten távoztunk. Eleve az étlap olyan, hogy végig lehetne enni, a rántott velő és a máj ételek amúgy is ritkaságok máshol, itt ráadásul kiválóak. Szóval az ételek finomak, és változatosak, a pincérek figyelmesek, udvariasak, az árak sem túlzóak, és az adagok is nagyok.
Megosztom
Ajánlott, kis hibával... -

Corner Kávézó Dunaújváros

2015. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2015. szeptember 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Több nagy és jelentős fejlesztés is lezajlott a komplexumban, melyre a tulajdonos sok pénzt és energiát fordított. Az ételek nem rosszak, a hely hangulatos, az árak, főleg a menüknél kifejezetten barátiak. Napi menü, esti menü, hétvégén pálinka menü, látszik hogy tényleg komoly figyelmet fordítanak a helyre. Egy valami azonban nagyon kirí. A kiszolgálás.
Megosztom
2015. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2015. szeptember 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Először is a neve és az egész hely megváltozott, és AVigadó a neve. Rendszeresen járunk a családdal ide és még sosem csalódtunk. A legrosszabb amit el lehetett mondani egy ételről az a "korrekt", volt (sertésszűz rántva vegyeskörettel). Általában nehéz kifogást találni az ételekben, és a kiszolgálásban is, pedig eléggé végig ettük az étlapot. . .
Megosztom
2015. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. szeptember 8. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Több évig jártunk ide. Az ételek korrektek, az ár megfelelő volt. Sajnos sokat romlott az előző évhez képest. Az árak növekedtek, a minőség csökkent, és a hab a tortán a felszolgálási díj bevezetése. A sajátos humorú felszolgáló sem pozitív irányba viszi az éttermet. Az egész már nem korrekt vendéglátás hangulatú. Azt hiszem elszaladt a tulajdonossal a ló.
Megosztom
Rejtett kincs -

Caesar Étterem Siófok

2015. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 8.
Már második éve járok e helyre. Először kissé félve tértem be, mert központban van, kissé gagyin néz ki az egész, szóval igazi turistalehúzó hangulata van. De szerencsére a tapasztalatok ennek ellenkezőjét mutatják. Nagyon jó és bőséges az étel, és nem is drága! A kiszolgálás gyors barátságos, de nem tolakodó.
Megosztom


TérképX