Murphyyy étterem értékelései

Értékelései
6
10
11
15
0
0
3

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Murphyyy értékeléseit!

Olvasd el Murphyyy étterem értékeléseit!

Csak egy jó kávét szerettem volna -

OneCup Espresso Bar - Pest Budapest

2019. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 26.
Hárman szerettünk volna beülni valahova, meginni egy kávét/limonádét/narancslevet, hát választhattunk volna jobban is. Eleve nagyon sokat vártunk erre a három dologra, aztán a limonádét és a cortadot megkaptuk de még hosszú perceket vártunk a narancs juice-ra. A cortado teljesen átlagos volt, még csak finomnak sem mondanám, ahogy a limonádét sem.
Megosztom
Barátnős ebéd -

Trattoria Venezia Budapest

2019. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 26.
Igazából véletlenül jöttünk ide, mert egy másik helyre szerettünk volna menni, ami zárva tartott szabadság miatt. De milyen jól jártunk! Nem voltam eddig még ebben az étteremben, de remélem hamarosan visszatérek. Hárman érkeztünk, limonádékat rendeltünk, majd nagy gondolkodás után tésztákat.
Megosztom
Esküvőn voltunk -

Forgó Étterem Dunabogdány

2019. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 26.
Esküvőre voltunk hivatalosak, így az étterem (egyik? ) külön termét kaptuk. 16 fővel nem voltunk valami sokan, de mégis olyan termet kaptunk, ahol csak mi voltunk, külön wc is volt csak nekünk, illetve a meghívott zenész is nyugodtan tudott nekünk zenélni.
Megosztom
Hétköznapi ebédek -

Tanya Csárda Monorierdő

2017. januárban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2017. január 31.
Pilisen dolgozom, emiatt néha a munkatársaimmal kijárunk ebédelni. Eddig szinte mindig napi menüt ettünk, ritkán ettünk a teljes választékból. Nekem pozitív véleményem van, a napi menüvel nagyon elégedett vagyok, 890 Ft-ért három fogást enni, amiből a levesek valami eszméletlen finomak, a másodikok pedig viszonylag egyszerűek, de azok is akkora adagok, hogy meg sem bírom enni általában plusz a palacsinta - kevés ilyen van a környéken.
Megosztom
Kis csalódottság -

El Mariachi Szentendre

2014. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. augusztus 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nem olyan rég jártunk a helyen. A hely berendezése nagyon ötletes, és a tisztasággal sem volt gond. Azonban sajnos az ételekkel mi nem voltunk megelégedve. A leves amit rendeltünk kissé savanyú volt, ezután desszertet kértünk volna, azonban azt az információt kaptuk, hogy sajnos elfogyott a palacsinta. Ilyen információt én személy szerint még egy étteremben sem kaptam, így kissé meglepődtünk.
Megosztom
Tökéletes ebéd Balmazújvárosban -

Kerekes Étterem Balmazújváros

2013. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2013. július 28.
A közelben töltöttünk egy hétvégét, azonban csak félpanzióval, így két nap is ide jöttünk ebédelni. Nem túl forgalmas étterem, mindkét alkalommal csak mi voltunk, azonban a pincér nagyon kedves volt, az ételre nem kellett sokat várni, és nagyon finomakat ettünk. A hagymalevesük sajtos pirítóssal isteni, a gyümölcsleves vaníliafagyival szintén!
Megosztom
2012. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2013. május 14.
Szeretem ezt a helyet, mindig jó érzés beülni, amikor épp nem 18-an állnak előttem a sorban, bár hozzáteszem, még így is nagyon gyorsak a pultosok. Az ételek mindig frissek, olyan mintha egyenesen a pékségből raknák elénk a finomabbnál finomabb sütiket, szendvicseket. A tejet sajnos nem mindenkinek bírja a gyomra, többek között nekem sem, de még így is többször elcsábulok, és megfordulok a helyen.
Megosztom
2013. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2013. május 14.
A kedvenc helyem volt a városban. A családom szoktatott rá, még akkor jártunk ide, amikor kisebb voltam, és az olasz tulaj ott volt. Mindig az ajtóhoz közel ült a székén, és beszélgetett a vendégekkel. Nagyon tetszett kicsinek is, a hangulat, mindenki jól érezte magát, sokan voltak. Amióta az olasz tulaj sajnos nincs a helyen, szerintem megromlott a színvonal.
Megosztom
2012. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. május 14. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Többször ebédeltem már a helyen. Közelebb van egy étteremhez, mint egy gyorsétteremhez, viszont nagyon nagy a nyüzsgés, és szerintem elég hangzavar is van, közel vannak egymáshoz az asztalok, éppen ezért elég sokan elférnek. Az étterem egyébként modern, a felszolgálók igyekeznek gyorsan és kedvesen jönni-menni. Az ételt hamar kihozták, finom volt.
Megosztom
Csoki Csoki Csoki :) -

Noir Chocobar Budapest

2012. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. május 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Volt szerencsém már többször megfordulni a helyen, és sosem bántam meg. Párommal is voltam már, és barátokkal is, mindkét alkalomra megfelelő volt a helyszín. Igaz, talán kicsit kicsi a hely, de éppen ezért kell előre foglalni, úgy nem érhet meglepetés. A csoki fondü nagyon finom! Továbbá nem találkoztam még hasonló hellyel Budapesten. . .
Megosztom
2 oldalon / 11 találat


TérképX