Sebiur étterem értékelései

Értékelései
13
19
8
6
0
0
30

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Sebiur értékeléseit!

Olvasd el Sebiur étterem értékeléseit!

2019. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 13.
Egy rövidebb pihenőre álltunk meg a Dunaföldvár központjában található cukrászdánál.
Mind a külső-belső elrendezés csábítóan hívogató, hát még a sütik íze. Csak ajánlani tudom az erre járóknak.
Megosztom
2018. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. október 30.
Egy hosszú hétvégi kiruccanás záró akkordjaként tértünk be a vendéglőbe vacsorázni.A kiszolgálás színvonal feletti,akárcsak az ételek minősége.
Ja,és mindez nagyon korrekt áron.
,Az Ördög batyut mindenkinek tudom ajánlani.
Megosztom
2016. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 20. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Korhű étterem ,a padon található klepetusok még közelebb hozzák a középkort. Az ételek mind ízben és árban,-nem is beszélve az adagról-nagyon korrektek. A hangulat ? :Maga a hely hangulatos,de a varázsa egy jó baráti társaságban felülmúlhatatlan és feledhetetlen. A kiszolgálás korrekt,kedves felszolgáló hölgy,a pöttyös gatyás már jobban hasonlít egy középkori csaposra .
Megosztom
2014. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2014. augusztus 15.
Átutazóban betértünk a kívülről hangulatosnak tűnő étterembe a családommal. A fogadtatás nagyon kedvesnek tünt,a pincér azonnal ott termett az étlapokkal. Mivel már untuk az állandó húst ,úgy döntöttünk Pizza lesz a kaja. Míg vártunk a pizzára "szezonális limonádét "kortyolgattunk 900 ft-ért. Igaz volt benne egy kis dinnye,citrom,narancs,lime meg sok víz és jég.
Megosztom
Zene nélkül 5 csillag -

Marcal Étterem Győr

2014. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2014. június 24.
Családommal nagyon sűrűn látogatjuk ezt a Marcalvárosi KITŰNŐ éttermet. A kiszolgálás talán már túl megy az udvariasság és kedvesség határain is. Az ételek nagyon finomak,rengeteg akció könnyíti az étel választást az amúgy sem drága ételek közül. Az ételek adagja és minőségével tehát nincsenek gondok. Ami személy szerint nekem nem jön be az a Zenész bá.
Megosztom
Télen-Nyáron Platán -

Platán Csárda Nyúl

2013. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2013. november 7.
Elég gyakran járunk a családommal a csárdába,mivel közel van a lakhelyünkhöz. Ott jártunkkor még sosem ért negatívum,ami valljuk be manapság ritka. Maga a csárda nagyon hangulatos a xx. század közepét juttatja eszünkbe. Mozsarak,szenes vasaló,paraszt csizma,demizsonok,népviseleti ruhák stb. A kiszolgálás kedves,udvarias. A kaja szuper,Bár egy picit lehetne választékosabb.
Megosztom
2013. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2013. augusztus 20.
Nyaralásunkból haza felé tartva tértünk be ebédre.
A kerthelyiség nagyon ott van.A pincérek tényleg pincérek,még a tanulók is.Az ételek minden tekintetben megfelelőek,(bő választék)talán az adag még nagyobb is a kelleténél.Saját készítésű hűsítő italok szintén megfelelően,kellemes hőmérsékleten.
Megosztom
Korrekt áron szuper kaja! -

Fehér Hattyú Étterem Gyopárosfürdő

2013. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2013. augusztus 13.
A Gyopárosi élményfürdő szomszédságában helyezkedik el,ez a hangulatos mindent kielégítő étterem. Nagyon szép árnyékos kerthelyiséggel ellátott. A kiszolgálás gyors és udvarias. A készpénz mellett szép kártya,Erzsébet utalvány stb. is elfogadnak. Na és a fő attrakció a kaja. Bő választék, hatalmas adag nem beszélve a finomságáról.
Megosztom


TérképX