Sissy étterem értékelései

Értékelései
9
15
8
12
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Sissy értékeléseit!

Olvasd el Sissy étterem értékeléseit!

Sárvári csoda! -

Nádasdy Vendéglő Sárvár

2015. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. október 30.
Mi minden évben(már kb. 6 éve)eljövünk Sárvárra a Simon-Júda napi vásárra-ezt mindenkinek csak ajánlani tudom. Véletlenül találtunk rá erre az étteremre, de azóta mindig ide járunk. Most sem csalódtunk benne,kellemes, tiszta, hangulatos kis hely,most mivel sokan voltunk,az emeleten terítettek meg nekünk.
Megosztom
Csalódás volt az egész! -

Borostyánkert Vendéglő Sitke

2015. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. október 30. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Múlt hétvégén jártunk ebben az étteremben. Nem most voltunk először,de eddig mindig maximálisan megvoltunk elégedve mindennel. Nem tudjuk hogy tulajdonos váltás is történt vagy csak az alkalmazottak újak,de hatalmasat csalódtunk. Családdal ás barátokkal érkeztünk ide,az ételekre elég sokat kellett várni,egyikünk gulyáslevest rendelt,kb. 1/2 óra múlva !
Megosztom
Gyorsan jót,elfogadható áron,udvarias tálalásban! -

Szalai Vendéglő Győr

2015. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. április 20. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Múlt hétvégén a párommal és a barátainkkal voltunk ebben az étteremben. Ezen az oldalon kerestem rá ,mielőtt elmentünk és nem csalódtunk az ajánlásokban. Nagyon finom,ízletes,bőséges adagok,extra gyors és nagyon kedves kiszolgálás és az árak is nagyon jók. Az étteremben nagyon sokan voltak(amin nem csodálkozom),de érdemes előtte telefonon helyet foglalni.
Megosztom
A Húsvéti wellness méltó lezárása volt ez a finom ebéd! -

Korona Vendéglő Veszprémvarsány

2015. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. április 9.
Húsvét hétfőn voltunk itt a családdal ebédelni. Nagyon hangulatos,családias a belső elrendezése. A felszolgálás
nagyon gyors volt,hamar megkaptuk a rendelt italokat,ételeket. Finom,bőséges a kínálat,hatalmas adagokat kaptunk,nem sajnálták ki az alapanyagokat semmiből. A nagy adagokhoz képest az ára/amit először kicsit sokkaltunk/ teljesen megfelelő volt.
Megosztom
Vasárnapi családi ebéd. -

Gyöpi Panzió étterme Környe

2014. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2014. május 14.
Ebédelni mentünk a családommal Anyák-napján. A pinérek kedvesek,udvariasak voltak. Az étlap választéka bőséges volt,az ételeket hamar kihozták,nagyon finomak voltak. Az ár-érték arány szerintem a helynek megfelelő volt. Ajánlom másoknak is. Az étterem berendezése,bútorzata kicsit felújításra szorulna,viszont jó időben kihasználható a hatalmas a fedett terasz része.
Megosztom
Ez nem csak a Barátok hanem a Család Asztala is!!! -

Barátok Asztala Étterem Kecskéd

2014. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2014. március 12. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már többször jártunk itt,de legutóbb a múltheti torkos csütörtökön voltunk vacsorázni a családommal. Nem nagy,de annál hangulatosabb a berendezése,az étlapon bőséges a választék, az ételek nagyon finomak és hatalmas adagok(nem tudtuk megenni mindent). A fiatal személyzet nagyon kedves és udvarias volt. Az ételeket hamar kihozták,nem csalódtunk benne.
Megosztom
Hangulatosan elegáns! -

Pikantó Étterem Tata

2013. decemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2014. február 25.
Tavaly karácsony előtt voltunk vacsorázni a munkatársakkal az étteremben. Nagyon szép a belső berendezés,a bútorok,az asztaldíszek,hangulatos a hogy a kandallóban ég a tűz. A kiszolgálás gyors volt és udvarias,az ételek nagy adagok voltak és finomak,tetszett hogy nagy a választék és sok különleges étel van az étlapon.
Megosztom
Hangulatos finomságok! -

Kocsiforduló Étterem Tatabánya

2013. novemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2014. február 20.
Nagyon sokszor voltunk már ebben az étteremben,mivel minden hónapban tartanak "torkos csütörtököt", így ezt szinte mindig kihasználjuk. Nagyon szépen berendezett,modern,tiszta étterem. A felszolgálók nagyon kedvesek. Az ételek szerintem teljes áron sem drágák, finomak, bőséges adaggal,és sok különlegesség van az étlapjukon.
Megosztom


TérképX