Szabó Antal
Országjáró - 29 városban járt már2 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 142 feltöltött kép
Fotói
142 fotó
Itt járt már

Szabó Antal adatlapja

43Értékelés
Bemutatkozás
Nyugdíjas ENSZ szakértő vagyok. 12 évig Genfben dolgoztam az Európai Gazdasági Bizottságban mint régionális tanácsos. Fő profilom a kisvállalkozásfejlesztéri politika. Előtte hosszú évekig dolgoztam a kőolajiparban, a műszegyártásban, az erősáramú technikában és az államigazgatásban. Közel 70 országban jártam.
Így utazok, így járok étterembe
Elősorban feleségemmel utazok és látogatom az éttermeket. Elvem: minden országban a saját konyhával kell megismerkedni, mert egy országok nemcsak a látottak alapján, hanem az emberek szokásai és konyhái alapján lehet megismerni.
Ilyen vagyok
Környezettudatos  •  Ár-érték figyelő  •  Borbarát  •  Sörkedvelő  •  Nyugalomra és csendre vágyó  •  Természetbarát  •  Magyaros ízek kedvelője  •  Távol-keleti ízek szerelmese  •  Gyógyvízben ázó  •  világutazó
Regisztráció2017.03.26
Utoljára itt2024.06.03

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2021. július 4.a párjával járt itt
Sokadjára jöttünk el és most sem csalódtunk. Ez alkalommal húgomat és családtagjainkat is elcsábítottuk, nekik is nagyon tetszett minden. Igénybe vettük a Hamman gőzkabinos kezelést, különleges érzés volt, mintha a Közép-Keleti hamman fürdőkben jártunk volna. Az étkezés most is kiváló volt.
Felhasználó fényképei:
Mesés Shiraz Hotel Egerszalók - Mesés Shiraz Hotel Egerszalók - Mesés Shiraz Hotel Egerszalók -
2021. október 10., csoporttal járt itt
A Gazdagréti Kegyhelylátogató Zarándok csoport látogatta meg a Szegedi Ferencesek templomát. A lelki feltölződés után szerettünk volna feltöltődni az autentikus szegedi halászlével is. Szombat lévén igen nagy volt a forgalom, de kedves rábeszélésünkre megvártuk, amíg ürülnek az asztalok, végülis 11 fővel három asztalt körbeültünk.
Felhasználó fényképei:
Roosevelt téri Halászcsárda Szeged - Roosevelt téri Halászcsárda Szeged - Roosevelt téri Halászcsárda Szeged - Roosevelt téri Halászcsárda Szeged -
Még több kép (1 db) >>
Kiváló 2022. március 10.a párjával járt itt
Nőnapi kiruccanásként szerdán délben a Bombay vendéglőben voltunk. Ez a belvárosban van,
az Október 6 utcában. 9 hónapja nyílt meg és ma Budapest legelőkelőbb indiai vendéglője. Négy Budapesten élő indiai barát hozta létre, hogy exkluzív indiai vendéglőt hozzon létre a
belvárosban. Mi egy erre az alkalomra készül különleges tálat kértünk, a thali-t.
Felhasználó fényképei:
Bombay Budapest Budapest - Bombay Budapest Budapest - Bombay Budapest Budapest - Bombay Budapest Budapest - Bombay Budapest Budapest - Bombay Budapest Budapest - Bombay Budapest Budapest -
Még több kép (4 db) >>
következő képelőző kép
Tetszik / hasznos neked ez a fotó?