Ugor étterem értékelései

Értékelései
6
94
389
231
40
1
3531

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ugor értékeléseit!

Olvasd el Ugor étterem értékeléseit!

Ugor értékelései

2016. márciusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2016. március 10.
Régebben mintha jobb lett volna. . . vagy csak rosszul emlékszem. Nem volt túl lelkes a fogadtatás, amikor valahogy kibukdácsoltunk a 44-es utat elhagyva egy kis kitérő kedvéért, Szarvas mellett. Helyi erők taszigálták a dákóval a golyót. . .
Megosztom
Visszatérés a tett színhelyére -

Szlovák Söröző & Étterem Budapest

2015. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. december 2. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Valamit illene kiegészítenem az értékelésen. . . tegnap este beültünk vidékről jött barátaimmal ide, nem a szép emlékek miatt, hanem azért, mert ez volt közel és ez jutott eszembe. Éppen egy asztal volt még, ami nem volt foglalt. Hát bezsúfolódtunk szűken. A kínálat nem volt túl jó, amit kértünk, arról egy oda-vissza séta keretében közölte a hölgy, hogy nincs a konyhán csak az étlapon, ezért kértünk inkább mást.
Megosztom
2015. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2015. november 19. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ma arra sétáltam és eszembe jutott. Valamikor régen jó volt itt találkozni másokkal, de nem az étterem a jó emlék, hanem az arc meg a társaság. Kb. két hónapja bementem egyedül. Fura, mert csak úgy nem ülök be egy sörre ok nélkül, de éppen erre jártam, szomjas voltam.
Megosztom
2015. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2015. november 17.
Csak azért, hogy ide bemenjek, nem mentem még el odáig. Autóval megálltam már előtte, mert jobb nem jutott az eszembe. Gyalog is csak akkor, ha más nem volt nyitva. Nem igazán rossz a hely, ehető az étel, de nem túl jó valahogy semmi. Van valami sajátos hangulata, néha németek ücsörögnek a kinti asztaloknál, néha a helyi erők összejönnek bent és nem nagyon zavartatják magukat, hogy vendég ül kint, harsányan vidulnak és káromkodnak.
Megosztom
Valami álandóság a mozgó világban -

Csülök Csárda Budapest

2015. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2015. november 16.
Csülök Csárda és Oszkár! Valaha ott dolgoztam, rendszeresen eljártunk ebédelni, még társasági összejövetelt is többször szerveztem oda. Oszkár, a tulaj, állandó, nem változik. Évente egyszer azért arra járok, még ha most távolabbra is rakott az élet, hogy benézzek. nem mindig van már nyitva, úgy látom.
Megosztom
2015. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2015. november 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már akkor, amikor kb. egy évtizede az Árkád mellett dolgoztam, gondolkodtam azon, hogy mi a titka annak, hogy még a legközönségesebb ételeket is a szomorúságig le tudják rontani. Olyan ételekét is, amikről azt hinnéd, hogy nem lehet. A Bartók Béla úti ételbárhoz viszonylag közel lakom, előfordul, hogy ritkán, de betérek.
Megosztom
2015. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. november 14.
Valamikor elég közel dolgoztam a helyhez, így ebédelni jártunk több-kevesebb alkalommal ide a kollégákkal. Napsütötte udvar tetővel, érdekes volt, egzotikus, kb. egy héten egyszer el is sétáltunk idáig. Azután összejöveteleket kezdtem szervezni ide, netes társaságoknak, majd osztálytalálkozókat is, stb. Sokcélú a hely. Akad persze jó és rossz tapasztalat is.
Megosztom
2014. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2015. november 13. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Őszintén meglepett, amikor megláttam, hogy Budapest több ezer étterme közül milyen előkelő helyen van ez az újbudai Trófea. Magam is lelkes Trófea-rajongó voltam, ebben a jelzettben is többször jártam, de meg kell, hogy írjam, hanyatlott a szememben. Valaha a zuglói Mexikói útra úgy jártunk, mint a gasztronómia egyik szentélyébe, külföldi vendégeket is vittem büszkén az egykori Trófeába, ma már nem vinnék olyan lelkesen oda senkit.
Megosztom
Ma már csak emlék -

Borpatika Budapest

2015. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2015. november 11.
Az értékelés a legutóbbi állapotot tükrözi. Valaha kellemes hely volt, valami furcsa kettősséggel. Fent csatakos kocsma, lent hangulatos, diákos bulihely. Valahogy a csatakos kocsma nyert talán. Régen még házassági évfordulónk is volt itt, gyertyás vacsorával, ma már nem vinnék ide senkit jó szívvel.
Megosztom
2015. februárban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2015. november 11.
Régen az 5-ös úton volt, amikor még az volt a főközlekedési útvonal Szegedre, ma már ki kell térni érte. Én kitérek. Igaz, sokat változott az évek alatt, mindenféle fejlesztési "tervek" valósultak meg, elveszítette barátságos, intim jellegét, ma már nagyüzemi látszatot kelt, de a halászlé még mindig az egyik legjobb és ezért benézek ide, amikor csak lehet.
Megosztom
39 oldalon / 389 találat


TérképX