Ugor étterem értékelései

Értékelései
7
147
514
324
69
1
4871

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ugor értékeléseit!

Olvasd el Ugor étterem értékeléseit!

Attól függ, miért jössz -

Retró Faló Kifőzde Budapest

2018. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. február 1.
Persze, ha úgy jössz be, hogy hááá, étterem, hozom a nagy igényt a hónom alatt, akkor nem. De ha úgy, ami ki is van írva, hogy ez egy retro kifőzés, akkor teljesen korrekt. Nem túl vidám belépni ide, van valami árny, a retrón túl, de aztán megbékélsz vele. A választék nem túl széles, de nem baj. Ami van, az ehető és elfogadható áron kínálják.
Megosztom
2018. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. január 11.
Az utóbbi időben 1-2 hetente biztos ettem valahol egy Pho-t, talán jobban esik így a hűvösebb napokon. A Villányi útra még nem jutottam el, de tegnap este egy társaságban ajánlották, gondoltam, na, menjünk, phoba szerencse! Hát. . . nem annyira. Mondjuk, éppen a határán billeg annak, hogy ajánljam vagy sem ezt a helyet másoknak. . .
Megosztom
A másik ugyanott -

Hai Nam Pho Bistro Budapest

2017. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. november 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Van ez a két étterem, ugyanazon a címen. Mindkettő vietnami és semmi közük egymáshoz. Állítólag. Az egyik – ez – általában tele van mindig, azért a másikba szoktam bemenni. De ma teszteltem ezt is. Nem főidőben, hely, mint a tenger. Kb. a két terem 80%-a üres volt. Itt nem köszöntem hangosan, mint a másikban. Nem baj, ettől még jó lehet.
Megosztom
2017. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. október 21.
Azon dolgoztam ma, hogy valahová odaérjünk, ahol ma pho-t eszem, és lőn. Az Október huszonharmadika utca 27. szám alatt két vietnami étterem is van, úgy tűnik, egyik a másiktól független, picikét eltérő kínálattal. Mi a híd felőlibe ültünk be, itt voltak kevesebben. A pho jó volt, kiegészítő ízek is jártak hozzá, a rizses rákkal is meg voltam elégedve, kis szójával leöntve még jobbra sikeredett.
Megosztom
2017. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. október 19.
Nem a fagyizó nosztalgia, csak a város meg az utca. Meg a helyzet. Apa megy vasárnap a napsütésben sétálni két fiával és gondol egyet, és vesz egy fagyit a gyerekeknek. Csak az a más, hogy az apa (én) 65 éves, a nagyobb gyerek meg 40, a kisebbik is közelebb a 30-hoz. . . de a fagyi az stimmel. Olasz fagyizó, törtmagyarul beszélő fagylaltossal, korrekt fagylalttal.
Megosztom
Szinte kötelező megállnom itt -

20 Cafe Falatozó Nagyvázsony

2017. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. október 19.
Ahányszor csak erre vezet a sors, itt mindig megállok. Több oka is van ennek. Budapesttől a Balaton felé már eltelt annyi idő, hogy jó lenne találni egy mellékhelyiséget, és ha ebédelni még/már nem is, vacsorázni még nem is, szóval bekapni egy falatot, inni egy üdítőt, kávét, ideális hely. . .
Megosztom
2017. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. október 18.
Ha erre járnál és nem mennél fel ide, erre a dombra, akár a kilátásért, akár a borért, akár az ételért, elvesztettél valamit. Teljesen értelmetlen lenne nem próbára tenni a helyet! Annyira szép minden, ahogy oda felért, körbenézel, már megérte. . . ha be is mész, nagyon kedves, szimpatikus emberek fogadnak, öröm találkozni velük.
Megosztom
2016. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. október 13. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szinte ugyanaz elmondható minden Marché-ról, nem tudom, ha leállítanának az egyiknek a pultjához és levennék a szememről a kendőt, kapásból meg tudnám-e mondani, melyikben vagyok? Ez a Bécs felé menő úton lévő meg egy jó találkozási pont is, itt hívjuk fel a bécsi ismerőst, hogy már itt vagyunk és mikorra vagyunk várhatóak, itt eszünk még kifelé forintért, tankolunk, meg használjuk az amúgy tényleg kulturált mosdót is.
Megosztom
2017. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. október 13. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Lehet, hogy régen ettem már itt, nem vagyok benne biztos. Most itt állt meg a keresőkedvem, és itt lettem éhes. Nem túl nagy a választék, de ami van, az gusztusosnak tűnt. Kruplistészta mellett döntöttem, rántott szelet feltéttel, nem is bántam meg. Az íz nem volt kiugróan jó, de rossznak sem mondható, egészen kellemesen megebédeltem, az ár/értékarány meg igazán jónak mondható, egy rendes adag főétel, plusz egy üveg zöld tea, 1.
Megosztom
2017. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. október 12.
Akárhová megyünk, vagy jövünk valahonnan, a Marché mindig eszembe jut, ha olyan útvonalon megyek éppen, ahol van. Úgy időzítem az étkezést. Beismerem, nem olcsó hely, de alkalmanként kibírható. És van benne valami kellemesen egyedi is, ízléses elrendezés, meg a kis szertartás, hogy először elmész a mellékhelyiségbe, befizetsz, hozod a kis jegyecskédet beváltani valami ehetőre, ez is hozzá tartozik.
Megosztom
52 oldalon / 514 találat


TérképX