Ugor étterem értékelései

Értékelései
6
102
434
260
45
1
3868

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ugor értékeléseit!

Olvasd el Ugor étterem értékeléseit!

Ugor értékelései

2015. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. november 6. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Elég sokszor megfordultam itt, kisebb-nagyobb társasággal. Volt, hogy nagylétszámú találkozót is hoztam ide. De alkalmas intim, személyes találkozóhelynek is. Központi helyen van, metróktól, villamosoktól pár méter. Fő vonzereje még a sör, legalább 3-4 féle igazán jó csapolt kapható állandóan. A kiszolgálás is nagyon jó, az ételek is a hely jellegéhez igazodnak.
Megosztom
Eltérő élmények -

Bonchidai Csárda Tokaj

2015. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. november 6. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mindig felmerül a kérdés, hogy a Tisza túlpartján, a Gödörben van jobb halászlé, vagy menjünk inkább a Bonchidai Csárdába? Végül is, nem tudom eldönteni, a halászlé jó ott i, itt is. Ezen a helyen talán szebb a kilátás a teraszról, a Bodrog és a Tisza összefolyásánál van éppen a Csárda, meg is kapod, előbb vagy utóbb, amit akarsz.
Megosztom
Őrségi kötelező állomás -

Bognár Étterem Ôriszentpéter

2015. novemberben járt itt
Értékelt: 2015. november 6.
Jó emlékeim vannak az étteremről, többször jártam ott, kisebb-nagyobb társasággal. Mindig meg voltam(unk) elégedve. Én a rántott vargányára emlékszem szívesen dödöllével, de a levesek is háziasak, finomak. Semmi rosszat nem tudnék a személyzetre mondani, gondtalan időtöltés volt, szép helyen. Jó parkolási lehetőség van a ház előtt, könnyen megtalálható a hely.
Megosztom
Napi fogyasztásra -

Alba Regia Vendéglő Budapest

2015. novemberben járt itt
Értékelt: 2015. november 5.
Barátságos hely, bár a "barátságossága" elég személyzetfüggő. Attól függ, ki van aznap. A konyha meglepően jó, házias ízek is vannak, elég széles a választék. Az ár/érték arány is remek. Nagyon jó a csapolt sör is, külön megemlítendő a Pilsner Urquell, mely minden nap van és friss is. A napi menü választható és igazán megéri.
Megosztom
44 oldalon / 434 találat


TérképX