Ugor étterem értékelései

Értékelései
7
147
510
322
69
1
4876

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ugor értékeléseit!

Olvasd el Ugor étterem értékeléseit!

2017. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. október 19.
Nem a fagyizó nosztalgia, csak a város meg az utca. Meg a helyzet. Apa megy vasárnap a napsütésben sétálni két fiával és gondol egyet, és vesz egy fagyit a gyerekeknek. Csak az a más, hogy az apa (én) 65 éves, a nagyobb gyerek meg 40, a kisebbik is közelebb a 30-hoz. . . de a fagyi az stimmel. Olasz fagyizó, törtmagyarul beszélő fagylaltossal, korrekt fagylalttal.
Megosztom
Szinte kötelező megállnom itt -

20 Cafe Falatozó Nagyvázsony

2017. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. október 19.
Ahányszor csak erre vezet a sors, itt mindig megállok. Több oka is van ennek. Budapesttől a Balaton felé már eltelt annyi idő, hogy jó lenne találni egy mellékhelyiséget, és ha ebédelni még/már nem is, vacsorázni még nem is, szóval bekapni egy falatot, inni egy üdítőt, kávét, ideális hely. . .
Megosztom
2017. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. október 18.
Ha erre járnál és nem mennél fel ide, erre a dombra, akár a kilátásért, akár a borért, akár az ételért, elvesztettél valamit. Teljesen értelmetlen lenne nem próbára tenni a helyet! Annyira szép minden, ahogy oda felért, körbenézel, már megérte. . . ha be is mész, nagyon kedves, szimpatikus emberek fogadnak, öröm találkozni velük.
Megosztom
2016. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. október 13. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szinte ugyanaz elmondható minden Marché-ról, nem tudom, ha leállítanának az egyiknek a pultjához és levennék a szememről a kendőt, kapásból meg tudnám-e mondani, melyikben vagyok? Ez a Bécs felé menő úton lévő meg egy jó találkozási pont is, itt hívjuk fel a bécsi ismerőst, hogy már itt vagyunk és mikorra vagyunk várhatóak, itt eszünk még kifelé forintért, tankolunk, meg használjuk az amúgy tényleg kulturált mosdót is.
Megosztom
2017. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. október 13. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Lehet, hogy régen ettem már itt, nem vagyok benne biztos. Most itt állt meg a keresőkedvem, és itt lettem éhes. Nem túl nagy a választék, de ami van, az gusztusosnak tűnt. Kruplistészta mellett döntöttem, rántott szelet feltéttel, nem is bántam meg. Az íz nem volt kiugróan jó, de rossznak sem mondható, egészen kellemesen megebédeltem, az ár/értékarány meg igazán jónak mondható, egy rendes adag főétel, plusz egy üveg zöld tea, 1.
Megosztom
2017. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. október 12.
Akárhová megyünk, vagy jövünk valahonnan, a Marché mindig eszembe jut, ha olyan útvonalon megyek éppen, ahol van. Úgy időzítem az étkezést. Beismerem, nem olcsó hely, de alkalmanként kibírható. És van benne valami kellemesen egyedi is, ízléses elrendezés, meg a kis szertartás, hogy először elmész a mellékhelyiségbe, befizetsz, hozod a kis jegyecskédet beváltani valami ehetőre, ez is hozzá tartozik.
Megosztom
2017. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. október 12. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Néhányszor betértem már ide. Amíg volt csípős csirkerészek, addig persze sokkal többször. Különösebbet ezen kívül nem tudnék a szemükre vetni, erről nem a bolt dolgozói tehetnek, de amiről igen, az sem túl érdekes. Semmi megemlíteni való.
Megosztom
2017. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. október 12.
Viszonylag új hely, a régi előtte ittlévő távozása után sokáig üresen állt a placc. Most megint betöltötte egy újabb vállalkozó, kicsit újabb kínálattal, kicsit másképp, mint az elődei vagy a többiek. A raklapos asztalok és székek nagyon jópofák, ötletesek. Az ételek is néha, de nem mindig azonos a nívó. Ettem itt már feledhetőt is, meg érdekeset is.
Megosztom
2017. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. október 12. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Akárhogy is van, lehet a helyet szeretni, meg nem szeretni, akkor is itt a legjobb az étel a Fehérvári úti piacon. Régen kevésbé szerettem, tényleg, barátságtalanok voltak, ingerültek, az ember idejött, bosszankodott a végén jót evett.
Megosztom
2017. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. október 11.
Lehet, hogy rosszul emlékszem, de mintha ez lett volna Budapest egyik legelső KFC-je. Még a Keleti Pu. felé nézett a nagy, széles pult, még dobozos sört is lehetett kapni, a személyzet meg, emlékeim szerint egy kicsit bumfordi volt. De ezek évtizedes emlékek, a homályba vésznek. A hetekben voltam ott újra.
Megosztom
51 oldalon / 510 találat


TérképX