okosan rá kell készülni, telefonon előzetes helyfoglalás, időpontegyeztetés. . . nem ám csak úgy van az! Asztal nyolc órára rendben, lássuk a menüt! Szóval, ilyenek vannak, mint: libamáj, körte, eckler (konyakos libamáj mousse, házi körtelekvár, ropogós fánk), Liba, zöldség, lúd (gőzölgő libaleves, roppanós zöldség, lúdgége tészta), Libacomb, rizs, zúza (omlós libacomb, ludaskása), Csoki, meggy, pálinka (Lúdláb napjainkban), borajánlat: 2021-es Günzer Rosé. És itt iszonyatosan nagyot hibáztunk. . . feleségemmel az utóbbi időben sok alkalommal túlrendeltük magunkat, egy rakás ételt meghagytunk, és ennek a tapasztalatnak a hamis fényében azt hittük, hogy ez nekünk így már megint sok lesz, először megrendeltük a két teljes menüt, aztán változtattunk rajta, ő ette inkább az előételt, meg a desszertet, én meg a levest és a másodikat. Micsoda ostoba ötlet! Egyáltalán nem volt sok az egész együtt, mindkettőnkben volt némi hiányérzet a végére, Ami meg az ételt illeti. . . a leves újragondolt, kis kancsóban hozzák külön a lét, amit ráöntenek a többi alkatrészre, nem is volt egy óriási érzés, kértem a hölgyet, egy nagy borsszóróval odajött és beledarát, csípőst nem kértem, mert elvitte volna a leheletnyi ízét más irányba, viszont a második fogás, a zúzás rizzsel a comb! ! A létező legjobb volt, amit ebben a kategóriában valaha ettem, nem győztem lelkendezni, a rosé-választás is tökéletes volt, sőt, még repetáztam is belőle, annyira illett a vacsorához, szóval ez feltette a napra a koronát! A kiszolgálás kifogástalan, mint itt mindig.