Gyönyörű kis vendéglátóhelyet varázsoltak belőle, nagy parkkal, árnyas fákkal, idillikus környezetben. A neten, a ház honlapján és más ajánlóhelyeken is úgy volt meghirdetve, határozottan hangsúlyozva, hogy ez egy felnőttbarát hely, a nyugalom szigete. Azután olvashatsz a tudnivalók között olyant, hogy 12 év alatti gyereket vagy háziállatot nem lehet idehozni, csak akkor, ha külön meg van beszélve és a teljes házat lefoglalták az idelátogatók na, ehhez képest a vendégek fele gyerek volt. nem is egy karonülő csecsemő. És persze kutya is volt Én ettől nem haltam meg, de nem erről volt szó. Ez tényleg nem egy gyerekbarát hely, nincs játszótér, nincs gyerekmedence, nem hiszem, hogy van gyerekmenü, elképzelni sem tudom, miért hozták ide a gyerekeket. Miután ez egy nagyobb társaság volt a gyerekeikkel együtt, mi kiszorultunk a főasztaltól és mint valami cselédszakasz, külön máshová tett asztalok mellett kaptunk vacsorát. A reggeli is érdekes volt, első nap kényelmesen lementünk enni, hát, színültig volt a reggeliző terem gyerekkel, kutyával, megraktuk a tányérkáinkat és kimentünk az udvarra az ottani asztalnál enni. És persze a legkisebb, legszerényebb szobát is kaptuk fent a padlástérben, bizonyos hiányosságokkal. A netes képeket láttam, mennyire kellemesebbek voltak más szobák. A miénk minimál volt, nincs hűtőgép, nincs asztal, nincs semmi, bőrönk a padlón, abból élsz, légkondicionáló nincs, egy kis ventilátor van. TV a közös társalgóban Mint egy zarándokszállás. Viszont nem igaz ám, hogy ez egy rossz hely! A gasztronómia az elsőosztályú, sőt, osztályon felüli! A vacsora egyszerűen pazar volt mindkét napon, választható főétellel négyfogásos vacsora, állítom, több fine dining éttermet vert minőségben, egyszerűen gyönyörűség itt enni! A reggeli is nagyon bőséges és minőségi, az épületben és ház körül több helyen van kihelyezve üdítő szörp szódával vagy vízzel, a szoba árában benne van ez is. Remek borok is vannak, nagyon élveztük a felszolgálást is, kifogástalan a személyzet minden tagja! Elég hűvös napok voltak, így nekem maradt egyedül a medence vacsora után, jókat úsztam benne, ez is nagyon pozitív dolog. Van szauna is, csak szólni kell előre. Gyönyörű kis könyvtárszoba is akad, szóval sok minden jó és szép dolog van itt egyébként, nekünk nem volt most 100%-ig szerencsénk.