vendég 4

vendég 4 adatlapja

18Értékelés
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Ilyen vagyok
Ár-érték figyelő  •  Városi barangoló  •  Természetbarát  •  Édesszájú  •  Házias ízek kedvelője  •  Akció-figyelő  •  Kuponvadász  •  Nagyétkű  •  Gyógyvízben ázó  •  Wellness-mániás
Regisztráció2014.01.30
Utoljára itt2025.05.18

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2025. május 18.családjával járt itt
Szép helyen van, igaz hogy felújítás folyt az épületben, mi ebből semmit sem éreztünk, pedig u. azon az emeleten voltunk. Ismét nagyon jól éreztük magunkat. A wellness kellemes, jó a melegvizes rész, nekünk ez jött be igazán. A személyzet kedves, szolgálatkész. Az ételek változatosak, nagyon ízletesek.
Kiváló 2016. január 22.családjával járt itt
Màr többször voltunk itt,ha jót,finomat,sokat akarunk enni-ide jövünk. Az egyik kedvenc helyünk,ízlèses belső elrendezés,csalàdias lègkör,szuper ètelek,figyelmes kiszolgàlás,remek hely. Nagy a vàlasztèk,bőséges adag ès van napi menü is ami nagyon jó àrba van ès hètvègèn is kèrhető amíg el nem fogy.
2016. április 8.családjával járt itt
A hely kívűlről nem sokat vàltozott,jó pàr ève màr voltam itt. jó kis kirànduló környèken van. Belülről szèp kis dekoràciók vannak,az illemhelység is kúltúràlt. Hamar megkaptuk a rendelèsünket,pedig többen is voltunk. Az ötből egynek nem ízlett csak az ètel,de ő vàlogatós is.