zsuzsa0209 étterem értékelései

Értékelései
6
9
4
8
0
0
32

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg zsuzsa0209 értékeléseit!

Olvasd el zsuzsa0209 étterem értékeléseit!

2017. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 18.
10 fővel, 4 gyerekkel foglaltunk helyet vacsorára, szerencsére még jó időben, ezért a kertben ültünk le. A grill konyhaáról nagyon jó illatok jöttek, ezért főleg grill ételeket választottunk. Kicsit várni kellett, de mivel minden frissen készült, ez természetes. minket egyáltalán nem zavart a nyüzsgés a kertben, a csak fagyira betérő gyerekek zaja, mert mi is gyerekekkel voltunk, akik nem mindig maradtak az asztal mellett.
Megosztom
Nem okozott csalódást egyszer sem -

Rozmaring Étterem Noszvaj

2017. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. március 26. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Véletlen tévedtünk be ebédelni, mielőtt elfoglaltuk volna a szállást. Aztán visszatértünk majdnem minden nap és nem okozott csalódást. Az ételek változatosak és nagyon finomak. A látványuk is nagyon kitűnő. A kiszolgálás tökéletes, gyerekbarát 100 százalékig, mindenben partnerek. A környezet is nagyon szép. Külön dicséret a desszertekért, káprázatosak.
Megosztom
Visszatérés egy kedvenchez -

Régi Idők Udvara Skanzen és Étterem Tihany

2016. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. június 27.
Már visszatérő vendégként kifejezetten ide jöttünk ebédelni. mivel levendulafesztivál volt, mindenhol nagyon sokan voltak, így itt is, de senkinek nem mondták, hogy menjen el, csak azt, hogy megoldjuk és így is lett. Az ételek nagyon hamar elkészültek és nagyon finomak voltak. nincs nagy választék, de ami van, az nagyszerű.
Megosztom
2014. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. július 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy hosszú hétvégét töltöttünk ezen a csodaszép helyen. Nagy meglepetés volt a város, sok szép látnivalóval és sok finom étellel. Szállásunk a Halászcsárdában volt, ahol minden reggel finom reggelit kaptunk. A szoba kicsi, de a célnak pont megfelelő volt, tiszta, rendes. Az étteremben nagyon finomakat vacsoráztunk, bő választék van nem csak halételekből.
Megosztom


TérképX