Hotel Magistern Konferencia & Wellness Siófok bemutatkozása
Az Aranyparton, Siófok egyik legfrekventáltabb részén található a háromcsillagos Hotel Magistern Konferencia & Wellness. Vízparti fekvéséből és jó megközelíthetőségéből adódóan megfelelő választás lehet a Balatonhoz érkezőknek, pároknak, családoknak egyaránt.
Ár-érték arányban megfelelt, közvetlenül a parton helyezkedik el. A bár jó árakkal dolgozik. Sok volt a hiányosság azonban: A recepción nem tudtak semmiről pontos felvilágosítást adni. Az ételek /reggeli, vacsora/ nem túl változatosak: péksütemény vagy épp virsli nem volt.
Érkezésünkkor egy holt fáradt recepciós hadarta el az ismerteket kb. a hetvenes években épült panel épület portáján. A szocreál hangulatot egy pillanatra törte meg a szobaajtó kártyás "kulcsa" (ami elég bizonytalanul működött. . . hol nyitott elsőre, hol csak a sokadikra) A szobába lépve rögtön 50 évet ugrottunk vissza az időben.
A beépített szekrények még az eredeti darabok lehetnek, a fürdőszobai berendezések szintén. . . . Rájuk férne a csere. . . Az ágyak sem mai darabok, eléggé kifeküdtek, kényelmetlenek voltak, az ágynemű tiszta, de viseltes. Az erkély sarkán óriási pókháló, ami a sok-sok belepusztult repülő rovar miatt biztosan régóta szolgálja a mesteri csapda készítőjét. Az erkélyre valamilyen filcszerű zöld anyag volt leterítve, amit a karbantartóknak nem volt idejük méretre vágni, mindenhol kunkorodott, túllógott. A reggeli választéka szegényes volt. rántotta, magyaros finomságok fatányéron, felvágottak, "kockasajt" másnap főtt tojás, a többi ua. kellemes színfolt volt, hogy a gyerekeket egy oroszlán jelmezbe öltözött dolgozó szórakoztatta. . . A 9 ÓRA KÖRÜL LEZÚDULÓ tömeget két nagyon kedves hölgy próbálta kezelni, kis kocsijukkal megállás nélkül biztosították a tiszta asztalokat az éhes családoknak. Mi egy hirtelen ötlet alapján töltöttünk két éjszakát a szállóban, de nem tervezzük, hogy a jövőben ismét oda mennénk.
A szálloda kiváló helyen van,közvetlenül a parton.a szobák tiszták,kényelmesek.a wellnessrészleg kellemes,de nem túl nagy.reggelinél és vacsoránál elég szegényes a választék.
Gyerek medence nagyon kicsi. A wellnes részlegen dolgozók nem a gyerekekre figyelnek,hanem azért vannak hogy rászóljanak a szülőkre ha esetleg bemegy a gyerekmedencébe(ahova tilos még a lábat is bele tenni)hogy az esetleg fulladozó gyerekének segitsen. Reggeli minden nap ugyan az,semmi változatosság. Ennyi pénzért vacsoránál bele kellene férjen 1 pohár ital.
Wifit kár volt kiirni hogy van a szállodában,mert használhatatlan. Kisfiam mesére szokott eleludni,itt még a youtube sem indul el. Ár érték arányban nagyon gyenge. Ha valaki teheti menjen all inclusive szállodába,pl Danubius Bükk,és érteni fogja miért irtam ezt a kritikát. Szobában klíma nincs. Animátorok nullák. Többet ide nem megyünk
Az ételek finomak és bőségesek, a személyzet nagyon kedves és segítőkész,(kivétel ha német nyugdíjas csoport is van akkor a magyar egy kicsit hanyagolva van)a szobák kicsit retrósak és amelyikben nincs klíma az iszonyat meleg, ha csak aludni jár az ember a szobába akkor elfogadható, az árak jók, már kétszer voltam itt nyaralni de mindíg elégedett voltam a szállodával.
Nagyon kenyelmetlen volt negyunknek 1 szobaban aludni mivel + 1 potagy volt meg feleslegesen a szoban, ami sok helyet foglalt. A kisagy nagyon le volt strapalva, ugyanugy mint az osszes berendezes a hotelben. A TV 1000 eves, az oreg matracok rugoi pattogtak, a furdoszoba katasztrofa, a kad mint a smirgli. Nagyon meleg volt, nyaron klima nelkul nem tudom mit csinalnak a vendegek.
Ami pozitiv a tisztasag es a szemelyzet rendkivuli kedvessege! Az etterem valaszteka finom es boseges, de ez csak azokon a napokon mondhato el, amikor telthaz van, mert az elso nap vacsoraja igen gyer volt. . . egyetlen javaslat igy a 21. szazad tajan: FELUJITANI! ! !
A szobák valóban kétágyasok voltak, ahogy azt ajánlatukban is közölték (ősrégi heverők összetolva). . . nem franciaágyak. :( összebújás kizárva, ha nem vagyunk "kontakt" pár, akkor kényelmes. A takarító személyzetnek nagyon gratulálok, valóban tiszta volt a szoba, a fürdő!
Sajnos, arról nem tehettek, hogy a gyerek fenekét kidörzsölte a fürdőszobai kád, mert felülete olyan volt, mint a smirgli. . . A tévé ősrégi, melyen a mese csatorna be sem jött. Az internetezés megoldott, de az esetleges netlopás miatt folyamatosan meg kellett adni a belépő kódot. . . mely ha nem volt nálunk. . . nem volt internetünk sem. A wellness részleg szép, ott azt vártuk, amit kaptunk. A személyzete tündéri! A konyha . . . nem túl változatos, a "húsleves": vegeta, zöldség, tészta combo, sosem látott húst, de éhen nem maradtunk, ugyan a gyerekek egyszer később mentek! : Vacsora felszolgálás csak 20. 00 óráig! ! ! Fél 9-kor felajánlották a nagy gyerekeimnek, hogy a desszertből megvacsorázhatnak, ha jó, vagy el lehet menni, mert már nincs más étel. . . . (ez a magyar mentalitás. . . ) A recepció személyzete kedves, segítőkész, de ez még rajtuk is kifogott. Összességében: Ha nem lett volna akciósan az első éjszaka 1 Ft, az éjszakánkénti 17. 900 Ft (még félpanzióval is! ) túlzás. Hacsak, valaki nem rajong a "retro"-ért. . . és a közepes minőségű ételért. Nyáron tán kicsit jobb lett volna a véleményem, hisz a csodás Balaton csak egy karnyújtásnyira van, s a panel épület elhelyezkedése miatt az erkélyről mindenki láthatja.
Általánosan elégedett voltam. A szilveszteri programban hiányoltam a fiataloknak való szolgáltatásokat. Igazából a zenével kevésbé voltam elégedett a jövőben elgondolkodnék az Önök helyében egy DJ. előadó meghívásában,nyílván nemcsak az idősebb korosztály számára.
A családosok számára egy bővebb animációs programot igényelnék: versenyekkel, szórakoztató lehetőséggel. pl. arcfestés a gyerekeknek. Én, mint óvodaedagógus,látok ebben lehetőséget és vonzóbb programlehetőséget a gyerekek számára. Úgy láttam azért elég sok gyerkőc volt, akik biztosan részt vettek volna a gyerekprogramon. Köszönöm, hogy kíváncsiak voltak a véleményemre:további sok sikert a munkájukhoz. Üdvözlettel: Nagy Emőke
A fürdőszoba használatánál ért az első meglepetés, a wc peremén és felnyitható tetején az előttünk ott lakó vendég végterméke fogadott. A második meglepetés a vacsoránál fogadott. Valamilyen cég konferenciát tartott a szállodában, ezért a szálló vendégek vacsoráját egy kis helyiségben szolgálták fel, ami zsúfolt volt, várni kellett hogy legyen hely.
Egy hetet töltöttünk el a Hotel Magistern-ben két kisgyerekkel. Nagyon jól éreztük magunkat. Jó a saját strand, a víz kiváló minőségű volt, a gyerekek nagyon élvezték. Az ételek minősége, és mennyisége kiváló. A személyzet udvarias, segítőkész. A központ gyalogosan kicsit messze van, de ennek van előnye, és hátránya is.
A legnagyobb problémát a szobában az elviselhetetlenül magas hőmérséklet okozta, a légkondicionáló berendezés hiánya miatt. Összességében az ár és a nyújtott szolgáltatás arányban van egymással. ( Ildikó, Kisvárda)
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Parkolás a szálloda előtt, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges) • Zárt parkoló, nem őrzött: 1000 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Kis testű kutya, 5 kg-ig: 5500 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • étterem • bár