Hotel Magistern Konferencia & Wellness Siófok - Vendégvélemények összefoglalója
A Hotel Magistern Konferencia & Wellness Siófokon a Balaton partján található, közvetlen vízparti elhelyezkedéssel várja a vendégeket. A környezetben a balatoni panoráma és a parti sétány könnyen megközelíthetővé teszi a pihenést. A szobák többsége retró hangulatú, ugyanakkor a fürdőszobák felújítottak, és a vendégek általában kényelmes ágyakról számolnak be. Az éttermi kínálat változatos és ízletes, reggelink és vacsoránk bőséges választékkal szolgál.
A wellness részleg kicsi, de szaunákkal, pezsgőfürdővel és úszómedencével kellemes felüdülést kínál. Gyerekes családok számára játszótér, játszóház és külön programok állnak rendelkezésre, így a gyerekek is találnak szórakozást. A személyzet barátságos és segítőkész, a kiszolgálás gördülékeny és figyelmes. A Balaton közvetlen közelében elhelyezkedő szállásról a belváros, kikötő és sétálóutca is könnyen elérhető. A kert rendezett, és a beltéri illetve kültéri szolgáltatások sokoldalúan elérhetők, így rossz idő esetén is akadnak lehetőségek. Az ár-érték arány kedvező, így a családi vagy csoportos pihenésekhez vonzó alternatíva lehet. Összességében a Hotel Magistern Konferencia & Wellness sokoldalú és balatoni környezetben kínál kényelmes lehetőségeket a pihenésre és a rekreációra.
Kezdeném a pozitív dolgokkal a személyzet figyelmes és udvarias volt az éttermi részlegen. Amit kifogásolnék az az hogy a folyóson,az épületben a személyzet üdvözölhetné a vendégeket. Csak egyszer köszöntek előre. A bejelentkezésnél fontosnak tartom hogy mindenről tájékoztassanak és ami a programba szerepel azt automatikusan megkapjuk.
Nem tartom helyesnek hogy a vendég hívja fel a figyelmét hogy pl. a masszázs jegyet megkapja,amit már eleve oda kellet volna adni. Ezek kis dolgok de meghatározó tényezők az ott tartózkodó vendégeknek. Továbbá amit nem is tennék be a szolgáltatás címén az a fitnesz terem. Szűkös helyen nem működő gépekkel még a legjobb szándékkal sem nevezhető fitnesz szolgáltatásnak. Asztali tenisz is erősen kifogásolható. Egy fél délután állt rendelkezésre a totyogó gyerekek társaságában mert többet kellet arra koncentrálni hogy rá ne lépjünk. Másnap már lehetőség sem volt mert el vitték azzal az ürüggyel hogy kel a hely. Természetesen,de akkor ne tüntessék fel mint szolgáltatást vagy szórakozási lehetőséget. Nem hivatkozhatnak arra hogy ez egy 3 csillagos szálloda és hogy ez telik. Jártam 5 csillagos szállodáktól a 2 csillagosig tisztában vagyok a különbséggel. Ezt a megállapítást kérem ne vegyék rosszindulatú megjegyzésnek nem ez a szándékom. Valóban ahogy az Önök érdeke,hogy valóban mi az, amin változtatni kel,hogy a jövőben ezt kiküszöböljék és elégedett visszatérő vendégei legyenek. Boldog és elégedett vendégeket kívánok az Új Évben.
A szoba bútorzata kissé retró hangulatú, kivéve a fürdőszoba, ami tényleg modern és újszerű. A fal a szobában az ágy felőli oldalon koszos volt és több helyen tipli nyomok utáni lukak tátongtak rajta. A személyzet kedves, az ételek ízletesek voltak. Bár kissé nehezményeztük, hogy a vacsorához már egy kis kancsó citromos csapvízért is majd 500 ft-ot kell fizetni. összességében jól éreztük magunkat.
Az egész szállodára ráférne a felújítás, az ételek izletesek voltak, a vacsora változatos, de a reggelinél minden reggel ugyanaz volt, egy kis változatosság jó lett volna pl. a tojásrántottát kis szalonnával, kolbásszal, hagymával stb. fel lehetett volna dobni, egy kis gyümölcs is jó lett volna, v. legalább egy kis befőtt.
A kérdések nem terjedtek ki a részletekre. A legnagyobb gond nem a szálloda adottságaival, hanem a kommunikációjával volt. Ahány emberrel beszéltünk/kérdeztük a személyzetet, annyi választ kaptunk. a honlapon talált infok fantasztikus szaunaszeánsz lehetőségét hírdették, előzetes érdeklődésünkre jelezték, hogy lehet, h lesz, lehet, h nem.
Még ott tartózkodásunk alatt sem kaptunk konkrét választ, miért nem volt. Ezt nagyon sajnáltuk. A masszőr Klaudia szuper volt, a kiszolgálás gyors és kedves volt. Érdemes lenne a szállodát kicsit feljavítani, mert a kűlcsín lehangoló volt.
Két gyerekkel töltöttem három éjszakát a szállodába, ami zavart az a szobában lévő szekrény, nagyon nyikorog , és a három ágy közül az egyik szintén. A szék teteje ahogy a Gyerek odébb akarta vinni ,az fel emelkedett a lábától. Ami még zavaró volt számomra a sötét folyosó,és a liftben felpúposodott ajzat ami baleset veszélyes is lehet,ezért azt gondolom hogy az ár kicsit magas a szolgáltatásért.
A szoba tiszta, kényelmes volt, az étkezés átlagos, picivel nagyobb választék lehetett volna. Ami viszont zavaró volt az az hogy étkezőben nagyon közel vannak az asztalok, egymásra értek a székek és nem lehetett közlekedni nem volt hely. A másik probléma a kertben minen nap ment a locsoló rendszer reggeltől estig, és ezzel nagy területet nem lehet nyugodtan használni napozásra, pihenésre.
A hotel közvetlen a Balaton partján van, ami nagyon tetszett. Viszont messzire van a kikötőtől, éttermektől. A szoba elfogadható, az ágy azonban nagyon kényelmetlen. A berendezés retro. A fürdőszobában nehezen folyt le a víz. Az erkélyről szép a kilátás. A tévében az adás szakadozott. A klímát nem tudtuk beállítani.
Az ajtót nyitó kártya nem működött, másikat kellett kérni. Köntöst nem kaptunk. Nagyon zavart a sok kutya. Probléma is adódott belőle. Az étkeztetés bőséges, viszont nem a mi ízlésünk. Az étteremben a klíma zavaró. Wellnessrészleg jó. Rajtunk kívül nem sokan használták. a hotel árban megfelelő. A személyzet rendkívül kedves, segítőkész. A környék csendes, éjszaka lehet nyitott erkélyajtó mellett aludni. Legközelebb inkább egy 4*-os hotelt választunk. A Balaton csodálatos, azért jól éreztük magunkat, de lehetett volna sokkal jobb is.
A kaja jo volt es eleg. Jo helyen van kozel a Balaton. Az etkezo sztem kicsi ekkora hotelhez. A medence is kicsi ennyi embernek es hideg a vize,de meg az ablakot is nyitva tartjak bukora hogy megjobban fazzunkA kicsi gyerekek is benne vannak katuszoval es pancsolnak,ki van rakva h labdazni tilos akkor is labdaznak a medencebe senki sem szol nekik. . A jakuzziba mint a szardinia ugy preselodtek 1x sem voltam benne.
A szálloda bútorzata, az ágyakat is beleértve, elhasználódott, felújításra, cserére szorul, a fürdőszoba már szép, a parketta is újszerű. Októberben voltunk ott, és a szobában végig fáztam. A televízió távkapcsolója nem működött. Kárpótolt, hogy a személyzet előzékeny, udvarias, az ételek finomak voltak.
Átlagos 2019. szeptember 27.üzleti partnerrel járt itt
Szeptemberben töltöttem egy éjszakát a szállodában. A szálloda messze van a központtól, de a Balaton partján van, saját stranddal. A bútorzat nagyon retró, de a fürdőszoba szépen felújított. A szobában alig van konnektor, azok is nehezen elérhetőek. A személyzet kedves és segítőkész. A svédasztalos reggeli nagyon átlagos. A wifi gyenge, a szobában alig működött.