Perkovátz Ház English Pub & Restaurant Sopron - Vendégvélemények összefoglalója
A Perkovátz Ház English Pub & Restaurant Sopron a belvárosban található, ahol a klasszikus angol pub hangulata kiemelkedő. A belső tér elegáns, hangulatos és igényesen berendezett, a tisztaság és a kényelem kiemelő elemei. A terasz különösen vonzó, legyen szó nyárról vagy kellemes estéről a belvárosi környezetben. Az ételkínálat bőséges, változatos és ízletes, az adagméret jellemzően nagy.
A kiszolgálás figyelmes és gyors, a személyzet készségesen segít az ételválasztásban és az allergén információkkal is tájékoztat. A sörválaszték gazdag, köztük angol és belga ale-ök is szerepelnek, ami erősíti a pubos élményt. A vendégek értékelik a kulturált környezetet, a különtermek és terasz adta lehetőségeket családi és üzleti ebédekhez egyaránt. A tálalás esztétikus, a fogások gusztusosan kerülnek az asztalra, és gyakran kiemelkedő a konyha ízvilága. Az ár-érték arány jellemzően kedvező, különösen a nagy adagok és a minőségi alapanyagok mellett. Összességében a Perkovátz Ház English Pub & Restaurant Sopron megbízható választás egy hangulatos vacsorához vagy ebédhez a város központjában. A hely továbbra is a jó hírnévnek megfelelően szolgálja ki a vendégeket, megőrizve a tradicionális angol pub hangulatot és a vendégközpontú kiszolgálást.
Többször jártunk az étteremben, családdal, vendégekkel, csak kettesben is. Az ételválaszték bőséges, az ételek finomak, a kiszolgálás figyelmes, gyors, és a legfinomabb barna sört mindig itt kapjuk. Elegáns, hangulatos, a terasza jó időben kiváló választás,de bent is ugyanolyan jól érezheti magát minden vendég.
Változatos, mindig megújuló étlappal rendelkező étterem. Ezidáig egyetlen egyszer okozott csalódást, amikor is a szarvascomb szeletek helyett csíkokat kaptam, és abból is keveset, illetve az áfonyával töltött almát sem véltem felfedezni a tányéron. . Ettől eltekintve, mindig azt kaptam amit rendeltem.
Ha éppen Sopronban ér az ebédidő ez az egyik olyan hely ahol szívesen töltünk el egy ebédet, mivel délben nagyon finom, laktató, és mindemellett változatos menük közül választhatunk. Ha az ember meg nem menüt szeretne enni akkor is finom ételekkel, és kedves előzékeny pincérekkel, jó kiszolgálással találkozik.
Itt a honlapon azt írták Sopron legjobb étterme. Messziről jöttünk, és az ajánló alapján jöttünk ide. Mindhárman ugyanazt kértük. Mindhárman mást kaptunk. Reklomációnkra az volt a válasz, hogy mi rendeltük rosszul. Mindhárman? Máshol elnézést kértek volna és meghívtak volna egy italra, vagy elengedtek volna a számlából egy bizonyos összeget.
Itt nem ez történt. SZépen felszámlázták a tévesen kihozott ételt, ami természetesen drágább volt az általunk rendeltnél. Se "egészségükre", se "viszontlátásra" nem volt.
A Perkovátz ház étterem egyike Sopron legjobbjainak, mármint ami az ételek minőségét és a hely eleganciáját illeti. Az árak ehhez mérten magasabbak a soproni átlagnál, de talán éppen ezért presztízst jelent üzleti ebédet/vacsorát tartani itt.
A hangulat illő az "English Pub" elnevezéshez, a hely( a bárpult, az asztalok mérete és a berendezés valamint a külön terem sajátos hangulata)valóban egy kellemes kis londoni étteremre emlékeztet. Az étterem kedvelt találkozóhelye a Sopronban élő, vagy átutazó "külföldieknek" is.