A Hotel Lövér Sopron egyik legkedveltebb részén, a Lövérekben helyezkedik el, nyugodt és szép környezetben, és kényelmes szobákkal, változatos programokkal, jól felszerelt konferenciarészleggel várja kedves vendégeit.
Párommal kettesben foglaltuk le a szállást még tavasszal. - Elvileg 14 órától lehet elfoglalni a szállást, mi 3/4 3-kor értünk oda és még így is kellett várni 3/4 órát, mire kaptunk kulcsot (ráadásul nem is az eredetileg kiírt szobába, mert az még akkor sem volt kész. . . ).
- Egyik nap felnéztünk a teaházba, az elvileg letakart citromos edénybe belekukkantva megcsodálhattuk a helyi muslica fauna néhány tagját. Maradt a citromlé. - Nem volt klíma a szobában. - Vegaként szembesültünk azzal, hogy az esti vacsoránál szinte minden köretet hússal tálalnak, ilyennel még eddig sehol se találkoztunk, ez eddig sehol se okozott problémát, mert a 4-5 köretből, salátákból mindenhol jóízűen lehetett enni. Itt első nap egyedül a krumpli, második nap a rizs volt húsmentes, harmadik este már semmi! Természetesen kérésünkre összeraktak nekünk külön ételt, de könyörgöm, az osztrák határ közelében a XXI. században képezzék már ki a szakácsokat legalább alap dolgokra a vegetarianizmussal kapcsolatban. A vega nem aszt jelenti, hogy íztelen, fűszermentes gyorsan kifőtt padlizsán. . . (Hangsúlyozom, eddig minden svédasztalnál megtaláltuk a nekünk valókat, vagy előre lebsezéltük a séffel és már azzal várt minket, itt sajnos - bár szintén egyeztettem a séffel és a fentiek miatt többször is szóltunk - nem nagyon akarózott rájönni senki, mit is lehetne tenni. ) - Az uszodai rész reggel csak 7-kor nyitott és este 8-ra (hétvégén a leírás szerint 9-re) már kiterelték belőle az embereket, nem igazán értem, miért nem lehet reggel minimum 1 órával korábban nyitni, este meg akár 10-11-ig is nyitva tartani. - Billiárdasztalt én is kipróbáltam volna, frissíteni kéne a szolgáltatásokat tartalmazó tájékoztatókat a szobákban. - A medence és pezsgőfürdő kicsi egy ekkora befogadóképességű szállodához mérten. + Wifi volt a szobában már ingyenesként, ez pozitívum és a személyzettel se volt gond. Összességében sajnos a fentieket figyelembe véve nem volt jó számunkra az ár/érték arány. Vegáknak semmiképp se ajánlom, de a többi miatt is maximum azoknak, akik a jó levegő miatt akarnak menni. Persze én is hibás voltam, hogy jó előre nem egyeztettem le írásban a kajánkat, de ez számomra is tanulság volt.
A két nap alatt nagyon jól éreztük magunkat a szállodában. A személyzet nagyon kedves és közvetlen volt, igyekeztek mindenben a segítségünkre lenni. A wellness szolgáltatással is nagyon meg voltunk elégedve, már a masszázs megérte az utat. Az ételek nagyon finomak voltak, a svédasztalos kínálat pedig lehetővé tette, hogy a kedvünknek és ízlésünknek megfelelően kombináljuk az ételeket.
Amit hiányoltunk az a minibár volt, valamilyen oknál fogva nem volt feltöltve. Összességében nagyon jóra értékelném a hotelt az ellátással együtt. Biztos vagyok benne, hogy még találkozunk a kedves személyzettel, mert biztos vissza térünk még egy újabb kényeztetésre!
Kedves Kiss Anett!
Szívből köszönjük visszajelzését, örülünk, hogy elégedett volt szolgáltatásainkkal. A szobai minibárokat a jövőben csak abban az esetben töltjük, ha vendégeink ezt kérik, illetve ha a bekészített listán szereplő italokat megrendelik. Elnézésüket kérjük, ha nem kaptak megfelelő tájékoztatást erről a lehetőségről.
A szálloda jól megközelíthető, szép helyen található. A személyzet nagyon kedves, segítőkész. A szobák berendezése ízléses. Minden tiszta volt. Mi két egymás melletti szobában voltunk, ezek középen egy ajtóval összenyithatók. Fürdőben nagy tükör és kád. A matracok kényelmesek. Klíma nem volt, egy ventillátor volt az asztalon.
A szállodában belső medence, jakuzzi, konditerem és sportprogramok voltak, minden a meghirdetettnek megfelelően. A gyerekeknek játszószoba van a fszti recepciónál. Wifi nem igazán működött. Félpanziós csomagot vásároltunk. A svédasztal kínálata és minősége rendben volt. A reggelihez, vacsorához volt friss gyümölcs és sütemény is. Az étterem mellett lévő mosdó/pelenkázó is tiszta. Az étteremben van etetőszék. A felszolgálók egytől-egyig illedelmesek, segítőkészek+++++:) Azonban itt megjegyezném hogy a vacsora idején már annyi szúnyog van az étteremben hogy nem lehet megmaradni tőlük:( Nyitva van a teraszajtó és az erdőből rengeteg vérszívó száll be az étterembe, a vendégek azt sem tudják h mivel hessegessék, csapkodják őket. Ezt leszámítva nagyon jól éreztük magunkat a négy pici gyerekkel és máskor is visszajövünk:)
Kedves Tóth Brigitta!
Köszönjük visszajelzését, szívből örülünk, hogy szolgáltatásaink és kollégáink vendégszeretete elnyerte tetszésüket. Az erdő közelsége, illetve az elmúlt napok időjárása miatt sajnos több volt a szúnyog, a kellemetlenségért szíves elnézésüket kérjük.
A megérkezéstől kezdve, a kijelentkezésig minden csodálatos volt. A személyzet kedves és figyelmes,/például névnapom alkalmából felköszöntöttek/ a reggeli és vacsora finom és bőséges volt, az étterem személyzete maximálisan vendég orientált,/nem csak azért mert kérésünket tolmácsolva a következő vacsoránál ott volt a gyümölcsleves,/ A szoba ,fürdőszoba tiszta, mindennap megkérdezték mit kérünk és azonnal teljesítették, Ami hiányzott: szervezett kirándulás, Negatív tapasztalat? Elfelejteti a csodálatos környezet és a kedves emberek.
A szállodában majd egy hetet töltöttünk párommal. A recepción segítőkészek, s a szállodában történő egyéb kiszolgálás is remek volt. Az ételek sokfélék, ízletesek, a pincérek jó kedélyűek:) A konditerem és ping-pong nagyon jó, hogy van, kissé át lehet mozgatni magunk.
Kisebb hiányosság, hogy nincs a gyerekeknek pancsoló, így a pezsgőfürdő és a kis úszómedence közt ingáznak. . .
Kedves Vendégeink!
Szívből köszönjük visszajelzésüket, nagyon örülünk, hogy a kiszolgálással, kollégáink vendéglátásával elégedettek voltak. A nyári időszakban több kisgyermekes családot is vendégül látunk, az esetleges kellemetlenségekért elnézésüket kérjük. Sok szeretettel visszavárjuk Önöket szállodánkba.
Remekül éreztük magunkat. A környezet lehetővé tette, hogy a szervezett programokon kívül tartalmas kirándulásokat is tegyünk. Ami nekünk kicsit zavaró volt, az a szállodai uszoda zsúfoltsága. Bár lehet, hogy mi választottunk rossz időpontot a pancsolásra. A szállodát jó szívvel ajánlom gyerekes családoknak.
Kedves Vendégeink!
Köszönjük visszajelzésüket, örülünk, hogy jól érezték magukat szállodánkban. A jövőben is sok szeretettel várjuk Önöket!
A Hotel Lővér egy kényelmes szálloda. Ár-érték arányban volt a szállás és a szolgáltatások. Tetszett: Folyamatosan töltik fel a svédasztalt. Kedves személyzet.
Nem tetszett: Konditerem levegőtlen és nem tiszta. Kicsi medence. Kirándulás, egyéb programokra való felhívás hiánya. Zenés esti rendezvény hiánya
Kedves Vendégeink!
Nagyon örülünk, hogy szállodánkban pihentek. A konditeremmel kapcsolatos észrevételüket sajnálattal olvastuk, kivételes esetről lehet szó, amelyért elnézésüket kérjük. Szívből reméljük, hogy máskor is vendégül láthatjuk Önöket szállodánkban!
A klíma nagyon hiányzik a szobákban. Már két gyerekkel szűkösen fértünk el. Kár, hogy a biliárd asztal megszűnt, a gyerekek nagyon számítottak rá. Kisgyerekek miatt örültem, hogy volt a vacsoránál főzelék is. A wellness részleg tetszett, bár nem túl nagy, de tiszta, kellemes, kedves személyzettel.
Egyébként egy kellemes hely, gyönyörű környezetben. Jól éreztük magunkat összességében.
Kedves Lengyel Adrien!
Nagyon köszönjük visszajelzését, szívből örülünk, hogy jól érezték magukat nálunk. Szállodánk valóban nem légkondicionált, az erdő közelsége általában enyhíti a nagy meleget, de sajnos a több napos hőség nálunk is érezhető. A szabad kapacitás függvényében szobai ventilátorokat tudunk vendégeinknek biztosítani.
A gyermekkel érkezőknek a szabad kapacitás erejéig egylégterű családi vagy összenyitható szobák állnak rendelkezésre, nagyobb gyermekek esetén ez utóbbit ajánljuk. Bízunk benne, hogy máskor is ellátogatnak hozzánk, sok szeretettel várjuk Önöket.
Ez a szálloda egy családbarát szálloda. Ott jártunkkor nagyon jól éreztük magunkat. Mindennel maximálisan meg voltunk elégedve. A személyzet udvarias, szolgálatkész, az ellátás kitűnő, a szobák kényelmesek. Talán egy észrevételt tennék: a családi szobában ahol nincs erkély, kellene a fürdőszobába valamilyen törölköző szárítására alkalmas lehetőség.
Május elsején itt töltöttünk három napot. Olyan jól éreztük magunkat, hogy ősszel visszamegyünk és megtoldjuk még egy nappal az ottlétünket. Jó programok, kirándulási lehetőségek vannak.
A szocializmuzban épített, akkor szuper színvonalú szálloda, ahogy megmaradt azon a színvonalon. Látszik, hogy érdemi felújítás nem volt. A személyzet szinte kivétel nélkül udvarias, segítőkész, kedves. Úgy tűnik, nem "betanult" stílus, hanem jó részüknél belülről jön a maga természetességével. Nem ártana pl.
a párnákat lecserélni, a meglévők kritikán aluliak! A reggeli kissé szűk választékú, de a meleg étel (rántotta, sült kolbász, főtt virsli) jó minőségű. A főételek (félpanzió) eléggé "fantáziátlanok", egysíkú és szűk a választék. A séf szerintem nem igazán bontakozott ki. Lehet, hogy ez az alacsonyabb vendégforgalom miatt is van? Higgyük ezt. . . . A sütemények viszont finomak, és bő a választék. Jó az ingyenes welness, de a WIFI a szobákban is lehetne ingyenes. Nem hiszem, hogy ez nagy bevételkiesést eredményezne. Vagy a bevételből fizetik ki a telepítés költségeit? Akkor érthető a díjszedés a szobában. . .
Kedves Vendégünk!
Nagyon örülünk, hogy vendégül láthattuk, köszönjük, hogy értékelte szolgáltatásainkat. Szállodánk tavaly ünnepelte 30. jubileumát. Az építés óta természetesen történtek felújítások, illetve folyamatos karbantartással igyekszünk szállodánk színvonalát megőrizni.
Szívből sajnáljuk, hogy nem tudtunk elvárásainak maradéktalanul megfelelnünk, de bízunk benne, hogy összességében kellemes napokat töltött nálunk és lesz még alkalmunk vendégünkként üdvözölni Önt a Hotel Lövérben.
9400Sopron, Várisi u. 4.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
Kijelentkezés
Wellness szolgáltatások
• fedett úszómedence • Fitnessz center • Spa & wellness center • pezsgőfürdő • napozóterasz
Internet
• Ingyenes WI-FI a szobákban
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Parkolás a szálloda előtt, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Kis testű kutya, 15 kg-ig: 3500 Forint / nap (Foglalás szükséges)