Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Szállások az erdők ölelésében – ilyen a tökéletes pihenés

Létezik kellemesebb napindítás, mint ébresztőóra nélkül kelni az erdő hangjaira, miközben tudod: a napod felhőtlen wellnesszel és kiváló programokkal telik majd? Aligha! Szóval ne habozz, nézd meg, melyik szuper szálláshelyre foglalnál szívesen! Élvezd a természet közelségét, ahol talán az erdő lakóival is találkozhatsz!

 

Panoráma Hotel*** (Noszvaj)

Egy fenyveserdő és egy szőlőbirtok övezi a Bükk lankáin rejtőző Panoráma Hotelt, ahol barátságos szobákban sziesztázhatsz. A svédasztalos, kiadós reggelit követően felfedezőútra hívnak a környék látnivalói, kirándulóhelyei, mely után a 3 jakuzzis wellnessben töltődhetsz fel. Ne hagyd ki a szaunákat és a sószobát sem – utóbbiban a gyerekeknek szuper homokozót is kialakítottak. Ha esetleg mégis ráunnál a láblógatásra, teniszezni és dartsozni is tudsz. Tovább a Panoráma Hotel Noszvaj szállásajánlataihoz>>

Szállások az erdők ölelésében - Panoráma Hotel*** (Noszvaj)Szállások az erdők ölelésében - Panoráma Hotel*** (Noszvaj)

 

 

Hotel Lövér***sup (Sopron)

Sopron tüdejében, mesés zöld környezetben fekszik a Hotel Lövér. A 180 kényelmes szoba mindegyikéhez tartozik erkély is, így bármikor élvezheted az erdő közelségét. A kellemes wellnessoázisban úszómedencét, pezsgőfürdőt, szaunákat is találsz, de ha belecsapnál idén az életmódváltásba, akkor biztos örülni fogsz a helyi, jól felszerelt konditeremnek is. A szenzációs étteremben tett íztúra után ráadásul beülhetsz a fenomenális feketéket kínáló kávézóba is. Tovább a Hotel Lövér szállásajánlataihoz>>

Szállások az erdők ölelésében - Hotel Lövér***sup (Sopron)Szállások az erdők ölelésében - Hotel Lövér***sup (Sopron)

 

 

Hotel Narád**** (Mátraszentimre)

A Mátrai kalandokról a Hotel Narád fantasztikus wellness szállodája gondoskodik. A Narád völgyre tekintő gyönyörű szobáktól a tágas családi apartmanokig, minden szállóvendég megtalálja itt a számításait. Ez az erdei hotel maximálisan gyermekbarát is, amit a játszótér, a gyerekszoba és a kedves animátorok is bizonyítanak. Pingpongozz, bérelj kerékpárt, teniszezz! A fáradt izmaidat pedig lazítsd el a 350 négyzetméteren elterülő wellnessben! Tovább a Hotel Narád szállásajánlataihoz>>

Szállások az erdők ölelésében - Hotel Narád**** (Mátraszentimre)Szállások az erdők ölelésében - Hotel Narád**** (Mátraszentimre)

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
10 kirándulástipp a következő meseszép kiruccanásaidhoz
Egyedülálló sziklaformák, páratlan panorámás kilátók, csörgedező vízesések, eldugott erdei útvonalak, rejtélyes pincesorok, kápolnák, templom- és kastélyromok – csak hogy néhányat említsünk arról a legújabb listánkról, amin te is biztosan találsz kedvedre valót! Szemezgess, inspirálódj és vedd nyakadba az országot!

 

 

Ambient Hotel & AromaSPA**** (Sikonda)

A Mecsek bájos völgyteknőjében megbújó, gyermekbarát Ambient Hotel & AromaSPA-ban végre fellélegezhetsz. Szó szerint, ugyanis a harapnivalóan tiszta levegő mellett a teljes békét és nyugalmat is megtapasztalhatod. Az erdő közelében elhelyezkedő szállodában illatos, ámulatba ejtő szobakínálat fogad, amit csodás gasztro- és wellnessélmények egészítenek ki. Merülj el a termálvízben, élvezd a szaunafelöntéseket, vedd igénybe a SPA kezeléseket és szórakozzatok a családdal a játékteremben! Tovább az Ambient Hotel szállásajánlataihoz>>

Szállások az erdők ölelésében - Ambient Hotel & AromaSPA**** (Sikonda)Szállások az erdők ölelésében - Ambient Hotel & AromaSPA**** (Sikonda)

 

 

Kőkapu Vadászkastély és Hotel & Apartments (Nagyhuta)

A festői Zemplén hegyei között lelhetsz rá a Kőkapu Vadászkastély és Hotel & Apartments-re, ahol a természet segít megszabadulni a felgyűlt stressztől. Kóstold meg a ragyogó étterem erdei ízeit, tegyél egy sétát szomszédos tó körül, az esti koktélod kíséretében pedig bowlingozhatsz vagy biliárdozhatsz is! Ráadásul a kastélyudvar kiváló wellnesskalandjai sem hagynak majd unatkozni. Pezsgőfürdőzz és szaunázz határok nélkül! Tovább a Kőkapu Vadászkastély szállásajánlataihoz>>

Szállások az erdők ölelésében - Kőkapu Vadászkastély és Hotel & Apartments (Nagyhuta)Szállások az erdők ölelésében - Kőkapu Vadászkastély és Hotel & Apartments (Nagyhuta)

 

 

Hotel Ózon & Luxury Villas****sup (Gyöngyös)

Luxus feltöltődésben lehet részed a Hotel Ózon & Luxury Villas meseszép szállodájában, ahol nem kell kompromisszumokat kötnöd a nyaralás alatt. A varázslatos szobakínálatra a koronát a még fényűzőbb luxuslakosztályok teszik fel. Lépj be a 3 szintes, exkluzív panoráma wellnessbe, ahol élménymedencék, pezsgőfürdő, szaunák, vízi csúszda és még számos más kaland vár. Sőt, még a Kékestető lebilincselő látványában is gyönyörködhetsz! Tovább a Hotel Ózon szállásajánlataihoz>>

Szállások az erdők ölelésében - Hotel Ózon & Luxury Villas****sup (Gyöngyös)Szállások az erdők ölelésében - Hotel Ózon & Luxury Villas****sup (Gyöngyös)

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Mesés falvak Magyarországon hegyvidékek tenyerén
Az őszi-téli időszak mindig a befelé fordulás, az elmélyülés időszaka, melyet egy tartalmas kirándulással is összeköthetünk a szállingózó falevelek vagy csillogó hópelyhek között. Ezúttal olyan hegyvidéki falvakat gyűjtöttünk csokorba, amik magával ragadó hangulatukkal, látnivalóikkal, tanösvényeikkel nyomban emlékeztetnek majd rá, mennyire csodálatos hely Magyarország.

 

 

Szent Hubertus Panzió (Parádsasvár)

A rusztikus berendezésű Szent Hubertus Panzióban hamisítatlan erdei lakban kapcsolódhatsz ki, távol a stressztől. Lassulj le egy barátságos társasjátékozással, biliárdozz egyet vagy látogasd meg a wellnesszrészleget! A szaunák kellemesen ellazítanak majd, a relaxációt pedig a vízsugármasszázst nyújtó pezsgőfürdőben maxolhatod ki. Ha kedveled a vadételeket és a magyaros ízvilágot, akkor kedvedre való lesz a remek konyhával rendelkező étterem is. Tovább a Szent Hubertus Panzió szállásajánlataihoz>>

Szállások az erdők ölelésében - Szent Hubertus Panzió (Parádsasvár)Szállások az erdők ölelésében - Szent Hubertus Panzió (Parádsasvár)

 

 

Rácz Tanya**** (Orfű)

Válaszd a Mecsek lábánál húzódó Rácz Tanyát, melynek bájos vidéki hangulata és családbarát légköre egykettőre átragad majd rád! A 24 komfortos szoba, a segítőkész személyzet, valamint a változatos programkavalkád miatt mindenképp érdemes ide foglalni. A lovaglás, a horgászat, a kalandpark, a túrázás mellett beltéri sportolási lehetőségek közül is válogathatsz. Fallabda után pedig vesd bele magad a szaunázásba és kérj egy frissítő masszázst! Tovább a Rácz Tanya szállásajánlataihoz>>

Szállások az erdők ölelésében - Rácz Tanya**** (Orfű)Szállások az erdők ölelésében - Rácz Tanya**** (Orfű)

 

 

Forest Hills Hotel & Golf**** (Zirc)

A Bakony fővárosának, Zircnek a szépsége hamar magával ragad. Fedezd fel a Forest Hills Hotel & Golfból indulva a látnivalókban gazdag környéket nordic walking vagy kerékpározás közben! A beltéri kikapcsolódást számos társasjáték és igényes wellness biztosítja, de golfozni, valamint teniszezni is tudsz majd, ha a sport megszállottja vagy. Tovább a Forest Hills szállásajánlataihoz>>

Szállások az erdők ölelésében - Forest Hills Hotel & Golf**** (Zirc)Szállások az erdők ölelésében - Forest Hills Hotel & Golf**** (Zirc)

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Túrázz a Kemenesalja legendás hegyén, amit a régi öregek szerint az ördögök építettek Lucifernek! Mászd meg a Vértes sziklaszirtjéről őrködő Csókakő várát, merülj el a „dolce vita”, azaz az édes élet érzésben Villányban, vagy találj rá Magyarország többi szuper, egynapos kirándulásra alkalmas úti céljára is!
„A világ egy könyv, és aki nem utazik, az csak egyetlen lapját olvassa el.” Kövesd Szent Ágoston útmutatását, és tölts több időt a természetben, mert a felfedezés élménye mellett számos szuper indokunk van, amiért megéri túrafelszerelésbe öltözni 2024-ben is. Kirándulj Magyarország csodás helyein, mert közben a testi-lelki egészségedért is sokat tehetsz!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
Tündérek lábnyomai és vad sziklavilág: 8 kivételesen szép látnivaló és kirándulóhely Magyarországon
Ismered a vízmosta Tündér lépcsőt? A Bél-kő vadregényes szikláit? Vagy az erdőben rejtőző, titokzatos Pálos kolostorromot? Ezek a csodákat tartogató kirándulóhelyszínek egytől egyig fantasztikus, hangulatos túrákat ígérnek tavaszra. Fedezd fel valamennyit!
Mozdulj ki a fővárosból! – 10 lenyűgöző látnivaló és kirándulóhely Budapest környékén
Fővárosunk vitán felül egyedülálló, azonban ha már felfedeztük Budapest csodáit érdemes, akkor egy kicsit távolabb is merészkednünk a városi forgatagtól. Lélegzetelállító kirándulóutak, kastélyok és múzeumok várnak, ha autóba vagy vonatra pattanva a városon túli régiókat is jobban megismernénk.
10 különleges látnivaló Magyarországon, amit érdemes felkeresni
Bármerre járunk az országban, lépten nyomon lenyűgöző látnivalókba botlunk. Fedezzétek fel Magyarország eldugott kincseit és mesebeli tájait, és bár az érdekességek listája végtelen hosszú, mi mégis mutatunk most 10 helyet, amit érdemes felkeresni.
10 lenyűgöző kirándulóhely Budapest környékén egynapos kiruccanáshoz
Türkizkék bányató, elbűvölő vízesés, tündéri vízimalom, valamint évmilliókról mesélő barlangok, sziklák és szurdokvölgyek felé vettük az utunkat, hogy csokorba szedjük nektek a legjobb Budapest környéki kirándulóhelyeket, melyek felkereséséhez egyetlen nap is elegendő.