La Contessa Kastélyhotel Szilvásvárad bemutatkozása
Szilvásváradon, a Bükk fennsík zöldjében várja vendégeit a La Contessa Kastélyhotel. A négycsillagos szálloda modern felszereltséggel és kényelemmel társítja az épületéből sugárzó eleganciát, és a modern szobák meg a kiváló étterem mellett a pinceszinten különleges wellness részleget is kínál.
Csodálatos környezetben, kifogástalan kiszolgálás mellett, varázslatos 3 napot töltöttünk a szilvásváradi La Contessa Kastélyhotelben. Feledhetetlen hegyvidéki elhelyezkedés, hibáltan infrasrtuktúra, odafigyelés, kényelem és luxus jellemez mindent és mindenkit. Mindenkinek ajánlom akár páros, akár családi pihenésre vágyik! *****
A kastélyszálló épületei az erdőben már megadják az alap hangulatát. Mi nem a fő épületben, hanem Udvarházban kaptunk szobát, ami szép napfényes meleg időben még kellemes is az étterem és a wellness részhez rövid sétával. Étkek finomak, ízéletesek, igaz hétvégére teljesedett ki, bővebb svédasztalos választékkal, gyümölcsökkel.
Szabadtéri nagy medence a nyár kezdetén kifejezetten élmény. Szalajka völgy az erdőben természetet kedvelőknek a kisvasúttal még a nem kifejezetten túrázóknak is kellemes sétára ad alkalmat. 5 napot gazdag programokkal el lehet tölteni. Ajánlom.
Várakozásainkon felülmúló két napos felejthetetlen élményben és pihenésben volt részünk a gyönyörű időben, a szilvásváradi La Contessa hotelban!A visszatérés lehetősége nem kérdéses a számunkra! Remélhetőleg minél előbb!
Csodálatos helyen található a hotel, a személyzet kedves, figyelmes. Egyetlen dolog volt amivel nem nyerte el a tetszésünket, hogy a 3 napból két este már előre elkészített étlappal várták a vendégeket . Így sajnos nem volt olyan jellegű választási lehetőségünk mint más szállodákban. A talpmasszázs 20 perc helyett csak 15 perces volt.
A szálloda szép környezetben helyezkedik el. Kedves személyzet, finom ételek, a wellness részleg is megfelelő. Tetőtéri szobában voltunk elhelyezve, aminek hátránya, hogy a kis ablak miatt kevés fény szűrődött be, illetve hűvös volt. Összeségében nagyon jól éreztük magunkat, még biztos visszatérünk.
La Contessa Kastélyhotel válasza
Kedves Vendégünk! Örömünkre szolgál, hogy jól érezték magukat nálunk, reméljük mielőbb újra a vendégeink között üdvözölhetjük Önöket.
2017. április 10., La Contessa / Sales, La Contessa Kastélyhotel
A személyzet maximálisan kedves, a wellness részleg kiváló. Többféle szauna, úszómedence van, kényelmesen lehet pihenni. A szoba és a kastély nagyon ízlésesen van berendezve.
La Contessa Kastélyhotel válasza
Kedves Vendégünk! Örülünk, hogy jól érezték magukat, reméljük mielőbb újra a vendégeink között üdvözölhetjük Önöket.
2017. április 10., La Contessa / Sales, La Contessa Kastélyhotel
Kettő éjszakát töltöttünk barátnőmmel Szilvásváradon a La Contessa Kastélyhotelben. Az udvarházban kaptunk szállást. A szobák kényelmesek, viszont egyetlen dolog nagyon hiányzott. Hűtő szekrény a szobából. 4 csillagos szállodában, még nem találkoztam, hogy nincs hűtő, mini bár. Ez főleg nyáron, nagy hátrány.
Nem a legjobb vezérlésű a szoba hőfoka. Központi vezérlés van, nem lehet egyedileg szabályozni. Ezeket a pici hibákat leszámítva, nagyon jónak értékelem a Hotelt. Kényelmes az ágy, ami nagyon fontos. Kellemes a wellness részleg, nagyon jó az úszó medence, és lazító hatású a sok élmény elem. Ajánlani tudom másoknak, igazán nyáron a táj még rátesz a felejthetetlen élményre.
Két éjszakát töltöttünk el a Castle Hotel La Contessa-ban. Bár az udvarházban voltunk elszállásolva, de a szoba stílusa illeszkedett a főépület stílusához a bútorzatot tekintve. A wellness részleg is elnyerte tetszésünket, viszont a feleségem szerint a medence vize lehetett volna melegebb, de úszáshoz véleményem szerint megfelelő.
Először jártunk a szállodában,de ajánlani tudom mindenkinek. Szép környezet,a kastély épülete is minden igényt kielégít. Csendes,pihentető hétvégét szerettünk volna,és azt is kaptuk. A személyzet minden kérésünket azonnal teljesítette. Bár előzetesen olvastam negatív véleményeket a személyzetről,egyáltalán nem tapasztaltam,sőt kifejezetten kedvesen viselkedtek velünk.
Az étkezéseknél felszolgált ételek minősége és változatossága megfelelő volt. Az eltöltött két éjszaka alapján csak jót tudunk írni a kastélyról. Interneten foglaltuk a szállást,korrekten azt kaptuk,amit ígértek.
La Contessa Kastélyhotel válasza
Kedves Kéninger Zoltán! Köszönjük szépen, hogy időt szánt az értékelésre, visszavárjuk Önöket!
2017. április 7., La Contessa / Sales, La Contessa Kastélyhotel
Klassz! ! Kis családunkkal töltöttünk 4 napot a La Contessában, Január elején. Mindannyian 10-ből 10-re értékelnénk az egész helyet. Tiszta volt, kedvesek voltak, a hotel gyönyörű! A wellnes részlegen, alig voltak emberek ( ez nekem előny) és minden szolgáltatás működött.
A reggeli és a vacsora is svédasztalos volt, ízletes, nagyon sok finom fogás közül lehetett válogatni. Nyugalom volt, béke, és pihenés. Talán az egyetlen amit megemlítenék, hogy a gyerekeknek nem volt egy játszó szoba, vagy sarok :-) Köszönjük szépen ezt a szép pihenést.