A Komár-Esztergom megyei falut több kirándulóhely és horgásztó veszi körül. Kialakítás alatt áll a falu üdülőterülete, mely Vértessomló és Környe között helyezkedik el, a római erőd maradványainak helyén. Vértessomlón található Vitányvár XIV. századi romja, a Mária kegyhely, megy országos jelentőségű műemlék és az Eszterházy-kastély.
5 nap a Bakony Resort +16 ban, Nagyon szép környezet, sok kirándulási utvonal indul. kedves személyzet. Nagyon finom ételek a 2 étteremben. Kényelmes szobák. Dámszarvasok is aranyosak voltak. Szabadidős tevékenység: csocso, png.pong, társasjátékok. Kártyák. Unatkozni nem lehet. ÉS még van Wellnes
Zirci kiránduláson kerestük fel az éttermet. Hangulatos, kivül, belől. Nem sokan voltak, rossz idő volt nagyon. Bőséges választék, finom ételek, nagy adagokkkal kellett begbírkózni. Kedves személyzet. Az ár - érték arány jónak mondható. Kicvsit hidegvolt bent, nem bírta a kandalló. Ajánlom,...
Többször volt szerencsénk már itt fagyizni és mindig nagyon finom ízű fagyikat sikerült választanunk. Nem jeges, hanem krémes a fagylalt, sok - sok választékkal. Bármikor szívesen eszem itt. Ha jól tudom "Vándorként" is működik fesztiválokon, kis kocsiból árulnak olyankor. Jó ötletnek tartom!