A négycsillagos színvonalú Patak Park Hotel 2012 júliusában nyílt meg Visegrádon. Az erdővel sűrűn borított Apátkúti-patak partján helyezkedik el. Hegyvidéki környezettel és egyedülálló levegővel, patakkal várja kikapcsolódni vágyó vendégeit.
A hotel számos lehetőséget kínál azon vendégek számára is, akik az aktív kikapcsolódás érdekében látogatnak el ide.
Bár csak egy éjszakát töltöttem itt el, azt kell mondanom, hogy az nagyon kellemes volt. A szálló közvetlenül az erdő mellett helyezkedik el. A nyugalom szinte tapintható. Legjobban a kültéri jacuzzi kád tetszett, meg a szaunák. A szoba (lakosztály) nagyon jó és kényelmes volt.
Azt hittük feleségemmel, hogy méltóan tudjuk megünnepelni házassági évfordulónkat az első nap után még ez volt a benyomásunk, de a második nap már szinte katasztrófa volt. Abszolút nem vendégbarát kiszolgálás jellemezte őket az ott tartózkodásunk ideje alatt. A recepciós hölgy aranyos volt meg minden,csak kicsit bizonytalan.
Az étterem és a konyha együttesen nálam a borzalmas kategóriát verte, de azt magasan 4****an. Ami a probléma két félpanzós vacsorát fogyasztottunk volna el (jelzem nem kuponos oldalon foglaltunk)szóltam a felszolgáló úrnak, hogy ez nem igazán kecsegtető számunkra. . . . no de valljuk be, hogy egy lecsós máj és egy paradicsomos tészta vicc kategória szerintem egy 4 csillagos szállodában. Kérésünkre oda jött a szálloda vezető hölgy akinek a nevére nem emlékszem és fejünkhöz vágta, hogy maguk biztosan kuponosok meg stb felajánlotta, hogy kapunk 1000 ft kedvezményt ha a'la carte étkezünk! Mondom ez vicc nem lehet a félpanziós vacsora értékében a'la carte enni(sok helyen megfordultunk már, de ilyennel még nem találkoztunk) . . . no itt elszakadt a céérna és inkább más helyen vacsoráztunk. Elég keserű szájízzel távoztunk e helyről ahová biztosan nem térünk még egyszer vissza. A reggeli (kevés választék, hangyák a méz/lekvár körül + tejben is) az agyoncsapott légy még 3. napon is ott sütkérezett a reggeli napsütés csodás pompájában.
Barátnőmmel 3 éjszakát töltöttünk a Hotelban. Erkélyes szobát kértünk. Azt kaptuk amire az előzetes tájékozódás alapján számítottunk. Voltak kisebb hibák, mint pl. a 3. Tv távirányító volt csak jó, a wellnes részlegben nem ment a falióra, illetve engem zavart hogy kamerák voltak a jakuzzi felett. A kábeles internet sem volt jó elsőre.
A tv-s , internetes hibák kis utánajárással és a személyzet barátságos és nyitott hozzáállásával gyorsan megoldódott. A szobánk igényes, tiszta és jól felszerelt volt. Az erkélyről gyönyörű panoráma tárult elénk az erdőre nézve. A légkondi életet mentett. Az ételekkel is meg voltunk elégedve.
Mindennel maximálisan elégedettek vagyunk a párommal, a szálloda tényleg olyan volt, mint amilyennek elképzeltük. Az ár/érték arány is rendben van, az ételek rendkívül ízletesek voltak és bőséges adagokat szolgáltak fel belőlük, képzett és kedves pincérek. A szoba tiszta volt és modern, teljes mértékben szolgálta a kényelmünket.
Igaz, a falak kicsit vékonyak és néha a horkolás áthallatszott, valamint egy fiatal csoport is "elég jól" érezte magát késő éjszakáig, holott a házirendben benne van, hogy 22:00-6:00-ig kötelező a teljes csend és a dohányzás mentes magatartás, sajnos tőlük a szálloda vezetősége ezt még sem követelte meg rendesen. A wellness használata is kimaradt, ugyanis egy pár azt ott létünk alatt kisajátította magának, amikor mi mentünk volna, állandóan ott voltak, de ez sem akkora baj, ugyanis mi nem azért mentünk. A reggeli elfogyasztása a ködös erdő és a hűs patak mellett kárpótolt mindenért. Az erdei fitness liget nagyon tetszett nekünk és ajánljuk mindenkinek, aki szeret egy kicsit túrázni és a szabad levegőn mozogni. Összességében nagyon elégedettek vagyunk a szállodával és az ott töltött két nappal. Köszönjük az ott dolgozóknak és ajánljuk mindenkinek, aki azt fontolgatja, hogy ellátogat a Park Hotelbe.
A szálloda közel sem nevezhető 4csillagosnak, erős 3as talán. A párommal 2 éjszakát töltöttünk el akciós (30E) áron. Szállás kifizetés után 1 héttel még nem kaptam meg a visszaigazolást, írtam emailt és hirtelen küldték is. A szálloda honlapján a Dunakanyart említik, de a szállodából semmit se látni abból.
Az akcióhoz járt 2 db 2000 Ft-os masszázs kupon, a helyszínen derült ki, hogy a 30perces masszázs 6500 Ft, így kettőnkre 9000 Ft-ot kellett volna még ráfizetni, persze nem éltünk a lehetősséggel. Az erdei fitnes 2 db mászókát takar. . . A szobák tiszták, modern stílusban felújítottak, a zuhanykabinnak nincs ajtaja, se zuhanytálcája, így 3 cm víz állt a fürdőszobában. A jakuzzit lehet privát használatra kérni, bár 3 perc tartózkodás után 4 vendég volt már mellettünk a medencében. . A reggel változatos és jó. Ez nem mondható el a vacsoráról, tipikus menza kaja, mirelit, kevés, íztelen. Rizses hús és rántott cukkini közül lehetett választani egyik este, ez 4csillagos színvonal lenne? ! De ez még mind semmi, amikor a máglyarakás tetején egy hajszálat találtam, elment az étvágyam. A tájékoztató papíron az állt, hogy 18-21 óra között lehet vacsorázni, 19:45kor a szobatelefonon hívott a recepciós, hogy mikor akarunk már enni, ilyet se tapasztaltam még egyik szállodában sem. Továbbá egy 4csillagos szállodától elvárható lenne, hogy WIFI legyen a szobában. Akciós áron talán megérte a szálloda, de normál árat biztos, hogy nem fizetnék érte. A tapasztalataim alapján nem valószínű, hogy visszamegyek újra, és másoknak sem fogom ajánlani.
Nekünk mindenben csodálatos volt. Kirándulás,pihenés egy helyen! Ráadásul 2013.jan. a hóesésben 30év házasság után,príma! Csak ajánlani tudom MINDENKINEK! Komppal a másik oldal is szép,de onnan visszanézni is csodás. A személyzet lesi a kívánságodat,nem tolakodóan,hanem vendéggént kezelnek! Aki tudja,próbálja ki!
Modern, tiszta, szép helyen fekszik. Nagyon pozitív, hogy a wellness részleget egy órára privátban (felár nélkül)is használhattuk. Az ételekről csak annyit, hogy legalább 5 kg hízással számolhat mindenki, mert finomak, bőségesek, változatosak, laktatóak.
A szobák saját klímásak, modernek, a zuhany kialakítása egyedi, kicsit fura, hogy nincs ajtója, se tálcája, de óvatos tusolással nincs gond belőle. A személyzet is udvarias volt, esetleges wellness bővítéssel nagyszerű és felkapott helyet lehet kihozni belőle, ajánlom mindenkinek a környékbéli drágább helyekkel szemben is!
Külföldi vendégemmel nagyon jól éreztük magunkat. A hotel csodálatosan szép helyen van,az épület vadonatúj, ragyogóan tiszta és minden a vendégek kényelmét szolgálja. A személyzet csupa fiatalból áll, akik jól beszélnek angolul, kedvesek, segítőkészek. A reggeli és a vacsora is nagyon finom volt.
Már a megérkezés is élmény volt. A környezet kedves és a tél ellenére szép volt. Belépve a szállodába igazán jó érzést váltott ki az emberből a tisztaság,a berendezés és ami a legfontosabb, az udvarias, csládias fogadtatás. A szobánk kényelmes, minden igényt kielégítő volt. A szálloda konyhája szintén kiváló, a kiszolgálás emberközeli, udvarias volt.
Összefoglalva: a természet szépségei és a szálloda maga igazi kikapcsolódást adott. Ha lehetséges, jövőre is ide jövünk pihenni februárban. Köszönjük a jó ötletet és a kitünő vendéglátást.
Év eleji kikapcsolódás. Nagyon kedves személyzet, gyönyörú környezet, kellemes időtöltés. Egy 13 éves tinédzser is remekül érezte magát, ami szerintem nagy szó a kort tekintve. A személyzet mindent elkövetett, hogy jól érezzük magunkat. A látvány a mind a szaunából, mind a pezsgőfürdőből pazar.