Szilágyi Cukrászda Zalakaros

Szilágyi Cukrászda ZalakarosSzilágyi Cukrászda Zalakaros
Szilágyi Cukrászda ZalakarosSzilágyi Cukrászda Zalakaros
74 fotó

Szilágyi Cukrászda Zalakaros - Vendégvélemények összefoglalója

Szilágyi Cukrászda Zalakaros a város egyik legnépszerűbb cukrászdája, mely a fürdőtől és a Korzótól északra, pár perces sétára, az Arborétum parkos részének szélén, a főút mentén található. Ingyenes parkolási lehetőség található az út túlsó oldalán bőséges számban, így a látogatás könnyen megoldható. A terasz szinte mindig telt, és belépéskor a látogatókat a pultok között hömpölygő forgalom fogadja, miközben a süteménykínálat széles választéka kínál desszerteket.

37 vendég értékelése alapján

70%
30%
4,8Ételek / Italok
4,2Kiszolgálás
4,6Hangulat
4,6Ár / érték
4,6Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Liliom Apartman Zalakaros - Napi árak
Hotel Helikon Keszthely - Ikonikus feltöltődés a Helikonban
Hotel Helikon Keszthely

Szilágyi Cukrászda Zalakaros vélemények

Kiváló 2017. szeptember 27., csoporttal járt itt
Mindig sikerül találni valami nagyon finom édességet.
A Karos krémes fagylalt a legújabb felfedezésem.
A Karos krémes sütemény is isteni. Legutóbb frissen érkezett a süti érdemes volt megvárni. Régebben ettem fagylalt kelyhet is remek ízek és ötletes összeállítás, kifogástalan volt számomra. Gyakran járok Zalakaroson a cukit mindig felkeresem. Érdemes.
Szörnyű 2017. február 11.egyedül járt itt
Barátságtalan, rugalmatlan személyzet. Ízetlen sütemények, gyenge de drága választék. Menjetek tovább!
Gyenge 2017. január 14.családjával járt itt
Nem először jártunk ebben a cukrászdában.Mindig szívesen mentünk vissza, mert kellemes a hely, finomak a sütemények. Ma viszont csalódtunk, mert zárás előtt 10 perccel már nem kaptunk kávét. Indoklás: már kimostuk a kávéfőzőgépet. Úgy gondolom, a nyitvatartási idő végéig illik kiszolgálni a vendéget.
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 104 városban járt márFelfedező - 70 helyen első értékelőNépszerű író - 52 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 1455 feltöltött kép
Kiváló 2016. szeptember 2.barátokkal járt itt
A barátainkkal jártunk a fagyizóban és először ettem életemben levendulás fagyit! :) Tetszett is, mivel új ízvilág volt ez számomra. A hely kellemes és hangulatos, a kiszolgálás udvarias, a fagyik változatosak és finomak. Azalatt a pár nap alatt amit a városban töltöttünk, többször visszamentünk oda. Minden alkalommal finomakat ettünk és jókat beszélgettünk.
Kiváló 2016. augusztus 23.családjával járt itt
Aug. 21-én betértünk a Szilágyi Cukrászdába, hogy megízleljük az idei év Ország tortáját, 5 hasonlóan fenséges sütijével együtt. Kijelenthetem, hogy a Cukrászda az ország legkiválóbbja lett. Köszönhető néhai Szilágyi Istvánnak, feleségének , gyermekeiknek és szorgalmas családjuknak.
2016. augusztus 1.családjával járt itt
Ebből a cukrászdából is hiányzik az egészségesebb süteményekre való törekvés: pl. gyümölcs cukorral, kölesből, zabpehelyből teljes kiőrlésű lisztből, Stb előállított süteményekre gondolok. A hely szép a kiszolgálás nem túl udvarias, és nem is gyors. A somlói galuska az nagyon gyenge volt a többi sütemény amit ettünk az jó volt.
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 108 városban járt márFelfedező - 177 helyen első értékelőNépszerű író - 274 hasznos szavazat5 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 5525 feltöltött kép
Kiváló 2016. április 4.gyerekekkel járt itt
Zalakarosi üdülésünk alatt először voltunk a cukrászdában és mindjárt különleges kéréssel rukkoltunk elő. Olyan tortát rendeltünk lányunk születésnapjára, melyet a cukrászda ezidáig még nem készített. Azt hiszem maradéktalanul teljesítették a feladatot, sőt azóta felkerült a torta a repertoárjukba.
Szilágyi Cukrászda Zalakaros - BelsőSzilágyi Cukrászda Zalakaros - Étel/ital
Kiváló 2016. március 15.a párjával járt itt
Mosolygós kedves személyzet. A fagylaltok választéka most a nyitáskor is megfelelő volt, tapasztalatom, hogy a nyári főidényben még bőségesebb. Süteményből, tortából bőséges választék, nagyon finom házias ízekkel. A család otthon lévő tagjait is megleptük a finomságokkal.
Bronz fokozatú értékelő
Kiváló 2015. október 5.a párjával járt itt
Egy hosszú túra után tértünk be ide megpihenni, és teljesen meglepődtünk. Készpénz nem volt nálunk és az ajtón sem láttuk a szokásos matricát, de mégis lehet bankkártyával fizetni, ezért megnéztük a kínálatot is. Hanyatt estünk. Nagyon gusztusos sütemények széles választéka fogadott, amik közül két paleo sütit és egy sárgabarackos kölestortát kóstoltunk meg.
Kiváló 2015. szeptember 24.barátokkal járt itt
Finom sutik, kedves szemelyzet es a boseg zavara. Kivanom legalabb egyszer mindenki terjen be vetkezni.
Szilágyi Cukrászda Zalakaros a térképen
8749 ZalakarosPetőfi u. 45.
06 93 340 694
Szolgáltatások
• ingyenes WIFI • kerthelyiség • légkondícionált helyiség • akadálymentes • kisállat bevihető • parkolási lehetőség
Nyitva tartás
H-V